Şimdi Ara

KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
9
Favori
10.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abone olundu, beğeni yapıldı.Önceden biraz aramız limoni olsada tam gaz desteğe devam.
  • Korku oyunları, yarış oyunları ve spor oyunları candır. Olmazsa olmazdır.
  • normalde hıc bır vıdeoda begenme butonuyla ugrasmam ama konsol ussu farklı onlarda basıyorum begenmeye
  • kanal kapatılmış?
  • KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Mart 2017; 23:4:35 >
  • Youtube'un aşırı katı kurallarından birine denk gelmişlerdir kesin yazık olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU

yeni gördüm bende
  • haydaa. acilir yine itiraz ederler ise degil mi ? ne bileyim, ozur falan dilenir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım en kısa zamanda açılır kanalları Youtube'da böyle insanlara ihtiyacımız var.

• uyuz oldum ya dedim bir video izler uyurum kanal kapatılmış. Bilgisi olan var mı konu ile ilgili ?
  • Bu elemanların üzerlerinde bir uğursuzluk var hakikaten daha yenı re7 yayınında ınternetleri çökmüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telif nedeniyle olduğunu düşünmüyorlarmış,yakında belli olur.

• Ne güzel izliyorduk.
  • Youtube işi her zaman pis iş olmuştur. Vardır bir 3 kağıtçılık.
  • Gene ne oldu ya cidden var bu adamlarda var bi uğursuzluk şanssızlık kanal kapatacak ne yapmış olabilirlerki ?? Yaptıği işi düzgün seviyeli saygılı yapmak suç herhalde Youtube da illa her türlü şakrabanlığı yapacan küfürler savurucan o sayede bilmem ne kadar takipçin olacak o zaman ne yaparsan yap kapatmazlar.

• saygı çercevesinde uslubunu bozmadan konuşan youtuberlardan dı bu adamlar bende tam sohbetli videolarından birini izlerim diyordum kapandığını görünce üzüldüm be
  • Cekemeyen omurgasizin biri sikayet etti heralde..İcerikte illegal birsey yoktu. Teliflik birseyde yok. Komik,ne rezil kanallar var oysaki

Biri gizlice bot filanmi basip sikayet etti acaba, olurmu olur..oc cok memlekette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kapandi ya.

• Dün izliyordum daha açıktı şimdi bir baktım kapatıldı diyor.Youtube, hesabı banlamış.

Gerekçesini merak ettim.Yeniden açarlar da işte moral bozar böyle şeyler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.