Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yaz.. Birçok sıfır şeyi yarı fiyatına almışlığım vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüculeri gectikte simsarcilari ne yapacaz ikinci el bolumune bakin 2005 yilinda cikan yillanmis sarap xbox a bile 450 den asagi fiyat ceken yok.daha beteri ps2 var herifler 15 yillik konsola 200-250 tl fiyatlar cekiyor daha niceleri... Satiliyor mu cogu kasim ayindan beri yatiyor ilanlarin

• Cinemaximum da 10 liraya 2 bilet ve 2 orta boy mısır almışlığım var😏 Beni de yazmalısın

• Üşenmeyip gece saat 4 te stokları yakalamak için uğraştığım ve hepsiburadadan 30tl ye kapattığım converselerle bende ölücü oluyormuyum?

• Katılanlara para veriyorsan beni de yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Üşenmeyip gece saat 4 te stokları yakalamak için uğraştığım ve hepsiburadadan 30tl ye kapattığım converselerle bende ölücü oluyormuyum?

Hepsiburadadan konserveleri 2 tane 10 lira olacak şekilde 26 tane alıp üstüne çek ve banka kampanyasını denk getirtip tanesini 3,65 e getirmiştik.

Ekşideki aklını kullanmadan alışveriş yapanlara ; 26 tane ayağımız yok ama sevenimiz çok. Hediye olarak alınan bir conversi gören çocuğun gözlerindeki parıltıyı görseydin eldeki sabit para ile ne kadar çok alıp bu durumu yaşarsam o kadar güzel derdin.

Biz zamane Robin Hood larıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 13 Mayıs 2015; 9:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Üşenmeyip gece saat 4 te stokları yakalamak için uğraştığım ve hepsiburadadan 30tl ye kapattığım converselerle bende ölücü oluyormuyum?

Hepsiburadadan konserveleri 2 tane 10 lira olacak şekilde 26 tane alıp üstüne çek ve banka kampanyasını denk getirtip tanesini 3,65 e getirmiştik.

Ekşideki aklını kullanmadan alışveriş yapanlara ; 26 tane ayağımız yok ama sevenimiz çok. Hediye olarak alınan bir conversi gören çocuğun gözlerindeki parıltıyı görseydin eldeki sabit para ile ne kadar çok alıp bu durumu yaşarsam o kadar güzel derdin.

Biz zamane Robin Hood larıyız.

Bitirmişiniz stokları alamadıydım ben sizin aldıklarınızdan, onlardada gözüm vardı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 13 Mayıs 2015; 9:54:03 >

• Ekle beni de. Daha önce hiç Ölücülük yapmadım, staj yapmak istiyorum. Bir tecrübeli abi staj yaptırsın bana.
  • heker4316 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın bana da anlatsana.

• Bonubon tatil, zizigo, hopi cocuk x2 alt limitsiz, tictoc n11, gg %10+100+avantajx, n11 cek puan kombolarini degerlendirdim, elimdekiyle en iyisini en ucuza almaya calisiyorum, laf atanlar umrumda degil

• Yaz kardeşim yaz. Beni de ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 13 Mayıs 2015; 10:38:39 >
  • Hazıra konan ölücü olarak yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Koltuk altım yok ama 300 tane sipariş verdim muazzam fiyat Teşekkürler.
    Yaz

Edit:1 yıldır dhdeyim ilk defa bu kadar artı aldım tesekkürler dh ahalisi

LYS op

• Yaz benide yer alalim

• Yaz hacı bizide
  • Saglam bir olucude populer tum kartlar olmali ki kampanya kacirmasin, kart ucreti diye soran cikmaz sanirim bu son bir ayda axes den 300 tl aldim sadece.

• Yaz beni de

• :D yaz yaz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.