< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 3 Eylül 2020; 11:41:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 3 Eylül 2020; 11:41:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle konsoldaki karşındaki herkes kolla oynadığı için pc deki kdr hızlı değiller korkma.
Ben 5 yıldır oynuyorum. Öyle alıştım ki Bazen bf5 de 35 kelle alıyorum hiç almasam 15 kelle hazır. Silahın güçlü olsun tek atışta indirebilecek silah oldumu süper. İlk zamanlar 1 sene de elim anca alıştı hassasiyeti artır hızlı hareket etmeyi öğren. Hanım bile bir ara 42 kelle almıştı hanım 2-3 yıldır oynuyor kadın bizden hızlı çıktı |
Hocam aynı yoldan geçmiş olarak hatta konular açmış , nasıl alışılıyor diye yorumlar yazmış birisi şunları söyleyebilirim ;
Oynamak , oynamak , oynamak . Başka bir yolu yok . Başlarda hedef tutturmak zor geliyor , hedefi adamın üstüne getirene kadar çoktan ölmüş oluyorsun ama zaman ver kendine . Başta düşük hassasiyet ile başlarsın AIM geliştikçe artırırsın, Alışınca mouse ile oynamak kanser ediyor . |
Sürekli oynamaya çalışmak gerekiyor. Refleksler zamanla gelişir zaten, biraz da sabır lazım. Xbox gamepad'i alıp fps oyunlarının hikaye modlarını oynamakta fayda sağlar.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|