Şimdi Ara

Konu ciddi lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2014_ygs

quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

quote:

Orijinalden alıntı: 2014_ygs

Elazığ arkadaşlar

Elazığ da teyzemler oturuyor çok kötü bir şehir değil, asker için batı sayılıyor hatta.Yani maddi imkânınız varsa güzel bir muhitten ev kiralayın arkadaş illa bulursunuz.

İstanbuldan sonra köy gibi geliyor dışarı çıkamıyorsun belli bir saatten sonra

Orası öyledir tabi de hayallere ulaşmak kolay değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı durumu yaşadım 3 kişiydik bazı sorunlardan dolayı tek kaldım ve en on çare tek basıma bi aparta çıktım.
    300 lira kira veriyordum en son 200 tl ile 1 ay idare etmeye çalışıyordum para çok sıkıntı oluyordu binibüse binmiyordum ama tek kalınca öyle bi rahat oluyordu ki kafam özledim o çaresiz günlerimi
  • Kesin elazığdır. Erkek için bile zor olan il kız halinle işin zor. Merkezi geçiş filan yapamıyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Yurdu sadece otel olarak kullan o zaman. Bölümünde veya kütüphanede çalış, sadece uyumak için kullan.

Bakalım öneriler için çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jormanqund.#

bende aynı durumu yaşadım 3 kişiydik bazı sorunlardan dolayı tek kaldım ve en on çare tek basıma bi aparta çıktım.
    300 lira kira veriyordum en son 200 tl ile 1 ay idare etmeye çalışıyordum para çok sıkıntı oluyordu binibüse binmiyordum ama tek kalınca öyle bi rahat oluyordu ki kafam özledim o çaresiz günlerimi

Keşke 300 olsa 900 lira diyorlar

• elazığ doğunun batısı. sıkıntı çekmezsin tek başına kalsan. şu saatten sonra bulacağın ev arkadası da aceleye gelmiş olacak. sen en güzeli git güzel bi yurt bul kendine. kendini soyutla sadece derslerine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

elazığ doğunun batısı. sıkıntı çekmezsin tek başına kalsan. şu saatten sonra bulacağın ev arkadası da aceleye gelmiş olacak. sen en güzeli git güzel bi yurt bul kendine. kendini soyutla sadece derslerine bak.

haklısınız , sanırım yurt olacak :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.