Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bim de perwoll de 75 kuruş indirim var. meraklısına hayırlı olsun.
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    Bir ürünü ucuza almaya çalışmak zavallıca öyle mi? Satıcıyı kimse satmaya zorlamıyor ister satar ister satmaz. Ama ucuza almaya çalışmak herkesin hakkı.
  • Yaz hocam benide az mı yararlandık indirimlerden :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Bir ürünü ucuza almaya çalışmak zavallıca öyle mi? Satıcıyı kimse satmaya zorlamıyor ister satar ister satmaz. Ama ucuza almaya çalışmak herkesin hakkı.

ucuz fırsat kovalamaya birşey demiyorum..bizlerde kampanyalardan yararlanıyoruz.

ama bu işi yaparken farklı niyetlerle manipülatif hareket etmek, 1 tl için 10 takla atmak vs vs vs gibi hareketleri eleştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

bu konudakilere genel söylemek istiyorum

bakıyorum ki övünerek hevesle balıklama atlıyorsunuz beni de yaz diye...halbuki bu özelliğin tiksinç ve zavallı olduğunun farkında değilsiniz. kendinize çeki düzen vermezseniz hiçbir zaman bir arkadaş çevreniz olmayacak. insanlar sizin gibilerle bir yere gitmekten nefret eder..kız arkadaşınız olmayacak. hiçbir kız böyle bir erkek istemez..bulursanız da o da sizin gibi ölücü tiksinç bir varlık olacaktır. doğru düzgün bir hayatınız amacınız idealleriniz olmayacak.

parasızlık nedir bilirim..üni de parasızlıktan ortamlara bile giremiyordum..çoğu zaman param olmadı..çalışmaya başladıktan sonra cebim para gördü..ama hiçbir zaman gururumu 1 tl için ayakalr altına sermedim.

hepiniz kalitesiz insanlarsınız...harbi net söylüyorum...sizi eleştirenlere entel ekşici diye küçümsüyorsunuz ama bu sizin kalitesizlikte dip yaptığınız gerçeğini değiştirmez. gelin yanlıştan dönün hayatınızda bir fark yaratın. fırsat kovalayın ama kalitesiz insan olmayın..paradan daha değerli şeyler var..onur, gurur, erdem...bu kavramlar size yabancı biliyorum ama bi deneyin

İşte sizin ve ekşi sözlük yazarlarının ortak noktası. Beğenmediğiniz insanlara hakaretler yağdırıyorsunuz, aşağılıyorsunuz. Kendinizi her zaman en bilgili, en kültürlü, en ahlaklı zannediyorsunuz. Ekşi sözlükte açılan başlıktaki yorumları bir yerden sonra okuyamadım, her iki kelimenin birisi ya küfür, ya aşağılayıcı söz.

arkadaşım hiç alakası yok

ekşici tayfasında nefret ederim..ben kendi halinde bir adamım..

sizin yaptığınız ne temel ahlak kurallarına ne din kurallarına uygun..hiç bir platformda kabul edilmez..fakir olun ama gurursuz olmayın. insanın kendini maddiyat için bu kadar düşürmesi benim için çok zavallıca bir durum

Zavallılık bence takıldığın bu tutumdur.

• ekle lütfen
  • beni de ekleyin öğrenci adamız mezarcı olacağız tabi
  • yaz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni yaz yaz yaz internette degil ama reelde ölücülük babadan gecti bize

• Yaz benide hocam

• veresiye yazılıyo mu yazılıyosa beni de yaz
  • Ölücü ve fırsatçı tayfa bu sıralar ayakkabı almayı düşünüyorum var mı uygun indirimler allah peygamber aşkına yardım edin. PM bekliyorum...

• bu konu king olur, dh tarihine geçer :)
  • Ekle hocam ekle
  • Beni de yaz.
    Beleş mezar arıyorum girmek için hangimiz daha ölücü tartışmayalım isterseniz.

• kesinlikle yaz
  • ekle panpa
  • Ekle baam

• Ekler misin
  • yaz beni de hocam.

Bir mala gerçekte hak ettiği parayı veriyoruz diye adımız ölücüye çıkıyor.

Zengin değilim ben kardeşim, şişirme fiyatlara mal alamam kimse kusura bakmasın.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.