Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğerlerini de düşünen ölücü yaz. İhtiyacın kadar al tamam işte napacaksın 400 tane deodarantı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz müdür...
  • Yaz . Biz de ölücülük babadan oğula geçiyor buraya gelmeden de reelde ölücüydüm

• yaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide yaz müdür cökecek yer gösterin bana

• Üyelerin maaşı aylık mı günlük mü?
  • Yaz beni de.

Fakiriz ama gerizekalı değiliz diye mi bunlarr ?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı düşünmeyen ölücü olamaz!

Yaz beni de üstad ölücü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz
  • Bir esnaf, marka 30tl ederi olan ürünü 60tl den satmaya çalışacak, adam parası kazanıyor diyeceksiniz. O ürüne 30tl ye alan adama ölücü
  • Ölücüler beni bloklasin konu guzeL. Blok listesi cok uzun bilionmu.ondan baya uzun is. goren olucu lutfen beni bloklasin

• yaz bro necromancer burada
  • Yaz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazabilirsin hocam :)

• Yaz benide yaz kardeşim,mezarciyim ben ama büyük şirketlere,bireysel kimseye oluculuk yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Bir ürünü ucuza almaya çalışmak zavallıca öyle mi? Satıcıyı kimse satmaya zorlamıyor ister satar ister satmaz. Ama ucuza almaya çalışmak herkesin hakkı.

Ucuza almaya çalışmak elbette herkesin hakkı, fakat ihtiyacı olan şeyi ihtiyacı olduğu kadar. Başkalarının hakkını gaspedecek ve bu işi ticarete dökecek şekilde değil.

Sanırım boldladığım kısmı konuşacak babayiğit yok ölücülüğü savunanlar arasında. Kul hakkı yemenin nesini savunuyorsunuz hiç anlayamıyorum, şaka gibisiniz var ya Ateist bile olsan ( ki ateistler ben müslümanım diye geçinenlerden daha az kul hakkına girer) başkasının hakkını yiyorsun.

Önce ben yetiştim hepsini aldım dersen, karakterini de eleştiririm, her şeyini de eleştiririm. Biri senin hakkını yediğinde susup oturuyor musun sen ?

Bazı şeylerle yüzleşmek ya işinize gelmiyor ya idrak edemiyorsunuz.

Ben ölücüyüm diye tshirt de bastırın. Ne de olsa çok seviyorsunuz ölücülüğü.

Üstteki arkadaşa prim yapma demişsin de, ölücülükten prim yapmak için konu bile açmışsınız utanmadan Bir de adama laf ediyorsun.

Edit : Yok arkadaş size bir şey anlatılmaz, beleş mezar var şurada sıraya girin siz ben kaçıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 12 Mayıs 2015; 19:21:44 >

• yaz kardeşim

ölü fiyatına alırım ürünlerimi :)
  • Yaz dostum

• Yaz beni .

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.