< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kontağı kapatıyorum Elektirikli bisiklet yapıyorum (3. sayfa)
-
-
testere motoru alıp kaynatsan çok daha ucuza çok daha verimli olurdu
-
Bisiklet tehlikeli. Tali yoldan gelen araba gözünün önünde olan beni görmedi arka jantımı yamulttu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2+1 mi hocam? Bende almayı düşünüyorum o taraflardan ama siz gerçekten iyi almışsınız.
En karlısı işe yakın ev, hem yol masrafından hemde vakit kaybından kurtuluş.
bende elektrikli bişeyler düşünmüştüm aracım 1.7 tl yakıyor km de son zam hariç :D sadece b ehliyet var yol günlük 20 km git 20 km gel full şehir içi bol ışık(çok seri araç kullanmama ragmen aracın ortalama hızı 14 km hesap edin ne boktan bi rota) son aylarda araca aylık 2500 3000 liralık benzin alıyorum :D hiç motor tecrübem olmadıgından motordan çekiniyorum en son 15 sene önce bisiklet sürmüşümdür elektriklide acaba diyorum bana bi tavsiye verebilecek varmı a101deki 5000 e gelen volta vsm yi alacaktım kalmamış sonra arkadaşlar iyiki almamışın binmezdin ona kötü dediler acaba alsam iş görürmüydü zaten heryerden sıkıştık bari benzini az biraz azaltayım
-
https://www.migros.com.tr/green-life-city-katlanabilir-elektrikli-bisiklet-p-2445221
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X