Şimdi Ara

konu dIşI bitti.ciddi insanlar girsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üye olalı çok olmadı ama harbiden bu tipim nasıl ve kız konuları baydı görmemezlikten geliyorum ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

aah ah.o eski konudışı gerçekten çok güzeldi.hiç yorum yazmadığım sadece konularda gezindiğim zamanlar...
    incisözlük çıktı ve heryer gibi burasıda çok büyük şekilde etkilendi.

entry nick uyumsuzluğu diye buna derim

ağır fail
  • neyseki eğitim,taraftar,dizi-sinema bölümleri iyi sayılır..

nerde o eski dh..
  • 2006 uyesiyim bunu malesef ben de fark ediyorum. Her konuya surekli ayni cevap atmalar, saygisiz cevap vermeler, yaslarindan kaynakli laf sokma calismalari vs. Galiba simdiki neslin foruma yansimasi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

konu dışı 2002-2007 arası üyelere ayrı
    konu dışı 2007-2012 arası ayrı uyelerde bölünmesi gerekli

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_5533625/mpage_1/f_/key_//tm.htm#5533625 senin için 23 Ocak 2006; 3:23:37 de bitmiş dostum

o zamandan beri fakeyim :) o yıllarda başladı asıl ve bugunlerde doruğa ulaştı baya iyi mazi bulmuşun tbr ediyorum isyanım yıllardan beri var o yılalrda fake modaydı ağzı olan da yazıyordu cıvıklığı ordan :)

fake hesap açmak yasak değil mi?

• 2 ye falan bölüyonuz da.Ben 2008 de üye oldum ama hertürlü hatırlarım o 10 numara muhabbeti.Biz bi konuya yorum yapmadan önce 1 saat düşünürdük muhabbete uygun mu diye.Ama her zaman demişimdir bu forumu bu hale getiren inci özentileridir 2010 da bi patlak verdi anasını satıyım sonra durduramdık. Çok yalvardık ozamanlar adminlere ama 1yıl sonra önlemini aldılar sağolsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

2006 uyesiyim bunu malesef ben de fark ediyorum. Her konuya surekli ayni cevap atmalar, saygisiz cevap vermeler, yaslarindan kaynakli laf sokma calismalari vs. Galiba simdiki neslin foruma yansimasi bu.

10-12 yas grubunun diyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun bozulduğu falan yok.

Az önce gördüm 2003 konusuydu adam orada bile forumun artık bozulduğundan artık eski aldığı zevki alamadığından bahsediyordu.Forumun durumundan rahatsız olan kişiler hep vardı.

Bu konu dışı seviyesiz gibi şeyler söyleyen kişilerde önemli bir konuyu +18 Kültür-Bilim bölümüne açmak yerine geliyor konu dışına açıyor.Tabii buradada dalga geçiliyor kırmızılı ****lerinde koyuluyor.

Konu dışı zaten hep biraz cıvık veya ciddiyetsiz bir yerdi.Bunun nedeni ise insanların buraya eğlenmek için girmeleri haliyle de hep espiriler falan havada uçuşuyor.
    Ben bu forumun eskilerinden değilim fakat eski Konu Dışını da inceledim waybackmachine sayesinde.Yine aynı konular aynı mesajlar.Pekte bir fark yok yani.

Son zamanlarda forumdan çok rahatsız olan kişilerin çoğunlukta olduğunu söyleyebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

aah ah.o eski konudışı gerçekten çok güzeldi.hiç yorum yazmadığım sadece konularda gezindiğim zamanlar...

1-2 sene sonra inci geçer merak etmeyin yavaş yavaş incinin etkisi azaldı

keşke.
    iyiki yeni replikler çıkarmıyorlar artık.

geçici bunlar14 yaşındayım hocam yaşıtlarım sürekli inci replikleriyle konuşup kendilerinin lafıymış gibi gösterip laf buldum diyolarNickin yakıyomuş ama

• Ya arkadaşlar abartmayın, burada bir 2007 lafı almış başını gidiyor 2007'de bile her yaz bunun konuları türerdi.

Her sene aynı şeyi görmekten bıkmadınız mı bunu yazınca maziyi anmış mı oluyoruz nedir problem?

Seviyenin düşmesinin nedeni yazın okulların kapanmasından dolayıdır. Okullar başlasın gün içerisinde liseliler olmadığından çok güzel bir ortam oluşmakta, yazın artık dişinizi sıkıp bunlara alışmanız gerekicek başka yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

arkadaşlar 2007 yilindan beri foruma üyeyim.artik konu disini birakma vaktim geldi sanirim.acilan konular,yönetimin vurdumduymazligi gibi sebepler yüzünden bu gece konu dIşIna mesaj yazmayi birakiyorum.ben yazsam ne olur yazmasam ne olur elimden baska birsey gelmiyor.umarim hep böyle devam etmez.cözüm bulunacagini da sanmiyorum.okuyanlara iyi geceler.iyi forumlar.

qAnQa bİz vArIz eSkİ Tayffha gİtmE XD

Senin şu forumdan olman bile hata, bu nasıl bir Türkçedir..?
    Yazık, cidden seviyesizlik üst sınırlarını zorluyorsun.

• İmza toplayalım tipim nasıl konusu açanlar banlansın
  • ya sev ya terket
  • quote:

quote:

quote:

quote:

keşke.
    iyiki yeni replikler çıkarmıyorlar artık.

geçici bunlar14 yaşındayım hocam yaşıtlarım sürekli inci replikleriyle konuşup kendilerinin lafıymış gibi gösterip laf buldum diyolarNickin yakıyomuş ama

yaklaşık aynı yaştaymışız bende haziranın 20sinde 15 oldum
    ya nick ayrı tabi ötekinden fena sıkılmıştım

• eski konu dışı gibi olan bir yer yapamaz mıyız cıvıtanın banlanacağı
  • inci çöplüğü olayı kalksa biraz düzelir.forum hep aynı beyler sadece özlüyorsunuz edwird ı banlamışlar ona üzüldüm hikayeleri güzeldi okumuştum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konu dışı 2002-2007 arası üyelere ayrı
    konu dışı 2007-2012 arası ayrı uyelerde bölünmesi gerekli

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_5533625/mpage_1/f_/key_//tm.htm#5533625 senin için 23 Ocak 2006; 3:23:37 de bitmiş dostum

o zamandan beri fakeyim :) o yıllarda başladı asıl ve bugunlerde doruğa ulaştı baya iyi mazi bulmuşun tbr ediyorum isyanım yıllardan beri var o yılalrda fake modaydı ağzı olan da yazıyordu cıvıklığı ordan :)

fake hesap açmak yasak değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

arkadaşlar 2007 yilindan beri foruma üyeyim.artik konu disini birakma vaktim geldi sanirim.acilan konular,yönetimin vurdumduymazligi gibi sebepler yüzünden bu gece konu dIşIna mesaj yazmayi birakiyorum.ben yazsam ne olur yazmasam ne olur elimden baska birsey gelmiyor.umarim hep böyle devam etmez.cözüm bulunacagini da sanmiyorum.okuyanlara iyi geceler.iyi forumlar.

qAnQa bİz vArIz eSkİ Tayffha gİtmE XD

Senin şu forumdan olman bile hata, bu nasıl bir Türkçedir..?
    Yazık, cidden seviyesizlik üst sınırlarını zorluyorsun.

Sende bunu ciddi bir şekilde yazdığıma inanıyorsun, sorunun bu biz burda saçmalıyoruz geyik yapıyoruz. Bu forumda ciddi bölümlerde var orda takılabilirsin ciddiyet istersen.

• quote:

quote:

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar üyeler farklıydı.İnternet bu kadar yaygın olmadığından kaliteli insanlar takılıyordu.
    Şimdi ise arkadaşı olmayan, asosyal, kompleksli, ezik ergen takımı takılıyor.Zaten normalleri bunları görüp buraya takılmaz.Nerede sosyal hayattan dışlanmış liseli varsa burada.Adamların anlatacak anısı, paylaşacak hiçbirşeyi yok.Bİrisi bir kangal çıkarıyor 2 sene aynı konuyu açıyorlar.Yaratıcılık sıfır.O zaman böyle taklit etmezlerdi herkes farklı birşeyler uydururdu veya konu açmazdı.
    Bir de tek dertleri laf sokmak, birbiriyle yarışmak.Hiçbirşey yapmıyorlar ama biri birşey yaptı mı ona laf sokmak için yarışıyorlar.Gerçekten hastalıklı tipler.Genellikle ilgi çekmek için milleti rahatsız edecek konular açıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.