Şimdi Ara

Konu açma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
128
Favori
70.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model 1,6 elegans benzinli Honda Civic mi 2014 model 1,6 bluemotion comfortline dizel VW golf mü 2013 model 1,6 advance skypack dizel Toyota auris mi???? Neden??? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 500-700 tl arası sadece kasa arıyorum rahatca kasmadan oyun oynayabileceğim bir oyun kasası toplamayı düşünüyorum bana bi liste çıkarırmısınız şimdiden teşekkürler
  • konu açamadım yahu :S
  • ddeneme mesaj
  • arkadaşlar bana bir yardeım etseniz forumda yeniyim konu açamıyorum
    oyun rehberi yapmak istiyorum nası yapcam
  • Konu nasıl açılıyo
  • ARKADADAŞLAR MERHABE BENİM T50 TELEFONUM VAR VE BAŞLIK AÇAMADIĞIM İÇİN BURDAN YAZIYIM DEDİM ŞİMDİ TELEFONUMA SU DÜŞTÜ VE ÇOK SULANDI YANİ CİHAZ BAYA SU EMDİ VE NE YAPAMACAĞIMI BİLMEİYORUM 570 TL İSTİYORLAR TELEFON ZATEN 700 TL ŞİYAYET EDİP FİYAT DÜŞÜRME HAKKIM VARMI VE İKİNCİ SORUMDA ŞU , ŞİMDİ MESELA BENİM 18 AY TAKSİDİM KALDI T50 ÜZERİNE YANİ 773TL ONU İNDİRMEK İÇİN NAKİT PARA VERSEM 400 TL GİBİ BİR ÜCRET 373 TL DÜŞER Mİ TAKSİT ONU SORACAKTIM MESAJINIZI ACİL BEKLİYORUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ACİL CEVAP BEKLİYORUM !!!!
  • Kardesim Ben Sana temizinden 100 kagit ve galax gio gonderim sende onu yolla telefonunu pirinice koy 1 haftaya duzelir

• iphone 5s almayı düşünüyorumikinci el.Fakat telefon faturaya ek alınmış ve 10 aydan fazla faturaya ödemesi varmış.Telefonu satın aldığımda herhangi bir sorunla karşılaşabilirmiyim? FİYATI 1200 TL

• Beyler marketim var ve android barkot sistemi istiyorum arasdirdim ama isdediğime uygun birsey bulamadim hepsi internetten arasdiriyor ben istiyorum ki okuttuğum barkotlari kaydetsin fiyatını ürün kodunu ben gireyim musteri geldiğinde ve barkotu okuttuğumda program bana bu bilgileri sunsun böyle bir program varsa yardimci olurmusunuz?

• Bu ne lan

• Cogu barkot sistemi barkotu okuyup internetten araştırma yapıyor benim isdedigim farklı

• Benim parmağım kapıya sıkışmıştı.Üstünden 2 yıl geçti fakat halen diğer parmaklarımdan daha basık parmağımın tırnak yeri daha ince bir tuhaf bu hep böylemi kalacak.Şimdiden teşekkürler
  • hanım keleşi getir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Herkese kolay gelsin ben makine mühendisliği 2 . sınıf öğrencisiyim ve bir şirket içerisinde üretim departmanın mı yoksa ar-ge nin mi daha iyi olabileceğine karra veremedim yardımcı olursanız minnetkar kalırım.
  • Arkadaşlar warbandde şehir kale köy vs yanına geldiğimde renginden daha parlak bir renk oluyor bu oyun hatası mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver2002 -- 27 Temmuz 2015; 17:37:37 >
  • arkadaşlar yardım edin! konu açmayı bilmiyorum <-------[Bu cok onemli deil] [asıl önemli bu]============> Arkadaslar leptopum ilk önce win 8 di ama biz win 7 yaptırdık sonra ana kardı yandı garanti halletti sağolsun ama leptop tekrar win 8 olmuş ve hicbir sürücümü görmüyor leptop yedek disk d yi de görmüyor ana kardı da ben gta yi indirdim ama ekran kardını da görmüyor leptop o yüzden söyle bir hata cıkıyor cannot not faund [rakamı unuttum :D] diyor lütfen yardm edin sürücüleri nası göstercem leptopa sürücü bilgilerini vereyim AMD A4-4300m APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.50 GHz Ram Bellek 4 GB Derecelendirme 2,0 Arkadaslar Bilgisayar nası bu hale geldi söyleyim ben simdi win 8 in kendi kendine format özelligini yani fabrika ayarlarına dönüş özelligini kullanıyodum kullandım da sonra pc böle oldu ayrıca bunu yaptıktan sonra da ürün anahtarımı kabul etmedi başka bi bilgisayar kullanıyor dedi ama hic bir bilgisayarın kullanmadıgına eminim lütfen yardım edin [Markası Samsung]
    arkadaslar hicbir oyunu oynayamıyorum nolur yeni bi ürün anahtarı verin yada bi şekilde yardım edin nolurr bilgisayarı kıracam artık

• S.A beyler babam bi araba alacak böyle 9 12 bin tl arası internette gezinirken bu arabayı bulduk dışı lacıvert ama içine gelince sarı arabanın açıklamasına baktık kesinlikle orjinal diyor taksi çıkması değil yazmış pek güvenemedik bide siz bakarmısınız ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.