Şimdi Ara

Konsolda fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gamepad ile fps Oyunlarında sıkıntı çekiyorum. Konsolu yeni aldım sayılır . Sadece bf 1 oynuyorum ama kolu kırmama az kaldı. Mesela dürbünlü silahlarda aim assist yok mu ben bir türlü bulamadım ? Bir de bu gamepade alışma durumu ne kadar sürer ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kisiye göre değisir 1-2 haftada orta seviyeye gelirsin ben 1 yıldır kullanıyorum pcden daha kolay geliyor suan bana gamepad.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Kisiye göre değisir 1-2 haftada orta seviyeye gelirsin ben 1 yıldır kullanıyorum pcden daha kolay geliyor suan bana gamepad.
    Peki , dürbün konusunda tüyo verebilir misiniz ? Tabi bf 1 için konuşuyorum

• Çok zorlanıyorsanız Hori'nin klavye mouse setleri var iki konsol içinde. Ayrıca normal klavye mouse içinde XİM markasının cihazları var Apex vb. gibi ama gamepade alışmanız daha faydalı olacaktır. Rainbow six harici diğer oyunlarda gamepad yeterli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kataaay

Çok zorlanıyorsanız Hori'nin klavye mouse setleri var iki konsol içinde. Ayrıca normal klavye mouse içinde XİM markasının cihazları var Apex vb. gibi ama gamepade alışmanız daha faydalı olacaktır. Rainbow six harici diğer oyunlarda gamepad yeterli olacaktır.
    Onları düşünmüyorum da alışmak için belli bir süre geçmesi gerek galiba

• Hocam şu an zorlanıyorken en güzeli hassasiyeti arttırmak ve aim özelliğini kapamak.
    Bir süre multiden uzak durup hikaye akın böyle tecrübe edin.
    Zaman geçtikçe alışmaya başlayıp gelişeceksiniz..
    Pc den x360'a geçtiğimde bu yöntem ile çok ekmeğini yedim konsolda fps oyunlarında tavsiye ederim.
    Süreç biraz zorlak ilk zamanları ama alışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız

Zor ama zaten şu an zorlanıyorsunuz, alışmak için tam zamanı.
  • Ben 3 ayda alışamadım sonra kendime 35₺ ye xim benzeri bir ürün yaptım konsolda klavye mouse kullanıyorum 3 ayda alışamamak benim sorunum tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat
    10 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fukachuu F kullanıcısına yanıt
    Hocam o cihazı nasıl yaptınız hocam ve verim alabiliyor musunuz ?

• Ben ps1 den beri konsol oyuncusuyum. Ama fps oyunlara hala alışamadım. Alışan on numara alışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harici bir aparat alarak mouse klavye kullanmak istemiyorum. Dar alanlar için alıştım sayılır ama geniş alanlar baya sıkıntılı . Örneğin bf 1 de amiensin dar sokaklarında sorun yaşamazken Sina çölünün o genişliğinde adam vuramıyorum. Bir de dürbünlü silahlarda auto aim yok mu?

• Şahsen ben 24 inch üzerinde hızlı ve rahat nişan alamıyorum. 3 aya kadar belli bir seviyeye gelirsin, zamanla kesinlikle alışılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Şahsen ben 24 inch üzerinde hızlı ve rahat nişan alamıyorum. 3 aya kadar belli bir seviyeye gelirsin, zamanla kesinlikle alışılıyor.
    Peki dürbünlü silahlarda aim assist var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Peki dürbünlü silahlarda aim assist var mı ?

Alıntıları Göster
    Assist kendiliğinden açık zaten diye hatırlıyorum, ve de nerflenmişti yanlış hatırlamıyorsam pek bir işe yaramıyordu. Bence kapatıp oynamayı deneyebilirsin kendini deneyip zamanla geliştirmiş olursun açıksa da ufak bi yardım ediyor gerçi.

Ayarlarda vardı, şuan oynamadığım için tam olarak nerede bilemiyorum.

Yani dayanıp oynamaya devam edersen illaki nişan alma hızın ve isabet oranın artacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/lYvlgYslaYo Kendime aparat yaptım. Hiç xim4, xim apex, horiyle uğraşıp para yatırmıyorum.

• Kesinlikle kontrol freek almalısın. R1-L1 tuşlarını R2-L2 ile değiştir. Sağ analoğu baş parmağının ucu ile değil, parmağının tam ortası ile yönlendir. Yok R2 ateş tuşuna orta parmak ile kullanmaya alıştıysan sıkıntı yok, değiştirme.

Oynadığın oyunlarda ya zıplama yada sağa sola atlamalardan biri önemli ise L1-L2 tuşlarından birine ata. Yani sağ baş parmağın çok çok nadir sağ analogdan kalksın, aimi şaşırırsın yoksa.

Aksiyon dışında kaldığın zamanlarda ekrandan bir nokta seç, o noktaya sağ analoğu nişanlamaya çalış, pratiğin artar.

Oyunlarda genellikle ironsight aim asisti yüksek oluyor, sağ analoğun rakibinin yanına gelir gelmez dürbüne geç( EA oyunlarında az oluyor bu, Battlefield, Battlefront serileri örnek olarak verebilirim. ) o şekilde atış yap.

Sol analoğu hareket ettirmek daha kolay olacağından genellikle aimi sağ sol yaparak almaya çalışacaksın, mümkünse yapma. Aimi hep sağ analog ile vermeye çalış, bu şekilde alıştır elini.

Yaklaşık 1 yıldır konsolda shooter oynuyorum. Venom aldım, ama kontrolcüye alışayım diye son 1 aydır kullanmıyorum. Yukarıdakileri yaparak bayağı bi toparladım.

Kolay gelsin, iyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.