Şimdi Ara

konu dIşI bitti.ciddi insanlar girsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıcak pek birşey olduğunu zannetmiyorum şimdi yeni nesiller kayıt olucak donanım habere 5-6 sene sonra onlarda artık konudışı bitti dicek bu bir kısır döngüdür malesef
  • Gelin şu serkan inciyi dövelim la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 yılldan çok daha iyi şu an bence.

2007-2008 yazlar edwird'a selam
  • Aynen sıktı artık ama alıştık bir kere bırakamıyor insan

vaynett ile urfalı vardı şimdi de csb'ciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

arkadaşlar 2007 yilindan beri foruma üyeyim.artik konu disini birakma vaktim geldi sanirim.acilan konular,yönetimin vurdumduymazligi gibi sebepler yüzünden bu gece konu dIşIna mesaj yazmayi birakiyorum.ben yazsam ne olur yazmasam ne olur elimden baska birsey gelmiyor.umarim hep böyle devam etmez.cözüm bulunacagini da sanmiyorum.okuyanlara iyi geceler.iyi forumlar.

bas git kardeşim sana mı kaldı koca konu dışının hali :) gelip bir de burada şov yapmanız yok mu, yazmayacaksan yazma ne konu açıyorsun çok mu ipinde buradaki insanların ? Ayrıcı beğenmediğin konu dışına niye konu açıyorsun o zaman, ben de sinema bölümünden soğudum ama ben gidiyorum diye konu açmadım-açmam :) zihniyete bak, kardeş 2012-2011 de girenlere sürekli laf söyleyince iş hallolmuyor, beğenmiyorsan şikayet etmek yerine gideceksin. Helal olsun onu yapmışsın. Güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

O zamanlar üyeler farklıydı.İnternet bu kadar yaygın olmadığından kaliteli insanlar takılıyordu.
    Şimdi ise arkadaşı olmayan, asosyal, kompleksli, ezik ergen takımı takılıyor.Zaten normalleri bunları görüp buraya takılmaz.Nerede sosyal hayattan dışlanmış liseli varsa burada.Adamların anlatacak anısı, paylaşacak hiçbirşeyi yok.Bİrisi bir kangal çıkarıyor 2 sene aynı konuyu açıyorlar.Yaratıcılık sıfır.O zaman böyle taklit etmezlerdi herkes farklı birşeyler uydururdu veya konu açmazdı.
    Bir de tek dertleri laf sokmak, birbiriyle yarışmak.Hiçbirşey yapmıyorlar ama biri birşey yaptı mı ona laf sokmak için yarışıyorlar.Gerçekten hastalıklı tipler.Genellikle ilgi çekmek için milleti rahatsız edecek konular açıyorlar.

O zaman da internet yaygın olmadığı için takılan insanlar asosyal değil, ama internet yaygın olduğu için takılanlar asosyal mi ? Peki nereden bilebilirsin ki, şimdi eleştirdiğiniz üyelerin sizin o zamanki takıldığınız süreden daha çok veya az takıldığını ? Ayrıca "arkadaşı olmayan, asosyal, kompleksli, ezik ergen takımı takılıyor." diyebiliyorsan hastalıklı tip sensin.

• 2006 üyesiyim o zamanlarda acılırdı konu dışı bitti konuları.Konu dışı sürekli değişiyor ama gidenlerden çok gelenler olduğu şçin pek bir sıkıntı olmuyor ben fazla takılmam mesela burada ara sıra bakarım konulara geçerim.
  • 2007 deki değil yeni nesil s...tı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

konu dışı 2002-2007 arası üyelere ayrı
    konu dışı 2007-2012 arası ayrı uyelerde bölünmesi gerekli

Yaş sınırı getirmeliler diyeceğim de onu da kontrol edemezler ki..Yoksa üyelik tarihine göre ayrı bölümler açılması pek mantıklı birşey değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

konu dışı 2002-2007 arası üyelere ayrı
    konu dışı 2007-2012 arası ayrı uyelerde bölünmesi gerekli

Yaş sınırı getirmeliler diyeceğim de onu da kontrol edemezler ki..Yoksa üyelik tarihine göre ayrı bölümler açılması pek mantıklı birşey değil..
  • Biz "2006-2007'de Konu Dışı çok güzeldi" diyorduk zamanında. Sonra birileri geldi "2008'de bombaydı buralar" dedi. Yukarıda birsi "2009 yazını hiç unutmam" demiş. Yakın zamanda burada "2010'dan sonra forum bozdu" diyenleri gördüm.
    Muhtemelen benden öncekiler daha da eskileri özlerken, 2 sene sonra şimdiki halini özleyenler olacak. "Ulan 2012 ne güzeldi be, dünyanın sonu geliyor diye iyi makara yapıyorduk" diyip hasret çekecek belki birileri. O yüzden böyle konuları gereksiz ve yersiz buluyorum artık. Forum eskiden güzelse sizin için o güzel zamanında burada olduğunuz için sevinin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justicetea8

quote:

O zamanlar üyeler farklıydı.İnternet bu kadar yaygın olmadığından kaliteli insanlar takılıyordu.
    Şimdi ise arkadaşı olmayan, asosyal, kompleksli, ezik ergen takımı takılıyor.Zaten normalleri bunları görüp buraya takılmaz.Nerede sosyal hayattan dışlanmış liseli varsa burada.Adamların anlatacak anısı, paylaşacak hiçbirşeyi yok.Bİrisi bir kangal çıkarıyor 2 sene aynı konuyu açıyorlar.Yaratıcılık sıfır.O zaman böyle taklit etmezlerdi herkes farklı birşeyler uydururdu veya konu açmazdı.
    Bir de tek dertleri laf sokmak, birbiriyle yarışmak.Hiçbirşey yapmıyorlar ama biri birşey yaptı mı ona laf sokmak için yarışıyorlar.Gerçekten hastalıklı tipler.Genellikle ilgi çekmek için milleti rahatsız edecek konular açıyorlar.

O zaman da internet yaygın olmadığı için takılan insanlar asosyal değil, ama internet yaygın olduğu için takılanlar asosyal mi ? Peki nereden bilebilirsin ki, şimdi eleştirdiğiniz üyelerin sizin o zamanki takıldığınız süreden daha çok veya az takıldığını ? Ayrıca "arkadaşı olmayan, asosyal, kompleksli, ezik ergen takımı takılıyor." diyebiliyorsan hastalıklı tip sensin.

Profilini bile açmayan biriyle ne tartışabilirim ki? Zaten bu foruma ne olduysa senin gibiler yüzünden oldu.Bir geldiniz buraya kaliteli üyeleri kaçırdınız.Burası abaza, ezik, dışarıda korkak burada kabadayı tiplerle doldu.Aynen dediklerimin arkasındayım hastalıklı olan bellidir.Bir de buraya neden kız gelmez derler.Böyle tiplerin arasında kız ne arar.Eskiden vardı onlar da gitti.Kalanlar da normal tipler değil zaten.
    Burada takılan 15-16 yaşında arkadaşı olmayan tipler dediklerim değilde ne?Normal mi bu hareketler?Hiçbir şey yapmadan bütün gün evde takılmak.1 ay evden çıkmayan adam var be bu forumda.O yaşlarda bir gün evden çıkmasam arkadaşlarım birşey oldu sanıp ısrarla beni arardı.Benim öyle sefil bir hayatım olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

Allah aşkına birisi örnek versin yaw.Eski konu dışı nasıldı anlamadım gitti

Yas seviyesi 10-12 degildi...

Herkes o kadar samimiydi ki bircok kisi fotolarini rahatca koyabiliyordu....

hocam o yaşta olan üyeler de vardı ama hiç kimse de birbirine ne bir terbiyesizlik ne de bir hakaret ediyordu.

ve gayet kaliteli muhabbetler dönüyordu.
  • Forumu birde şöyle düşünün.İnciden önce ve inciden sonra bozulduğunu anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Çok iyiydi eski konu dışı , hiç unutmam 2009 yazını .

Ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Seviye düştü, yapacak bişey yok. Şikayet buttonuna abanmaktan başka...

Kimsenin taktığı yok açıkcası.Biz bir yanlış konu açarız kendi konumuzu şikayet ederiz yöneticilere özür dileyerekten doğru bölüme taşınması için,ceza yeriz.Millet ana bacı söver,up yapar,abuk subuk resim paylaşır,çoğu kuralı yok sayar ceza almaz.Adaletine kurban DH.

Allah aşkına forumda ki en yetkili birimler çoluk cocuğu üye yapıyorsunuz bari admin yapmayın!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justicetea8

quote:

Profilini bile açmayan biriyle ne tartışabilirim ki? Zaten bu foruma ne olduysa senin gibiler yüzünden oldu.Bir geldiniz buraya kaliteli üyeleri kaçırdınız.Burası abaza, ezik, dışarıda korkak burada kabadayı tiplerle doldu.Aynen dediklerimin arkasındayım hastalıklı olan bellidir.Bir de buraya neden kız gelmez derler.Böyle tiplerin arasında kız ne arar.Eskiden vardı onlar da gitti.Kalanlar da normal tipler değil zaten.
    Burada takılan 15-16 yaşında arkadaşı olmayan tipler dediklerim değilde ne?Normal mi bu hareketler?Hiçbir şey yapmadan bütün gün evde takılmak.1 ay evden çıkmayan adam var be bu forumda.O yaşlarda bir gün evden çıkmasam arkadaşlarım birşey oldu sanıp ısrarla beni arardı.Benim öyle sefil bir hayatım olmadı.

Artık çoğu ailede kızların özgürlüğü erkeklerden daha fazla, önceki gibi dışarı serbestliği yok artık çoğu ailede. Ben 1-2 yıldır takip ediyordum üye olmadım, sonrasında üye oldum ve koca günde çok çok nadir giriyorum. Bu forumda ergenlikten çıkmış ama benden ve çoğu insandan kat kat fazla süre geçiren +24 insan var. Burada takılanlar 15-16 yaşındadır doğru, ancak hepsinin tüm gün evde olduğunu,arkadaşı olmadığını nereden biliyorsun ? Parasal nedenlerden dolayı,oturduğu yerden dolayı, veya kendi yaratılış yapısından dolayı dışarı çıkamadığını nereden biliyorsun ? Ben sana söyleyeyim, burada "asosyal" diye eleştirdiğiniz insanların %85-90'ı küçüklükten beri yetiştirilme tarzıyla, ve yukarıda belirttiğim imkan-imkansızlıklar yüzünden böyleler. Ayrıca bir internet sitesinde, sanal dünyada, insanları asosyal diye eleştirmek çok saçma geliyor bana. Durup sıkılıp konu açmayı ben de tavsiye etmiyorum, ama konulara günün her saati cevap yazana "asosyal" damgası yapıştırmak yersiz. Ki ben, bu forumda 15-16 yaşındakilerin yaptıklarının aynısını ya da daha fazlasını yapıp da (Asosyallik olarak) hiç tepki almayan çok üye biliyorum. Siz tamamen yaşa takılmışsınız, bütün 2010 sonrasını istemiyorsunuz. Pire için yorgan yakıyorsunuz aslında.

• Sözüm size ergenler, yürüyün gidin forumdan!

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

Allah aşkına birisi örnek versin yaw.Eski konu dışı nasıldı anlamadım gitti

Yas seviyesi 10-12 degildi...

Herkes o kadar samimiydi ki bircok kisi fotolarini rahatca koyabiliyordu....

hocam o yaşta olan üyeler de vardı ama hiç kimse de birbirine ne bir terbiyesizlik ne de bir hakaret ediyordu.

ve gayet kaliteli muhabbetler dönüyordu.

O yastan uyeler yoktu demiyorum zaten hocam, yas ortalamasindan bahsediyorum...

Onceden 16-18 ise su anda 10-12 ya var ya da yoktur abartmiyorum...

2000 sonrasi dogumlu veletlerin 40 yasindaki adamlara laf sokmaya calistiklarini defalarca gordum ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya başlanmış ağlamalara hemen yok forumun eski hali yok şu hali yok bu hali.Bizde 2006 üyesiyiz ozamanları iyi biliyoruz.Hiçbirşey aynı kalmaz bu çok normal birşey ve insan eskiyi özler buda gayet normal birşey.Alt tarafı bir forum bu.Bunu abartıp yok eski Dh yok eski konular diye abartmanın manası yok.Eğlenmenize bakın bukadar ciddiye almayın herşeyi.Eğlenmeye geliyorum eğlenebileceğim konulara bakıp çıkıyorum.Hala eğlenebiliyorum bu forumda.Çok abartıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.