Şimdi Ara

Konsolda fps oynamak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alıştığında BF5 de 35 kill alıyormuşsun.

35 kill

BF5

35 kill

• ps4 de hangi battleroyale oyunu oynuyorsunuz arkadaslar?

• Hocam konsolda aim assist artı her tuşa hızlı basabilme özelliği var. Konsoldaki bir adam çok daha seri bir şekilde bütün hareketleri yapabilir ama pcde klavye biraz sıkıntı olabiliyor. Aim assist konsolun aimlockudur.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Blackout
  • Konu alanında ana başlık gibi bir şey oldu :) . Kendimden örnek vereyim tps lerde özellikle division 2 de kontrolümü baya geliştirdiğimi hissediyorum , tavsiye ederim. Bir de remnant ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam. Alıp geçeceğim bende.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle denemelisiniz hocam xbox için Türkiye'de pek bulunmuyor bulamazsanız eğer bana PM atabilirsiniz ekstra bir tane sipariş vermiştim sipariş fiyatına size verebilirim geldikten sonra.
  • Teşekkürler hocam. Ps5 aldıktan sonra alacağım.
    3lu set amazoncom da 500 civarına denk geliyor. Aliydiydim iptal ettim.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    PS4 için olan vardı bende onu kullanmıyorum 5 için direkt sitesinden alırsanız da o fiyatlara geliyor birkaç aparat daha var kol icin isterseniz oradan da bakın 2 kontrolfreek bir tanede başka birsey alabilirsiniz
  • Alistiktan sonra km dönüp bakmiyor insan bide sensleri en sona aldimmi tamamdir kitap gibide oynaniyor valla 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cold war için kontrolfreek sitesinden galaxy aldım. Fifa içinde omni ikisi 30 dolar 3 dolar indiirm kodu 27 dolara geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.