Şimdi Ara

KONU AÇMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite hayali olan çoğu genci kötü etkileyeceğini düşündüğüm (Sap kalacaksınız, şöyle olacaksınız,insanları yargılayan, küçük düşürücü) tüm konuların kapatılmasını talep ediyorum. Bu forumda konu açmak bu kadar kolay olmamalı. Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklayın. İnsanlara faydasının dokunacağını düşündüğünüz hele ki şu dönemde okumanın üniversite sevgisinin aşılanacağı konular açmayı deneyin. Ama ne yazık ki bu tip ümitsiz vaka konuları gördükçe ümidim tükeniyor. Böyle saçma düşüncelerden ne yazık ki etkilenen insanlar olacak. Kendinizi düşünmüyorsanız en azından bu anlamsız şeyleri gerçekten ciddiye alabilecek insanlar olduğunu düşünün ve ona göre hareket edin. Tüm arkadaşlarıma tavsiyem, üniversitede kendinizi geliştirebileceğiniz kadar geliştirin. Bu sığ düşüncelere kesinlikle kulak asmayın. Keza bir daha üniversite okuma şansı elde edemeyebilirsiniz.

• Ap
  • Verin arkadasin sukusunu
  • Az önce gördüm birisi bonzai kullanın başlıklı konu açmış

KONULAR ÖNCE ONAYA SUNULMALI, sonra yayınlanmalı
  • Katılıyorum burayı konu dışına çevirdiler
  • Tespit
  • BİRİLERİ YİNE SAP KALMIŞ
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Forumda küfür edene ban atacak admin yok,birde konumu onaylayacaklar.
  • Belli bir mesaj ve gün sayısını geçmeyenler konu açmamalı. Adamlar bu bölümü troll var diye popülerden sildi hâlâ şaklabanlık peşindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 25 Ağustos 2018; 17:58:14 >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Belli sayıda mesaj atmayanlar , mesaj atmamalı yazmışsınız. ?
  • Kafalar pırıl pırıl
  • Geçen yine Vanda askerim kullanıcısına yanıt
    Maalesef..
  • katılıyorum
  • Up bende nedense yazılanları bi şekilde onemseyebiliyorum ve buna bağlı olarak etkileniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.