Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz beni de cezbedildim.
  • Yaz hocam beni de. Her DH li Ölücü Doğar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz.
  • Yaz beni de. Satmak istediğin 2.el eşyan var mı güzel kardeşim benim?
  • Size bir tavsiye kapalı facebook grubu açılıp fırsatlar paylaşılabilir.

Yazabilirsin beni de en son D&R'dan 50 liralık hediye çeki almıştım Dh sayesinde.

• Edit: Anlaşıldı ve ayrıca birkaç sebepten şunları yaziyorum.

1. Olucu Sicak firsatci basbugumuz Tuvnera nin adi nerede?

2. Eksi kim ki cevap verip kalitemizi dusuruyorsunuz?
    Eksi 2008 e kadar eksiydi hem bizlere olucu vb laflar ile kendince hakaret eden zavallilar hilton bulusmasinda bazilari disarida kaldi diye utanmasalar kolonlari kaldirim taslarini yiyecekler zavallilar.

Ha incici ha eksici sozlukcu mu? Su devirde hicbiri dh nin trolu bile etmez net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 12 Mayıs 2015; 22:30:32 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Sadece sıcak fırsatlarda olanları değil genel olarak isteyen herkesi yazıyorum. Rütbe ayrımcılığı yok
  • Beni de yazın bende çok fırsat kovalarım.
  • Yani tavır olarak; ''....'' destekleyenleri yazıyorum, diyorsunuz bu ayrı bir konu dediğim gibi bu konuya Tuvnera 'da yazılmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Yani tavır olarak; ''....'' destekleyenleri yazıyorum, diyorsunuz bu ayrı bir konu dediğim gibi bu konuya Tuvnera 'da yazılmalıdır.

Kendisi süresiz olarak uzaklaştırılmış. Muhtemelen yeni hesapla aramızda dolaşıyordur hatta belki konuya adını yazdırmıştır. Forumda olmayan bir hesabı yazmanın gereği yok. Kendisinden yeteri kadar bahsediliyor zaten yorumlar arasında
  • Hocam bu tuvnora mıdır nedir bu adam neyin nesi az anlatır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Hocam bu tuvnora mıdır nedir bu adam neyin nesi az anlatır mısınız?

Ölücülerin şahı. Bir ara Rusya'da takılıyomuş sonra oradan bi kız bulup evlenmiş falan. Bende çok tanımıyorum, otomobil bölümünde takılırdı yorumları hep eksilendirdi

Sıcak fırsatlarda sömürülmedik kampanya batırılmadık site bırakmıyomuş
  • quote:

https://www.google.com.tr/search?hl=tr-TR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=Tuvnera&gfe_rd=cr&ei=_FdSVaL2JMmz8weVoYDoCA&gws_rd=ssl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benide yaz
  • Beni de yaz muhtar.
  • Oha adam bizim için bi nevi mehdi

• serbest piyasa bu .. isteyen istediği fiyattan alır satar. gecen gun d&R çeki satıyor bir arkadaş. Ne kadar dedim fiyat vermedi. Sen ne veriyorsun dedi. Ben de bilerek düşük fiyat söyledim. (pazarlık yaparız diye). o da "ölücü" falan dedi. 2-3 de küfür yedik.

Ölücü müyüm değil miyim bilmiyorum. Ama bu tip esnaf zihniyeti var iken, pazarlık yaparak almak daha mantıklı. Bir gün trafikte, 60-TL'ye satılan dartı adam bana 5 TL'ye bırakmıştı. esnaf zaten önce bindirim yapıyor, sonra indirim. Dükkanlarda indirimsiz mal yok. İndirim yazmayan dükkan yok. Piyasa böyle olunca, insanlar da zorluyor karşı tarafı.

Sitede açık var ise, o adam o ürünü 1 yerine 10 tane alabilir. Bedavaya aldığı indirimleri (üye olan herkese 100 TL'de 10 TL indirim gibi), 2 TL'ye satabilir. Çünkü o adamın vakti vardır. Üyelik açar alır, kimisinin vakti yoktur.

Burada önemli olan yalan dolan olmasın. Sıfır diyip, 2. el mal satılmasın. Ürünümün arkasındayım deyip, daha sonra telefonlara çıkmamazlık olmasın.

• quote:

Tuvnera ile ayni yil, 2005 te uye olmustuk. Adami soyle tanimliyayim : Belediye çukurunu görür, icine bilerek düşer, burnu bile kanamaz, sonra belediyeyi mahkemeye verip tazminat kazanir.

• Yaz Yaz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.