Şimdi Ara

KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
9
Favori
10.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

O mesajdaki ironiyi anlayamamışsın dostum , onu az önce tarif ettiğim tiplere yönelik ironi olarak yazmıştım.

Hayır bu tarafta xbox ı sevmeyen insanlar varsa aynı şekilde xbox konusunda öyle troller var ki, ps4 sahibi olduğu için ölsün diyebilen insan görünümlü olanlar, buradakileri mumla aratır insanlara. İki taraftan bakmak lazım.

Onları da savunmuyorum zaten ben , elbette Xbox bölümünde de vardır böyle tipler , ama Xbox-Ps kullanım oranı 1'e 10 bile olmadığı için ve Xbox'ın TR'deki tanınırlığı çok düşük olduğu için Ps bölümünde bu trollerden çok daha fazla var doğal olarak. Ben konsolüssü konusundan daha fazla uzaklaşmamak için bu konuyu daha fazla uzatmıyorum ama seviyeli bir şekilde tartışıldığı sürece her zaman fikirlerimi belirtirim yeterki kimse kimseyi düşman gibi görmesin.

• Karşılıklı tartışmaya hiç gerek yok.Zaten benim gibi sevenleri takipçisi olacak kanalın.Egosit bulan , itici bulan da izlemez olur biter.İzlemeyeceğin bir şey hakkında artık yorum yazmanın da anlamı yok.Adamlar ulusal kanalda prime time da yayın yapmıyor sonuçta, istemeyen görmez bile yayınları.

İnsanların şevklerini kırmayın, siz de bir kaç fanatik için şevkinizi kırmayın.Daha çok video bekliyoruz sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Horizon Zero Dawn incelemesi gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda guvenilir bi inceleme geliyor

• Horizon inceleme yayinda

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Reborn

Devestator arkadan atıp tutup yanına gelince birden ağız değiştirmelere ne diyelim. Ben buraya sana Konsol Üssü ile ilgili açıklama yapmak nedeniyle gelmedim, benim şahsım hakkında senelerdir söylediğin yalan yanlış bilgilere cevap vermek için geldim. Seninle Konsol Üssü'nü tartışacak değilim, belli ki zaten seni de ilgilendirmez. Ama şahsım adıma en ufak bilgin olmadığı konularda atıp tutarak herkesi yanlış yönlendirme. Ben seni tanımam, umurumda da değilsin. Sen de her neye kinlendiysen unut artık umursama beni.

Böyle içinde emir kipi içeren cümleler kurmanız zaten daha önce başka bir arkadaşın sizin hakkınızda yapmış olduğu "kendini beğenmişlik" eleştirisinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Burası forum, yani insanların düşüncelerini kurallar dahilinde özgürce ifade edebildikleri bir yer. Varsa bir hakaret durumları, forum yönetimi başta olmak üzere, gerekirse yasal zeminde de hakkınızı aramanıza kimsenin söyleyeceği bir şey olamaz. Ama belliki oyun dünyasındaki statünüzün size kazandırdığını düşündüğünüz mertebe sizi böyle konuşma hakkına sahip olduğunuz düşüncesine itiyor ki, buna hiç hakkınız yok, öncelikle bahsedilen bu üslubu düzeltin önce. Yukarıda Saygın kardeşin "sevimsiz sevimsiz yorumlar" ifadesi uslübunuzun bu konuda vücut bulmuş hali diyebiliriz.

Beni tanır veya tanımazsın, bu inan benim de umurumda değil, o çok güvendiğiniz statünüz yüzyüze geldiğinde bazen insanların karşısında sizi düğme ilikletecek duruma sokar, mahçup olursunuz. Bizler nasıl hayatımızdaki etiketlerimizi bir kenara bırakıp, forumlarda yorumlar yazıyor ve sadece yazdıklarımıza sığınıyorsak, siz de öyle yapmalısınız.

Velhasılı son tahlilde size Youtube mecrasında başarılar diler, daha uzun yıllar oyunlardan zevk almanızı temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Mart 2017; 20:11:25 >

• Konuyu üstte tutalım da abone sayısı artsın. 3 binlik adamlar 3 milyon, 3 milyonluklar 3 bin aboneye sahip. Diyecek bir şey yok hakikaten.
  • Bugunde video gelir umarim saat 18 de gozler youtube ta

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Konuyu üstte tutalım da abone sayısı artsın. 3 binlik adamlar 3 milyon, 3 milyonluklar 3 bin aboneye sahip. Diyecek bir şey yok hakikaten.

Küfür edenler, şaklabanlık yapanlar tutuluyor bu devirde. Yazık en az 100 bin takipçisi olması lazım bu kanalın.

• Yeni video geldi.
  • Televidyon zamanından beri takip ederim,gerçekten çok kaliteli adamlar,inşallah daha çok kitleye ulaşıp uzun süre kalıcı olurlar yeniden...

• Konsol oyunda sponsor olmus baya inceleme gelir

• Konsol ussu

• Uhabbet cok i, gg wp

• Sıkılmadan izlediğim tek youtube kanalı. Diğerleri ciddi anlamda çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.