Bildirim
Kont Bilişim super
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eee ne olmus yani simdi reklam bolumumu burasi. yoksa senmi orada calisiyorsun. -
reklam yapmıyorum . sadece başarılı olan bir firmayı burada tebrik ediyorum ve bunu biz tüketicilerle paylaşıyorum. -
-
number one
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 23 Mart 2005, 15:05:44 >
-
evet Ben Ordan Bayii Lik aLamayi Dusunuyorum Cok GuzeL Bir Sirket UsteLik Gigabyte ni FElan gEnel Dispirotoru -
arkadaşlar başarılı firmaları herzaman desteklemeliyiz diye düşünüyorum. garanti dışı kalmıyormuş o firmada ürünler. -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanank
arkadaşlar başarılı firmaları herzaman desteklemeliyiz diye düşünüyorum. garanti dışı kalmıyormuş o firmada ürünler.
Kim diyo onu??? -
bu baya baya reklam kokuyor ve çok amatör bir reklam -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanank
arkadaşlar başarılı firmaları herzaman desteklemeliyiz diye düşünüyorum. garanti dışı kalmıyormuş o firmada ürünler.
nası yani. ben 1 işlemci aldım. verdim 3.0v yaktım aleti. garantisi dewam edicekmiymiş. -
ben 220V vercem işlemciye garanti versinler -
wb sitesi adresi bumuwww.kontbilgisayar.com -
-
kont bu kadar dustu mu ya
reklam yapalim derken firmayi rezil ettiler
bi arkadas da link i vermis adresi bu mu diye hic belli olmadi yani reklam yaptiginiz -
...........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 19:46:27 > -
cayır cayır reklam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X