Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak fırsat görünce benhttp://gifyoutube.com/gif/yww8r1

Yaz aga
  • benide yazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayan bilgisayarıma çok ucuz diye soğutucu almışlığım var
    Yazarsan sevinirim.

• Yaz keke geçen çadır ve kamp için çantayı 100 tl denk getirdim piyasada 300 tl alamazsın ve ikisininde 2 yıl garantisi var
  • abe bizi de yaz abe
  • Ölücülük yolları taştan, yaz benide hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

bu konudakilere genel söylemek istiyorum

bakıyorum ki övünerek hevesle balıklama atlıyorsunuz beni de yaz diye...halbuki bu özelliğin tiksinç ve zavallı olduğunun farkında değilsiniz. kendinize çeki düzen vermezseniz hiçbir zaman bir arkadaş çevreniz olmayacak. insanlar sizin gibilerle bir yere gitmekten nefret eder..kız arkadaşınız olmayacak. hiçbir kız böyle bir erkek istemez..bulursanız da o da sizin gibi ölücü tiksinç bir varlık olacaktır. doğru düzgün bir hayatınız amacınız idealleriniz olmayacak.

parasızlık nedir bilirim..üni de parasızlıktan ortamlara bile giremiyordum..çoğu zaman param olmadı..çalışmaya başladıktan sonra cebim para gördü..ama hiçbir zaman gururumu 1 tl için ayakalr altına sermedim.

hepiniz kalitesiz insanlarsınız...harbi net söylüyorum...sizi eleştirenlere entel ekşici diye küçümsüyorsunuz ama bu sizin kalitesizlikte dip yaptığınız gerçeğini değiştirmez. gelin yanlıştan dönün hayatınızda bir fark yaratın. fırsat kovalayın ama kalitesiz insan olmayın..paradan daha değerli şeyler var..onur, gurur, erdem...bu kavramlar size yabancı biliyorum ama bi deneyin

Öncelikle arkadaşım ben gruba üye değilim ama grup biraz mizahi olarakta açılmış ve ilgi çekici bir konu. Asıl mesele şu. Mesela media market ilk açıldığı illerde kıyaslanamayacak kadar düşük fiyatlara ürün satıyor insanlar sabahtan sıraya giriyor. Şimdi bu insanlar ölücü değilde buraya konu açan arkadaş ölümü öylemi. Ya İkinci elde veya başka yerde adam zaten vermeyecekse vermez ucuzu bulmak suçmu kaldıki birçok arkadaş netten veya başka yerlerden aldıklarını paylaşmış, şu adamı şöyle yoldum dememiş ki konunun başındaki maddelerde biraz mizahi ve hoş. Bu ince noktayı ayıramayıp dünya laf etmenize gerek yok hocam. Hem insanlara kalitesiz diyecek kadar ileri gidemezsin. Bu kadar terbiyesizliğe gerek yok. Ölücü olmak tabiri bazen halk tarafından yerilsede. Azcık eğlenceli.olarak açılmış bir grup. Elbetteki şirketleri kazıklayamayacağını biliyor birçok insan ve bu gruptakilerde biliyor. Hayatta çevremizde herkes bizim gibi olacak diye bir kural yok. Biraz hayata daha yumuşak bakıyor olun.

Bir zaman Turgut Özal Türkiyeye devasa yük kamyonlarından alır. 50 tane gerekliyse 100 tane alır. Satan firmada sevinir yedek parçadan daha fazla kazanacağız diye. Ama gel zaman git zaman kimse arayıp sormaz. Sonra Türkiyeye sorarlar bozulmuyormu hiç diye. Bizimkikerde 50 tanesinde yedek parça olarak kullanıyoruz derler.

Adamlar burada kimseye küfretmeye karışmıyor siz neden ve nasıl kalitesiz yapıştırmasını yapabiliyorsunuz. E bari böyle bir kabiliyetinin var da kalitesiz insan ölçer grubu kurun, yöneticiside siz olun. Benim dediğim ne kadar saçma ise klavye başından tanımadığınız insanlara bu yakıştırmayı yapmanızda o kadar yanlıştır.

• yaz dostum öğrenciyiz
  • Tam beni anlatmışsın hocam benide ekleyiniz. Ölücülükte sınır tanımam
  • Yer varsa yaz ama 0 numara hazır boş beni koy oraya

• Yaz kanka

• Bensiz olurmu Alanımda tekelim

• Beni de yaz :P Ama şu imza işine bir çözüm bulunmalı en kısa zamanda ...
  • Bu dernek çook ses getirir..

• Bence aramizda birlesip 432. ye bir kiyak yapalim. Iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeş ölücüyüz..
  • Bir zamanlar Tunevra vardı . Forumda takilanlar iyi bilir . Benim gördüğüm en iyi olucuydu . Noldü oldu mu kaldı mi listede adini göremedim . Her konuda ilk mesaj ona aitti bir aralar . İlk mesajida 2 tane aldım .Teşekkürler gibi mesajlar oluyordu

• Yaz yaz.

• Yaz qnq

• Banide ekle

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.