Şimdi Ara

KONTRATLI MI - KONTRATSIZ MI ? TURKCELL Mİ - VODAFONE MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes Iphone 4 peşinde ama gerçekten en ekonomik olan paket acaba hangisi ? Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilir misiniz ?

TURKCELL / VODAFONE / KONTRATSIZ ?

Ortalama olarak iphone ile bir aylık download ne kadar olabilir, Turkcell ve Vodafone'da 250 mb'a kadar internet paketleri var, eğer kontratsız alırsak bu paketleri alarak internette dolaşmak için yeterli olur mu ?

Cahilliğimin kusuruna bakmayın, Iphone 4 bilgisayara bağlanarak modem olarak kullanılabiliyor mu, bu durumda Adsl aboneliğinden de feragat etme şansımız belki olur

teşekkürler,

• vodafone kontratlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

vodafone kontratlı
    şimdi şöle bi durum var en iyi fiyatla kontratlı vodafonedan alınabiliyor
    fakat isanlar telefonu bulamıyor nerden bulabilirse onu alıyor
    işin gerçeği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

işin gerçeği bu

Alıntıları Göster
    vodafone en mantıklısı gibi ama vodafone abonesi olmayanlara geçmeleri için bazı kriterler var sanırım,

bir de vodafone'un kampanyasında sadece bazı kredi kartları var, bu çok kötü :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff11tr

vodafone en mantıklısı gibi ama vodafone abonesi olmayanlara geçmeleri için bazı kriterler var sanırım,

bir de vodafone'un kampanyasında sadece bazı kredi kartları var, bu çok kötü :((

Alıntıları Göster
    Vodafone ile eger Cepnet paketi disinda bir internet paketiniz varsa bilgisayar ile de internete girebiliyorsunuz ozellikle teyit ettirdim beni vodafone dan aradiklarinda. En ekonomigi vodafone ama karar tabiki sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Vodafone ile eger Cepnet paketi disinda bir internet paketiniz varsa bilgisayar ile de internete girebiliyorsunuz ozellikle teyit ettirdim beni vodafone dan aradiklarinda. En ekonomigi vodafone ama karar tabiki sizin

Alıntıları Göster
    biraz kafam karıştı

kontratlı vodafone paketlerinden birini alınca ayrıca bir internet paketi satın almak mı gerekiyor yani ?

• Arkadasim parasal olarak en iyisi vodafone ama ben sordum sitesinde o kadar kredi kartı var sadece 2 kart ismi söyledi.yani istesemde vodafone dan alamıyorum.o yüzden mecburen turkcell den alıcam öyle görünüyor: ): )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazall

Arkadasim parasal olarak en iyisi vodafone ama ben sordum sitesinde o kadar kredi kartı var sadece 2 kart ismi söyledi.yani istesemde vodafone dan alamıyorum.o yüzden mecburen turkcell den alıcam öyle görünüyor: ): )
    vodafone'da hangi kredi kartları geçerli ?
  • quote:

vodafone'da hangi kredi kartları geçerli ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar turkcell de kredı kartı ılemı kontratlı alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009

Arkadaşlar turkcell de kredı kartı ılemı kontratlı alınıyor?

Alıntıları Göster
    Beyler vodafone kontratlı cihazlarda sim kilidi var mı? forumda aradım ama bulamadım, bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eande -- 10 Ekim 2010; 17:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eande

Beyler vodafone kontratlı cihazlarda sim kilidi var mı? forumda aradım ama bulamadım, bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    vodafone da fiyatlar düşmüş sanırım ???
  • quote:

biraz kafam karıştı

kontratlı vodafone paketlerinden birini alınca ayrıca bir internet paketi satın almak mı gerekiyor yani ?

Kampanya kapsamında sadece Yapı Kredi Bankası Worldcard, Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu Word Card veya Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Garanti Bankası Shop&Miles American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, ING Bonus Card veya TKFB Happy Card kredi kartları geçerlidir, Vodafone tarafından belirlenmiş kriterlere uymayan aboneler bu bankalara ait kredi kartı olmaması durumunda kampanyadan yararlanamayacaklardır. İlgili kampanya bireysel ve kurumsal aboneler için geçerlidir.

burada yazanlar ne ise vodafone shoplarda bunu uygulamak zorunda dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: candyman

quote:

biraz kafam karıştı

Kampanya kapsamında sadece Yapı Kredi Bankası Worldcard, Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu Word Card veya Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Garanti Bankası Shop&Miles American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, ING Bonus Card veya TKFB Happy Card kredi kartları geçerlidir, Vodafone tarafından belirlenmiş kriterlere uymayan aboneler bu bankalara ait kredi kartı olmaması durumunda kampanyadan yararlanamayacaklardır. İlgili kampanya bireysel ve kurumsal aboneler için geçerlidir.

burada yazanlar ne ise vodafone shoplarda bunu uygulamak zorunda dostum...

Alıntıları Göster
    kontratsız turkcell, neden kontratsız, turkcelle bağlanmak istemiyorum, neden turkcell 10.000 sms paketi alan arkadaşlarım bana bedava mesaj atsın diye ve 1gb lık internet paketi + haftada 2 gün bedava konuşma var diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

kontratsız turkcell, neden kontratsız, turkcelle bağlanmak istemiyorum, neden turkcell 10.000 sms paketi alan arkadaşlarım bana bedava mesaj atsın diye ve 1gb lık internet paketi + haftada 2 gün bedava konuşma var diye.

Alıntıları Göster
    Bir daha iphone alırsam kesinlikle kontratlı alıcam en mantıklısı 1gb net paketi yetmiyor ya sonuç olarak turkcell kontratlı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Bir daha iphone alırsam kesinlikle kontratlı alıcam en mantıklısı 1gb net paketi yetmiyor ya sonuç olarak turkcell kontratlı al

Alıntıları Göster
     KONTRATLI MI - KONTRATSIZ MI ? TURKCELL Mİ -  VODAFONE MU ?
     KONTRATLI MI - KONTRATSIZ MI ? TURKCELL Mİ -  VODAFONE MU ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

işin gerçeği bu

çok yaşa......olay budur işte.
    yada beklemeye devam
  • Telefon olmadıgı için piyasada su an bunu tartışmak gereksiz. Ne bulabilirsek onu almaya çalışacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradient

Telefon olmadıgı için piyasada su an bunu tartışmak gereksiz. Ne bulabilirsek onu almaya çalışacağız.
    Victory güzel özetlemiş olayı, tebrikler

Avea bu işin neresinde diyeceğim ama çoook uzaklarda olduğunu biliyorum
  • quote:

Telefon olmadıgı için piyasada su an bunu tartışmak gereksiz. Ne bulabilirsek onu almaya çalışacağız.

yok öyle birşey dostum.. ekmek almıyorsun ki. ben de 12yıllık Turkcell liyim ama Vodafone a geçmek için IP4 stoklarını bekliyorum. Turkcell hem 200tl daha pahalı hem de verdiği paket hiçbir b*ka yaramaz..
    Karamehmet doymadı halâ cebini doldurmaya bakıyor.. IP4 ler stoklarında var ama parayı basana veriyorlar. aslında Vodafone ve Turkcell'e aynı adette cihaz geldi, ama Turkcell in bu karaborsa kafasından elinde bekliyor cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

yok öyle birşey dostum.. ekmek almıyorsun ki. ben de 12yıllık Turkcell liyim ama Vodafone a geçmek için IP4 stoklarını bekliyorum. Turkcell hem 200tl daha pahalı hem de verdiği paket hiçbir b*ka yaramaz..
    Karamehmet doymadı halâ cebini doldurmaya bakıyor.. IP4 ler stoklarında var ama parayı basana veriyorlar. aslında Vodafone ve Turkcell'e aynı adette cihaz geldi, ama Turkcell in bu karaborsa kafasından elinde bekliyor cihazlar.

Alıntıları Göster
    kontratsız turkcell. hatta peşin turkcell :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.