Şimdi Ara

KontrolFreek Kullanan? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
13.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😪😪😪😪

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KontrolFreek Kullanan?
    KontrolFreek Kullanan?

Kontrolfreek isteyen bana ulaşsın, sadece bir kere kullanıldı AliExpress den alındı, istanbuldayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Xbox Series kontrolcülerine uyumlu olur mu hocam bunlar?

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Sanırım uyumlu oluyor

Fiyatınız nedir, PM'den ulaşır mısınız?

Hocam şimdi satın aldığım yere baktım ps4-ps5 yazıyor xbox tan bahseden yok, oturmasında sorun olur mu bilemedim. Xbox kullanan arkadaşlar daha iyi yanıtlayabilir

Hocam araştırdım, PS4-PS5 ve Xbox kontrolcüleriyle uyumluymuş hepsi birbirine. Satmayı düşünüyor musunuz hâlâ? Bilgi almak isterim

Uyumluysa benim icin sorun yok hocam evet satıyorum, pm gönderiyorum

• FPS oyunlar için en iyi(Pro) KontrolFreek modeli hangisidir? Deneyimi olan arkadaşlar yazabilir mi rica etsem.

• galaxy

Hocam neden satıyorsunuz, beğenmediniz mi, başka bir model mi alacaksınız?

• Hocam öncesinde kullandığım farkli bir analog koruyucu vardi, onların yukseltisiyle oynamaya çok alıştım. Simdi tekrar bir alışkanlık sureci gerekiyor ve online fps oynuyorum, alışma süresince ölmeye tahammülüm yok, bu nedenle satıyorum

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt

Keşke tekrar 3.5 olsa KontrolFreek Kullanan?  Ölümü gmrdük sıtmaya razıyız artıkKontrolFreek Kullanan? 

• Araştırırken buldum konuyu cod warzone oynuyorum series s de aim çok zor alıyorum bu aparat hakikaten işe yarıyormu?

• skrkrc38 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kontrol freek zor aim almayi kolaylastirmaz bence bende kullaniyorum aiminiz iyi olur o daha iyi yapar az bir parmak hareketi ile daha hizli aim almaniza yardımcı olur... Kimi onsuz oynayamaz kimi de onla oynayamaz herkese hitap etmez ama freeksiz zor aim aliyorsaniz cok bi yardımcı olacağını düşünmüyorum

• Aim alıyorum ama nasıl anlatayım klavye mouse alıskın oldugum için analog ya çok hızlı ya çok yavaş kalıyor hareket eden bir yere aim almam zorlasıyor hızlandırıyorum hızlı oluyor yavaslatıyorum yavaş kalıyor atış yaparken silah kontrolümü baya zorlaştırıyor bu durum

• skrkrc38 S kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyem bol bol analog ile çeşitli oyunlar oynayin ne kadar cok fazla kullanırsanız o kadar rahat edersiniz hemen bi anda olmuyor tabi bu işler ama alistiniz mi klavye mause lara kafa tutar hale geliyorsunuz

• yaklaşık 2 ay önce kontrolfreek almıştım battlefield 1 için, şu an F1 2021'de kullanıyorum çok iyi oldu gerçekten faydalı.

• Herkese merhaba arkadaşlar. KontrolFreek sitesinde ilk siparişe özel %10 ve şu anda da 3 ürün alımında geçerli %30 indirim fırsatı var. Yalnız alımı nasıl yapıcaz bilmiyorum. 3 farklı ödeme yöntemi çıkıyor mesela! Daha öncesinde alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

• HypeMan kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bu zamanlar kredi kartıyla gayet sıradan bir şekilde almıştım. Durum değişti mi bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.