Bildirim
Kontratli telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iphone4 -
quote:
Orijinalden alıntı: festival28
sadece 3g den teli modem olarak gosterip girebilmek icin
bunun için kontratlı telefon almana gerek yok,
69 liraya kontratsız 3g modem alman yeterli. -
keşki birkaç gün önce açsaydınız konuyu...limango hediye çekleri vs ile beraber 26tl ye vodafone 3g modem sattı...ama @fusemin dediği gibi sırf internet için 69tl ye mobil modem alabilirsin... -
Limangodada hesabim vardi tuh, ya 69tlye alsam ondan sonraki odemelerim nasil olcak? -
quote:
Limangodada hesabim vardi tuh, ya 69tlye alsam ondan sonraki odemelerim nasil olcak?
kullandığınız internet paketine bağlı ödemeleriniz...aylık 8tl ye sınırsız internet var vodafoneda...
http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-faturasiz-internet-paketleri.php -
Suanda zaten 8 tl lik paketi kullaniyorum ama telim 3g degl .Bu modemi alsam o sorun yaratmaz degilmi? -
quote:
Suanda zaten 8 tl lik paketi kullaniyorum ama telim 3g degl .Bu modemi alsam o sorun yaratmaz degilmi?
hayır yaratmaz. -
quote:
Suanda zaten 8 tl lik paketi kullaniyorum ama telim 3g degl .Bu modemi alsam o sorun yaratmaz degilmi?
hayır, rahat rahat kullanabilirsin... -
Supermis benim para bulup o modemdn almam gerek ozaman tsk,ler arkadaslar -
worldcardın varsa 6 taksithttp://www.vodafone.com.tr/Internet/on-odemeli-mobil-modem-kampanyasi.php -
Kredi kartim yok malesef
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- bu numarayı arama izniniz yok
- koşullu arama yönlendirme aktif ne demek
- otomatik ödemeden önce ödeme yapmak
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- yanımda premium nedir
- vodafone superbox fiyat
- gizli numaradan arama
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X