Şimdi Ara

Konsolda fps oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Forumda bazı arkadaşlar beni tanıyor , 2 yıl one x kullandım ve bir hata yaparak sattım , PC topladım. Konsolum olduğu dönem fps oyunlarını baktım oynayamıyorum alışmak için de hiç uğraşmadım ve öylece bıraktım. Hazır yeni nesil konsollar geliyorken ve de PC de hile , hurdadan bıkmış biri olarak küçüK bir ayrılıktan sonra tekrar konsola geçmeye karar verdim ve muhtemelen series x alacağım. Arkadaşlar fps oyunlarına nasıl alışabilirim? Bunun bir püf noktası var mı? Öncelikle şu oyunlar ile başla diyebileceğiniz oyunlar var mıdır? Mesela hesabımda bf1, bf v , mw ve hunt showdown fps oyunları mevcut. Atıyorum bf 1 hikaye modunda başlayabilirsin gibi fikirlerinize açığım. Bu arada konsollar çıkana kadar PC ye Xbox kolu alıp alıştırma da yapabilirim , böylece konsolu aldığımda 2 tane kol olmuş olur. Bu işe yarar mı ? Şimdiden tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 3 Eylül 2020; 11:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle konsoldaki karşındaki herkes kolla oynadığı için pc deki kdr hızlı değiller korkma.

Ben 5 yıldır oynuyorum. Öyle alıştım ki

Bazen bf5 de 35 kelle alıyorum hiç almasam 15 kelle hazır. Silahın güçlü olsun tek atışta indirebilecek silah oldumu süper.

İlk zamanlar 1 sene de elim anca alıştı hassasiyeti artır hızlı hareket etmeyi öğren.

Hanım bile bir ara 42 kelle almıştı hanım 2-3 yıldır oynuyor kadın bizden hızlı çıktı
    Hocam aynı yoldan geçmiş olarak hatta konular açmış , nasıl alışılıyor diye yorumlar yazmış birisi şunları söyleyebilirim ;
    Oynamak , oynamak , oynamak .
    Başka bir yolu yok .
    Başlarda hedef tutturmak zor geliyor , hedefi adamın üstüne getirene kadar çoktan ölmüş oluyorsun ama zaman ver kendine .
    Başta düşük hassasiyet ile başlarsın AIM geliştikçe artırırsın,
    Alışınca mouse ile oynamak kanser ediyor .
  • Sürekli oynamaya çalışmak gerekiyor. Refleksler zamanla gelişir zaten, biraz da sabır lazım. Xbox gamepad'i alıp fps oyunlarının hikaye modlarını oynamakta fayda sağlar.
  • hassasiyeti birazcık artırıp oynaya oynaya eliniz ısınacak.

Ben yıllar sonra mouseı elime alıp fps oynadığımda koldan kat kat berbat oynadım.Alışkanlık her şey
  • Tşk ederim arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaman gerek , sürekli oynamalısın , kendinde söylediğin gibi story modu olan fps leri oyna zaten aim asist var oyunlarda. Geliştirdikçe kendi hassasiyet ayarlarını yaparsın ,zaten alışınca düşük sensitivy de oynamak zor oluyor
  • Düşük sensitiv ayarıyla başla sonra artıra artıra devam et.
  • Hocam aynı yoldan geçmiş olarak hatta konular açmış , nasıl alışılıyor diye yorumlar yazmış birisi şunları söyleyebilirim ;
    Oynamak , oynamak , oynamak .
    Başka bir yolu yok .
    Başlarda hedef tutturmak zor geliyor , hedefi adamın üstüne getirene kadar çoktan ölmüş oluyorsun ama zaman ver kendine .
    Başta düşük hassasiyet ile başlarsın AIM geliştikçe artırırsın,
    Alışınca mouse ile oynamak kanser ediyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat
    10 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fortniteda aim mapleri var hocam en hızlı geliştirecegin yer orasidir. Hiç fortnite oynamadiysan da önemli değil, fortnite indir ben sana gösteririm mapleri .

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    dynamic09 kullanıcısına yanıt
    ffrisby kullanıcısına yanıt
    e.salvador E kullanıcısına yanıt
    O zaman bol bol pratik yapacağım :) Tek tek hepinize teşekkür ederim.

• Oynadıkça alışırsınız.
  • Çok fazla oynaman lazım. Analoğa tam anlamıyla hakim olmak ve gerçekten iyi, hızlı oynamak epey uzun zaman gerektiriyor. Bunu Fitness(Body Building'e) yeni başlamak gibide düşünebilirsin. İlk zamanlar nasıl zorlanıyorsun, sonra zamanla güçlenip kas hafızası oluşunca yürüyüp gidiyorsun, buda öyle bir şey. Sabır gerektiriyor.

• Öncelikle konsoldaki karşındaki herkes kolla oynadığı için pc deki kdr hızlı değiller korkma.

Ben 5 yıldır oynuyorum. Öyle alıştım ki

Bazen bf5 de 35 kelle alıyorum hiç almasam 15 kelle hazır. Silahın güçlü olsun tek atışta indirebilecek silah oldumu süper.

İlk zamanlar 1 sene de elim anca alıştı hassasiyeti artır hızlı hareket etmeyi öğren.

Hanım bile bir ara 42 kelle almıştı hanım 2-3 yıldır oynuyor kadın bizden hızlı çıktı

• Xbox da klavye mouse desteği mevcut rahatça oynayabilirsin ben gayet de memnunum :)

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Oyunun desteklemesi lazım. Benim gördüğüm kadarıyla fortnite ve cod modern warfare yalnızca.

Ben de pc oyuncusuydum, şu an battlefield 1de fena değilim ama çok çok daha hızlı refleks isteyen call of duty'de kolla asla oynayamıyorum.

• Yüksek aim assist olan oyunlarla başla. BF'de çok yüksek iyi bir seçim olabilir, Halo oynayayım dersen tokatlanırsın sürekli aim assist baya düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Xbox da klavye mouse desteği mevcut rahatça oynayabilirsin ben gayet de memnunum :)
    Her oyunda olmadığı için game pad ile oynamaya alışmak istiyorum. Mesela şu an PC imde sürekli hunt showdown oynuyorum. Bu oyun benim için olmazsa olmaz fakat klavye/fare desteği olmadığı için mecbur alışmam gerek .

• Zamanla alışıyorsun ama klavye mouse kombinasyonu deneyimini vermiyor sana. Herkesin bunu kabul etmesi lazım.

• Sabır,sabır,sabır gerisi geliyor inanın alisinca klavye fare aramazsiniz hele cod mw inanilmaz keyifli

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben destny 2 ile o olayı atlattım çok zevkli kol ile oynamak fakat arada klavye mouse da oynuyorum cod gibi oyunları. Konsolun en eksik yani dota 2 tarzı oyunların olmaması tek şikayetim bu :) yeni model series s gelsin artık alıcam. Aldıysan eğer şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.