Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni eklemeyin ama merakla takip ediyorum derneğinizi :) Bu kadar ölücüyü bir arada nerede göreceğiz başka başarılar herkese...
  • Yaz benide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle abi ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Yaz beni de hocam ihtiyacım olmadığı halde geçen gün vatan kampanyasıyla 1 adet daha flash aldım evde 3 tane flash oldu ne yapacaksam artık

Kargo sendense bana yolla

Göndermem

• Hocam bütün forumu ekledin beni eklemedin. İlk sayfaya yazmıştım oysaki.
  • Ölüculer Türkcell bana 3tl googleplay bonusu tanımlamış 18 Mayıs son. Hangi uygulamayı alacağıma karar veremedim bi el atın yavs boşa gitmesin bonus :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazınız.

• yaz beni hocam.Bölücü olmaktansa ölücü olmayı tercih ederim.

• ekle hocam
  • Yaz beni hacım
  • Sıcak Fırsatlar'ın baş müdavimi olarak yazabilirsin.. Ölücü timden olduğumda ciddi söylenir.. Ulan etrafımdakiler don alsalar sıcak fırsat varmı diye bana soracak hale geldi..
  • Yaz hocam öldürür diriltir tekrar öldürürüm. Ölücülükte sınır tanımam.
  • Ekle kenks

Hem eksicilerden nefret ediyorum
    Hem olucuyum

• ilk mesaj gerçekten çok iyi olmuş. Yaz hocam yaz.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Hocam bütün forumu ekledin beni eklemedin. İlk sayfaya yazmıştım oysaki.

Gözümden kaçmış hocam kusura bakma hemen ekliyorum
  • Yazarsan sevirim hocam Birde güzel bir imza olsa keşke .
  • Ekleyin

• :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

bu konudakilere genel söylemek istiyorum

bakıyorum ki övünerek hevesle balıklama atlıyorsunuz beni de yaz diye...halbuki bu özelliğin tiksinç ve zavallı olduğunun farkında değilsiniz. kendinize çeki düzen vermezseniz hiçbir zaman bir arkadaş çevreniz olmayacak. insanlar sizin gibilerle bir yere gitmekten nefret eder..kız arkadaşınız olmayacak. hiçbir kız böyle bir erkek istemez..bulursanız da o da sizin gibi ölücü tiksinç bir varlık olacaktır. doğru düzgün bir hayatınız amacınız idealleriniz olmayacak.

parasızlık nedir bilirim..üni de parasızlıktan ortamlara bile giremiyordum..çoğu zaman param olmadı..çalışmaya başladıktan sonra cebim para gördü..ama hiçbir zaman gururumu 1 tl için ayakalr altına sermedim.

hepiniz kalitesiz insanlarsınız...harbi net söylüyorum...sizi eleştirenlere entel ekşici diye küçümsüyorsunuz ama bu sizin kalitesizlikte dip yaptığınız gerçeğini değiştirmez. gelin yanlıştan dönün hayatınızda bir fark yaratın. fırsat kovalayın ama kalitesiz insan olmayın..paradan daha değerli şeyler var..onur, gurur, erdem...bu kavramlar size yabancı biliyorum ama bi deneyin

İşte sizin ve ekşi sözlük yazarlarının ortak noktası. Beğenmediğiniz insanlara hakaretler yağdırıyorsunuz, aşağılıyorsunuz. Kendinizi her zaman en bilgili, en kültürlü, en ahlaklı zannediyorsunuz. Ekşi sözlükte açılan başlıktaki yorumları bir yerden sonra okuyamadım, her iki kelimenin birisi ya küfür, ya aşağılayıcı söz.

• Yaz beni yıkılsın enteller:)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.