Şimdi Ara

KontrolFreek Kullanan? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
13.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aşağıdaki 3 ödeme yöntemi çıkıyor;
    KontrolFreek Kullanan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar. Geçen ay KontrolFreek sitesinden almış olduğum stickler hâlâ daha elime ulaşmadı. USPS sitesinden gönderi takibi yapıyorum ama son güncelleme şöyle kaldı: KontrolFreek Kullanan?

• HypeMan kullanıcısına yanıt

Kargonun durumu hakkında bilgim yok ama böyle durumlarda parayı iade ediyorlar hocam bilginiz olsun.

Ben de geçen hafta xbox controller için satın aldım, ocak ayında teslim edilecek gözüküyor ama bakalım..

• Süreç çok uzadı ben de anlamadım. Türkiye'ye gelse PTT falan bilgilendirme mesajı atardı herhalde!

İlk aldığımda bana PTT üzerinden herhangi bir mesaj gelmemişti, bir gün direkt kapıma gelmişlerdi :D Hatta sistem üzerinden de güncelleme almamıştı. Sipariş sayfası üzerinde PTT takip kodu oluyor, o kodla kargo takip yapabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 24 Aralık 2022; 11:22:11 >
  • Yok hocam ne sistemde bir güncelleme var ne de kargo takibi yapabileceğim bir kod... Öylece duruyor

Kontrolfreek destekle iletişime geçin isterseniz. Ya iade isteyin, ya da tekrar gönderim sağlasınlar. Küçük bir ürün olduğu için kaybolmuş da olabilir. Ya da yoğunluk dönemlerinde başına bir iş geldi.

• Geçtim hocam; mail gönderdim. Ben de paketin kaybolma olasılığını düşündüm ama yine de bilemedim yani bir bildirim yapılmaz mı ya. Bu nasıl iş. Hayır iade edicem ama indirimli fiyattan aldım kıyamıyorum. Hani bi ihtimal gelirse diye zorlayacam. Son çare iade ederim artık, napayım..

• Hocam dediğiniz gibi çat kapı geldi PTT personeli ürünleri teslim aldım. Size de vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypeMan -- 28 Aralık 2022; 19:33:38 >

Demek ki PTT hala aynı çalışıyor :D Rica ederim hocam, ben de aşağıdaki ürünü aldım bekliyorum bakalım, ortalama teslim 3 Ocak gözüküyor.

• Benim paketin ortalama teslimi de 12-14 Aralık görünüyordu ama işte bu zamana kaldı :D umarım sizinki çabucak gelir. Fakat anlamadığım nokta gümrük vergiyi yüksek kesmiş.

• Omni modeli var elimde ikinci el düşünen olursa yazabilir pmden, yeşil renk

• Yıllardır inat edip almamıştım sonunda dayanamayıp aldım bakalım söylenildiği kadar etkilimi.

KontrolFreek Kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    El alışınca yokluğunu öyle böyle aramıyorsun.
    KontrolFreek Kullanan?

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hocam direk sitesinden yurtdışından mı sipariş etmiştiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

11 aralıkta sipariş vermiştim, 9 ocakta teslim aldım. Gümrük ücretine bak, 140tl. Yorum yapamıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ürüne de mi hocam?

Evet hocam.

• Benim de 3 ürüne 270 lira aldılar. Neredeyse ürünlere ödediğim fiyatın yarısına tekabül ediyor. Bana çok fazla geldi bu ücretler anlamadım.

Keşke 2 tane alsaymışım dedim. En azından değerdi :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.