Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz...(sivrisinek misali önce uyuşturur sonra kanını alırım,kimsenin ruhu duymaz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanemize kayıt olanlara bedava ipad mini ilanını gordugumde gece gunduz ders calısıp bursluluk sınavında 1.olup kayıt yaptırıp bursu cevirerek ipad e cokmustum...benide yazın

• Zizigo'dan 59,90'a Dexter kaptığım geceden beri gözüme uyku girmedi, pusudayım aduket çekmeyi bekliyorum. Yaz.
  • Bebeğimin olacağını öğrendiğimde, baba olacağımdan ziyade hepsiburada cekleriyle çocuk bezi alacağıma sevindim, sonra çeklerin bebek bezlerinde geçerli olmadığını öğrenince bende bez yerine 32'li tuvalet kağıdı almıştım bol bol sileriz bebeğin poposunu diye :) var mi ötesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 12 Mayıs 2015; 13:54:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Egoist ekşicilere inat biz burada varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Artık büyük şirketler bizi değil biz büyük şirketleri kazıklıyoruz. Siz gidip bir hamburger bir paket patatese 20 lira vermeye devam edin, çakma enteller.

Bu arada hepsiburada da koltuk altı losyonu 7.20 den 1.40 a düşmüş 400 adet stokladım

pis ölücüler marifetmiş gibi birde anlatıyor. ulan bütün forum size lanet,beddua okumaktan bıkmış,yediğiniz küfürlerin haddi hesabı yok. ellerinden gelseler sizi ban yapacaklar. sizin gibi beleş ciler yüzünden forumda 2. el piyasası bitti.
    birde yazmış ki Artık büyük şirketler bizi değil biz büyük şirketleri kazıklıyoruz.
    Soruyorum kaç tane şirket kazıkladın. kaç tane satıştaki ürün ile pazarlık yaptın da ucuza aldın bir tane göstersenya.
    Ulan sizi büyük firmalar adam yatagına katıp muhatap bile almazlar. siz ancak nakite ihtiyacı oldugu için acil 2.el ürün satan gariban insanlara çökersiniz.
    deki hb,gold,vatan gibi firmalar dan ölücülk ile ucuza aldım de elini öperiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mücahit_0

quote:

Egoist ekşicilere inat biz burada varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Artık büyük şirketler bizi değil biz büyük şirketleri kazıklıyoruz. Siz gidip bir hamburger bir paket patatese 20 lira vermeye devam edin, çakma enteller.

Bu arada hepsiburada da koltuk altı losyonu 7.20 den 1.40 a düşmüş 400 adet stokladım

pis ölücüler marifetmiş gibi birde anlatıyor. ulan bütün forum size lanet,beddua okumaktan bıkmış,yediğiniz küfürlerin haddi hesabı yok. ellerinden gelseler sizi ban yapacaklar. sizin gibi beleş ciler yüzünden forumda 2. el piyasası bitti.
    birde yazmış ki Artık büyük şirketler bizi değil biz büyük şirketleri kazıklıyoruz.
    Soruyorum kaç tane şirket kazıkladın. kaç tane satıştaki ürün ile pazarlık yaptın da ucuza aldın bir tane göstersenya.
    Ulan sizi büyük firmalar adam yatagına katıp muhatap bile almazlar. siz ancak nakite ihtiyacı oldugu için acil 2.el ürün satan gariban insanlara çökersiniz.

Adam hb den aldim demis zaten keske o mesaji alintilamasaydin.

• bu konudakilere genel söylemek istiyorum

bakıyorum ki övünerek hevesle balıklama atlıyorsunuz beni de yaz diye...halbuki bu özelliğin tiksinç ve zavallı olduğunun farkında değilsiniz. kendinize çeki düzen vermezseniz hiçbir zaman bir arkadaş çevreniz olmayacak. insanlar sizin gibilerle bir yere gitmekten nefret eder..kız arkadaşınız olmayacak. hiçbir kız böyle bir erkek istemez..bulursanız da o da sizin gibi ölücü tiksinç bir varlık olacaktır. doğru düzgün bir hayatınız amacınız idealleriniz olmayacak.

parasızlık nedir bilirim..üni de parasızlıktan ortamlara bile giremiyordum..çoğu zaman param olmadı..çalışmaya başladıktan sonra cebim para gördü..ama hiçbir zaman gururumu 1 tl için ayakalr altına sermedim.

hepiniz kalitesiz insanlarsınız...harbi net söylüyorum...sizi eleştirenlere entel ekşici diye küçümsüyorsunuz ama bu sizin kalitesizlikte dip yaptığınız gerçeğini değiştirmez. gelin yanlıştan dönün hayatınızda bir fark yaratın. fırsat kovalayın ama kalitesiz insan olmayın..paradan daha değerli şeyler var..onur, gurur, erdem...bu kavramlar size yabancı biliyorum ama bi deneyin

• Ekle yaklasik 2000 lira civari kazancim vardir firsatlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: alfo9403

quote:

Orijinalden alıntı: mücahit_0

quote:

Adam hb den aldim demis zaten keske o mesaji alintilamasaydin.

Alıntıları Göster
    ben hepsiburada'dan aldıgı losyonu kastetmedim. onu anladım.

Ölücü kimdir?

1- Ölücü öncelikle çökeceği(satın alacağı) ürünü belirler.
    2- Bu ürünün en Uygun sıfır fiyatını akakce, cimri, bilio, teknofiyat gibi sitelerden bulur. Mümkünse geçmiş fiyatlarını ve bitmiş kampanyaları dahi sorgular.
    3- Daha sonra bu ürünün ikinci elini DH ikinci el, sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerden bulur. En düşük fiyatlı olanı not alır.
    4- Bir ölücü asla en düşük fiyatlı ürüne teklif vermez. Bilir ki en düşük fiyatlı ürün ya kusurludur, ya hasarlıdır. Genellikle orta fiyatta bulunan ürünlere teklif verir.
    5- Profesyönel ölücü asla "x lira veriyim" "x liraya bırakır mısın" gibi 3-4 kelimelik mesajlar atmaz. Mesajı cana yakındır. Satıcının canını yakmadan ürüne çöker. Satıcı hedeflediği ürünün yarı fiyatına satmış olsa bile mutludur.
    6- Ölücü, satıcıya atacağı ilk mesajın çok önemli olduğunu bilir. Selamlama, Giriş, Gelişme ve Sonuç bölümleri ile ilk bağlantıyı kurar.
    7- Satıcı ölücünün fiyatına inmeyi kabul etmiyorsa en düşük sıfır fiyatı gösterilir, daha sonra en düşük ikinci el fiyatı gösterilir, sonra da ürünün kusurlarını iletir.
    8- Psikolojik olarak satıcıyı hazırladıktan sonra ilk verdiği teklifin biraz üzerine ürüne çöker.

eğer buradaki yazılanları okursan buradaki yazılanların hiç biri satış yapan site için geçerli değildir. hepsiburada.com a giripta bir ürünü şu fiyata verirsen ver. indirip yap diyemezsin. burada açıkca 2.el ürün satanları kastetmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mücahit_0 -- 12 Mayıs 2015; 14:24:12 >

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Yaa ne kadar yalancı kuşlar varmış
  • Yaşasın ölücüler!!! Yaz beni yaz yaz
  • Ekle bakalım

• yaz abi :)
  • Yaz beni de kardesim

• Yaz adı bile güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci Sözlük ile stratejik ortaklık çerçevesinde acilen görüşmelere başlamalıyız.

Düşmanımın düşmanı dostumdur.
  • Ekle
  • inci we trust lan
    ekşiye karşı birleşelim
    belki 50 liraya domain'i alırsak siteyi limon türleri sitesi yaparız

• 35 liralık Dlc yi dh li adamın kanına girerek 1 hafta uğraşın sonunda 14 tl ye aldım
    yaz usta

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.