Avea bu işin neresinde diyeceğim ama çoook uzaklarda olduğunu biliyorum
Tesekkur ederim. Keske AveA' da bu kadar uzakta olmasa, rekabet daha kizgin gecse, biz son kullaniciya daha faydasi olur diye dusunuyorum.
bende yaklaşık 12 senelik turkcelliyim , trcell den 3 gs aldım kontratlı, ama şu an niyetim ip 4 , iyice araştırınca vodafone açık ara önde, bilmiyorum yani yıllarca adamlar bizi soymuş ya
yaşasın rekabet
ben turkcelden bile zor alabildimdi kredi kartı limit vermedi banka ile görüşürken zaten 10 tane gele iphonenun 8 tanesi 40dk içinde önümde satılmıştı yani çalışan 26-35 yaş aralığı kesim için fiyattan ziyade turkcellde kalma durumu var ben de o gün aldım çünkü arkadaş imei kaydımı yapmış o gün başkasına satamadı anca yarın sıfırlanıomuş sistemleri yoksa ben banka ile uğraşa duriim benim ip4de gidiodu 1 saat içinde yani özetle ne vodafonu ne turkcellinde bahsediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: davidoff11tr
Ortalama olarak iphone ile bir aylık download ne kadar olabilir, Turkcell ve Vodafone'da 250 mb'a kadar internet paketleri var, eğer kontratsız alırsak bu paketleri alarak internette dolaşmak için yeterli olur mu ?
dostlar, konuyu açan arkadaş bir de yukarıdaki soruyu sormuş.. ben olayın bu boyutuyla da ilgileniyorum açıkcası.. aşırı derecede internet kullanan biri dğlm.. telefonla bişey download etmem, edersem de wi-fi ile bağlanarak yaparım.. sadece internette sayfaları gezer, ayrıca bir de msnde konuşurum belli ölçüde.. bu gözle bakınca sizce 250 mb yeterli olurmu? msnde msjlaşmak çok mb yer mi? fikri olan arkadaşlar açıklık getirirse ben de buna göre ya kontratlı alıcam ya da kontratsız alıp + 250 mb internet paketine üye olucam..
msn gibi programlar çok veri tüketmez. birçok telefonda kilobayt veri sayacı vardır aynı arama kaydı gibi bağlantı sonunda downlod/upload miktarlarını gözlemleyebilirsiniz. bağlantı protokolleri de birkaç kb yer tabi ama göze girecek bir miktar değil. fakat facebook gibi güncellenen ve devamlı yayın akışı olan sitelere sürekli bağlı olursanız aylık 1gb yetmeyebilir. diğer durumda download video gibi şeyleri wi-fi den kullanırsanız 1gb yeterli olacaktır.
sureklı facebook twıtter ve msn kullanan bırı olarak (3g cihazım ve turkcell hat kullanıyorum) 100 mb'lık ınternet paketini çok nadir aşıyorum.bişey indirmeyip video filan seyredılmeyınce 100 mb bıle yeterlı olabılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sekizkozalak
quote:
Ortalama olarak iphone ile bir aylık download ne kadar olabilir, Turkcell ve Vodafone'da 250 mb'a kadar internet paketleri var, eğer kontratsız alırsak bu paketleri alarak internette dolaşmak için yeterli olur mu ?
dostlar, konuyu açan arkadaş bir de yukarıdaki soruyu sormuş.. ben olayın bu boyutuyla da ilgileniyorum açıkcası.. aşırı derecede internet kullanan biri dğlm.. telefonla bişey download etmem, edersem de wi-fi ile bağlanarak yaparım.. sadece internette sayfaları gezer, ayrıca bir de msnde konuşurum belli ölçüde.. bu gözle bakınca sizce 250 mb yeterli olurmu? msnde msjlaşmak çok mb yer mi? fikri olan arkadaşlar açıklık getirirse ben de buna göre ya kontratlı alıcam ya da kontratsız alıp + 250 mb internet paketine üye olucam..
dikkat ve bilgi için teşekkürler
ben 10 yıllık dürtcell hattımı düşünmeden vodafone taşıdım. iphone 4 sahibi oldum. ben kıyasladım vodafone ile dürtcell in fiyatları arasında çok fark var.
Bende sene sonuna dogru Vodafone'dan alacagim kesinlikle daha ekonomik Sinirsiz internetide cabasi cihazi kullandim tek kelimeyle mukemmel ve kusursuz malzeme kalitesi cok iyi.
Allah aşkına şimdi maximum kart olmuyormu yaw :(
vodafone getirirse bende alabilirim. İpod touch 4g aldığım halde hala aklımda iphone4 var
insanoğlu çok doyumsuz
ben aylık 110 lira veriyorum trcell e, numaramı taşısam vadafoneye hemen verirlermi? Tabi stokta varsa
Ben turkcellden aldım kontratlı olarak. Aylık 95 liralık paketten aldım.
Ayrıca tarifem değişmedi. Mini pakette tarifeniz değişmiyor. Yenilenen gençTarife'yi kullanıyorum.
95+29= 124 TL
1 GB internet hakkım (iphone üzerinden çok kullanmadığım için fazlasıyla yetiyor) Salı ve Pazar günleri aylık toplam 3840 dk Turkcell'den Turkcell'e konuşma hakkım Salı ve Pazar günleri aylık toplam 1000 Turkcell'den Turkcell'e sms hakkım 300 dk (5 saat) her yöne konuşma hakkım 3000 sms her yöne sms hakkım bulunuyor.
Ödeyebilecek durumu olanlar için en güzel seçenek budur.
Kendi görüşümdür kimseyi etkilemek amacında değilim. Ayrıca Turkcell çalışanı falan da değilim yanlış anlaşılmasın.
Bende 8-9 senelik Türkcell üyeliğim vardı iptal ettirdim Vodafona geçtim.. Bunun sebebi i4 alacağım için değil. Turkcell artık zengin kesime hitap eder oldu. 50+30 liralık kontör yükledim ay sonunu getiremedim yahu. Kontor zamaninda 250 yüklerdin ay sonuna 100 kontörün artardı yine. Şimdi 80 lira ile ay sonunu getiremiyoruz işe bak.
Demekki rekabet ortamı olmasa bu Turkcell bize neler yapacak anladınız siz onu. Avea'nın, i4 işine girmemesine nasıl sevinmişlerdir farkındayım. Avea sırf bu yüzden müşteri kaybeder. Vodafon 1 müşterinin bile değerini çok iyi biliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
kontratsız turkcell. hatta peşin turkcell :)
bence vodafone
ben turkcellden aldım 4gblı internetle zaten en ço kkonuştuklarınla skypedan konuşuom msjlaşma da whatsuppdan yapıoz 150dk o şekilde yetiyo yoksa cücück kdr dk veriyor turkcell nası yeter anlamıorum ayrı zaten turkcell pahalı die bi turkcelde bulabilmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
ben turkcellden aldım 4gblı internetle zaten en ço kkonuştuklarınla skypedan konuşuom msjlaşma da whatsuppdan yapıoz 150dk o şekilde yetiyo yoksa cücück kdr dk veriyor turkcell nası yeter anlamıorum ayrı zaten turkcell pahalı die bi turkcelde bulabilmiştim
evet vodafoneyle karşılaştırdıgımızda çok pahalı
acaba Türkcell bu fiyatlarını günceller mi ? yada bu kadar makina sattıktan sonra değiştirmek kendisine problem mi yaratır ??
msn gibi programlar çok veri tüketmez. birçok telefonda kilobayt veri sayacı vardır aynı arama kaydı gibi bağlantı sonunda downlod/upload miktarlarını gözlemleyebilirsiniz. bağlantı protokolleri de birkaç kb yer tabi ama göze girecek bir miktar değil. fakat facebook gibi güncellenen ve devamlı yayın akışı olan sitelere sürekli bağlı olursanız aylık 1gb yetmeyebilir. diğer durumda download video gibi şeyleri wi-fi den kullanırsanız 1gb yeterli olacaktır.
sureklı facebook twıtter ve msn kullanan bırı olarak (3g cihazım ve turkcell hat kullanıyorum) 100 mb'lık ınternet paketini çok nadir aşıyorum.bişey indirmeyip video filan seyredılmeyınce 100 mb bıle yeterlı olabılıyor.
ufukman ve omerozer'e cevapları için tşk ediyorum.. sanırım 250 mb fazlasıyla yeterli olacaktır benim için..
quote:
acaba Türkcell bu fiyatlarını günceller mi ? yada bu kadar makina sattıktan sonra değiştirmek kendisine problem mi yaratır ??
31 mart 2011 de her iki operatörlerde kampanya bitiyor, ozaman bi degişiklik olabilir, sanırım ozaman vodafone yine trcell den ucuz olabilir