Şimdi Ara

Konu açma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
128
Favori
70.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu forumda konu nasıl açılıyor birisi adam gibi anlatsın şunu ya
  • Kardeşim ben babamla anlaştım derslerim iyi gelirse o kendi alacak dene bunu
  • leptobuma gta 5 yüklicem sistem intel inside pentium işlemci 8gb ram 2gb ekran kartı 500gb harddisk var bilgisayarım bu oyunu kaldırırrmı
  • arkadaş htc 8s telefonumun sağ alt köşesinde küçük bi kırılma oldu ekranda sigortası var sigorda karşılar mı ve değiştirmemi olur yoksa tamirmi değiştirilmesi için ne yapabilirim.Teşekkurler
  • oha ya trollüyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanım keleşi getir kullanıcısına yanıt
    yeni başlayanlar sanırım konu açamıyor
  • Ya nasıl konu açılıyor

• konu burdanmı açılıyor ? lütfen yardım
  • test

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir muhabbet kuşum var 7 aylık 8 gün önce aldık fakat elime gelmiyor çok kaşınıyor banyo yaptiricaz nasil olucak bu iş acil yardim edin lütfen
     Konu açma

• Benim pc nin özellikleri : i5 5550, gtx550ti , 4gb corsair ram, p8B-75 anakart, ssd im yok Bilgisayarım nasıl gta5 gibi oyunları kaldırırmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuuurker T kullanıcısına yanıt
    Canım bu telefon benim kuzenimdede var 3 seneden beri kullanıyo fakat bi zaman sonra sıkılıyosun bu telefon eskidi artk oda bi ıphone 5s almak istiyo ıphone 4s çok güzel benim babamda alıcak bende ona aldırmayı düşünüyorum zaten kendiside istiyoda ben garantiye alıyım dedim çabalıyorum bence senin babanda ıphone 4s alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeynep_Maviş

Canım bu telefon benim kuzenimdede var 3 seneden beri kullanıyo fakat bi zaman sonra sıkılıyosun bu telefon eskidi artk oda bi ıphone 5s almak istiyo ıphone 4s çok güzel benim babamda alıcak bende ona aldırmayı düşünüyorum zaten kendiside istiyoda ben garantiye alıyım dedim çabalıyorum bence senin babanda ıphone 4s alsın

Vay be troll zamanlarımı ciddiye almışsınız.Teşekkürler tavsiye için

• sdsd
  • Toxbet.com sitesi dolandırıcıdır. Betyork sitesini bakıma aldılar vurgunu yapıp çekimleri yollamadılar.. Şimdide yerine kardeş site paravan site toxbet.com sitesini yayına soktular.. 20 tl bonus demişler çekmek için 100 tl yatırım şartı koymuşlar... Sakın aldanmayın bu site kesinlikle çekimleri yollamıyor.. Dolandırıcı toxbet.com ve betyork.com sitesinin yerine açıldı .. Dolandırıcı toxbet.com sitesine sakın para yatırmayınız...

• Toxbet.com sitesi dolandırıcıdır. Betyork sitesini bakıma aldılar vurgunu yapıp çekimleri yollamadılar.. Şimdide yerine kardeş site paravan dolandırıcı site toxbet.com sitesini yayına soktular.. 20 tl bonus demişler çekmek için 100 tl yatırım şartı koymuşlar... Sakın aldanmayın bu site kesinlikle çekimleri yollamıyor.. Dolandırıcı toxbet.com ve betyork.com sitesinin yerine açıldı .. Dolandırıcı toxbet.com sitesine sakın para yatırmayınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NASİL KONU AÇACAAZ YAW

• Ya Arkadaşlar okadar mı üşeniyonuz ya bi konu açmak istiyorum 1 yıl boyunca bunu aradım bi resimle alıp paintle karalayın otayı yolayın allah rızası için
  • [EB]To Be To Not Be [ kullanıcısına yanıt
    konu açamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.