Şimdi Ara

Kontenjan düşüşü - sıralama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meliksah uni hukuk fakultesinde -30 düşüş olmus. Sizce sıralamayı cok etkiler mi? 150'den 120'ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Up🔫

• Up

• Sıralamalarda değişim muhakkak olacak ama melikşaha kadar etkiler mi bilmiyorum. Ankara hacettepe gazi İstanbul marmara fırlar orası kesin. Zaten tm3 e geçti. Tm3 sıralaması daha yüksek geliyor tm2ye göre. Ordan da etkiler. Bence bu sene hukuk yükselip psikoloji düşecek.

Kafamı karıştıran şey biz hukuk tercihini tm2sıralamamıza göre mi yapıcaz tercih yaparken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhadım kullanıcısına yanıt
    Sistemi alt ust ettiler vallahi, ben de bilemiyorum hocam

• Kalp krizi geçirip gidecem bu sene yeminle. Sınav zaten 2 senemi yedi şimdi de 4 günüm f5e tıklayarak geçti. Tercih dönemine asalak gibi gircem.

Neyi nasıl yapcam inan bende bilmiyorum hocam. Bi açıklansın tercih için konular açılır yardımcı olur herkes birbirine. Bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihler TM2 göre yapılacak. Öncelikle ilk 15k için sıralamalar büyük ihtimal oynayacak. Fakat 20k ile 30k arası çok az oynama olabilir. Ve büyük ihtimal 30k üstü yerler gerileyebilir. Ama 150.000 sınırlaması geldiği için hukuka kıbrıs üniversiteleri baya bir yükselir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.