bu seneki kontenjan artışları yüzde kaç civarı olacak?
hiç mi fikri olan yok?
%7 civarı + yeni açılan bölüm ve üniv dahil %13 civarı olacakmış.
Abi 12bininci oldum tercih yapacak yer bulamıyorum nasıl iş bu..Allah herkese sabır versin..
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
peki hocam bu yüzde 13 5 bin sıra oyantır mı?30 binlerde? 2008de 27 binincinincin girdiği yere 2009da34 bininci girmiş.bu senede acaba bi 5 6 binlik oynaıtr mı?
@eser hocam senin durumda tam sınırda kalmş gibi.sen yine gidersin itü makina fln gelir hacettepe elektronik fln gelir sana zorlarsın en kötü.
bu kontenjan artışlarına göre yapmamşlar sırlamarı sanaldersanede de sınavda tam olarak tahmini yapmşlar şimdi kont da artcağına göre bi 5 6 puan daha düşecek görünüyo katılan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: mr.alimm
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
peki hocam bu yüzde 13 5 bin sıra oyantır mı?30 binlerde? 2008de 27 binincinincin girdiği yere 2009da34 bininci girmiş.bu senede acaba bi 5 6 binlik oynaıtr mı?
biraz zor gibi ama umarım ilk 16bini 200 oynatır
yapma be hocam çok mu zor?:(( beklemeyi hiç düşünmüyodum yaaaa lanet olasıca.
Sayısalda oynatır bence sen yinede yaz arkadaşım
geçen sene 27400 den alan bir bölüme 34 binden girmek hayal mi sizce? MF 4 den
kontenjan artışı ve EA tercihi yapacak sayısalcıları düşünürsek ihtimal var mı sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: umtyilmz
geçen sene 27400 den alan bir bölüme 34 binden girmek hayal mi sizce? MF 4 den
kontenjan artışı ve EA tercihi yapacak sayısalcıları düşünürsek ihtimal var mı sizce?
sanaldersaneden 5 6puandüşük kapatcak 30 bin civarları bana göre.çünkü hocam orası tam srıalama ve puanı vermiş garip ama işte kont artışları ve o tmci sayısallar ile düşer demek geçiyor içimden.
arkadaşlar mf4 sıralamam 39.000 istediğim bölüm ise 40.000 istiyor.kesin girer miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dark1n
arkadaşlar mf4 sıralamam 39.000 istediğim bölüm ise 40.000 istiyor.kesin girer miyim ?
garanti gelir.
ya her sene artıor bu kontenjanlar bu senede artmalı ya.millet 2 senedir süpriz yapıor bu senede bizde yapalım!
Bu yıl kontenjanların artacağı tercih yapanların çoğunun yerleşeceği söyleniyordu bu ne kadar doğru olabilir ?
arkadaşlar mf4 sıralamam 155bin istedeğim bölüm 130 binde bu yıl gelebilirmi acaba fazla mı fark arada
quote:
Orijinalden alıntı: davar26 arkadaşlar mf4 sıralamam 155bin istedeğim bölüm 130 binde bu yıl gelebilirmi acaba fazla mı fark arada
Gelme ihtimali var ama kesin görmeyip alt ve üst tercihler de yapmalısınız.
geçen yıl tmden 45.400 yü almış bi yer acaba bu yıl beni yani 47.000yi alırmı
quote:
Orijinalden alıntı: SiyaH BeyaZ geçen yıl tmden 45.400 yü almış bi yer acaba bu yıl beni yani 47.000yi alırmı
Alma ihtimali yüksek görünüyor. Kesinlikle yazmalısın.
@Quattro_tr
MF-3 Ten 125.000 oldu arkadaşım ve istediği bölüm 115.000 ile almış geçen sene sizce gelebilir mi ? teşekkürler..