Şimdi Ara

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
10.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2017)
Giriş
  • her 3 sayfada 1 çıkan bimeks reklamı artık yok mu?
  • İkiside kaldırılsın. Konu dışı lunaparkı görevine tam randımanlı olarak devam etsin.
  • İnci sözlük burayıdamı bastı. Ewet ile hayır kafa kafaya gidiyor.
  • Mewluth hocam çok teşekkür ederim size bu açtığınız konudan dolayı. Konu Dışınını ciddileştirdikçe elinize birşey geçmez diye düşünüyorum. Bu forumun yarısı çocuk,genç,üniversiteli. En gırgır zamanlarımız. Konu Dışında gerçekten bu kurallar kalkarsa biz gençlerin daha rahat takılabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

İkiside kaldırılsın. Konu dışı lunaparkı görevine tam randımanlı olarak devam etsin.

Adam haklı beyler..
  • Hayır bu kurallardan çok memnunum ikisi de kalmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

bu arada eğer kural kaldırılırsa alınan uyarı puanlarında(yediğimiz cezalarda) bir değişiklik olucakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 21 Haziran 2010; 12:33:33 >
  • Oy dağılımı yarı yarıya gidiyor falan demişsiniz de herhangi bir iptal isteyenlerin oranı %69.
  • 14. kural hafifletilebilir sonuçta biz kalıplaşmış sözleri kullanmak isityoruz konu dşışının keyfi öyle çıkıyor 2. kural kesinlikle kalksın o zaman her konunun konusu olur konu dışıda konu kalmaz konu dışına açıcak konu olmaz..
  • bence bütün forum silinsin sadece konu dışı kalsın. XD

şaka bir yana 14. maddenin kalkmasına karşı gibiyim ama o repliklerle üyeler en azından ya kendilerini dile getiriyor ya da karşısındakine vereceği cevabı küfür etmeden vermiş oluyor. bence dh taki kavgaları biraz olsun yumuşatan o repliklerdir. ama tutup ta ciddi bir konuda yazılmalarından haz etmesem de en azından havayı yumuşattıkları doğru bir nebze.

özet geçersek: iki kural da silinebilir. sonuçta burada o replikleri küfür amaçlı kullanmıyoruz ve yeri geliyor yöneticilerin de ağzından duyduğumuz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Forumu incisözlüğe çevirmek istiyorsanız kalksın iki kural da...
  • 2. kural kalkmayabilir ama,

14. kural kalkmalı bence..Biz o laflara gülüyoruz zaten,konu dışını konu dışı yapan onlar bence..Bizi koparan da o ifadeler..Kesinlikle 14 kalkmalı bence.
    Veya daha da hafifletilmeli cezalar..Bi CcC yazdık diye 4 gün yemek iyi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Konu Dışı ve Gereksiz Mesajlar bölümünü komple kaldırın. Server rahatlar.

Konu dışı kapatılmalı, gereksiz mesajlar kalmalıdır. Konu dışında genel olarak açılan konular kategorilere ayrılıp forumda yeni kategoriler açılmalıdır.

.. Benim düşüncem konu dışını bozan tek unsur çocukluğunu yaşayamamış, ve ya ergenliğe yeni girmiş çocukların milletin konusuyla dalga geçmesidir. Buldukları her repliği her konuya yazmalısınız diye bir şey yok. Çünkü bir mesaj konunun bütün gidişatını değiştirebiliyor. Forumdaki çocuk ve yetişkinleri ayırabilseydik güzel bir ortam oluşabilirdi. Ah keşke gerçek yaşlara göre bölümler açılabilseydi

Özet geçicek olursak, mewluth hocamın dediği konu dışı alt bölümü açılması mantıklı geliyor bana..

• 2 kalmalı 14 naşşş
  • bence tamamen kalmalı 2 kuralda
  • her 2 konuda mantıklı bence 2 madde'de kalmalı chp gibi her maddeye bişiler bulan var tabi kalkınca onlara gün yüzü doğacak bence kalmalı diyorum.
  • Uyarıyla yada mesaj silmeyle yada 4 gün uzaklaştırmayla tabiki de bir yere gelinemez.

Yasaklı kelimelerin listesini yaparsınız, bunlardan birini 1 sefer bile kullanana veyahut 1 sefer bile dalga amaçlı boş mesaj yazana direk konu dışı yasağı verirsiniz.Yaptırım uygulanmaya başlandığı an görün şikayetler ne durumda...
  • Bence 2.kural iptal edilmeli ama sadece 2. ye oy veren az olduğu için ikisininde iptal edilmesine veriyorum oyumu.Geçen bir NG belgeselinin alt yazısını bulamadım buraya konu açtım yanlış yer diye silinmiş ben bu konuyu 10 kişinin olduğu yere açsam sonuç için ne kadar beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Haziran 2010; 15:16:20 >
  • 2side kalkmalı
  • Oylar yarı yarıya değil ki. 1.seçenek ve 2.seçenek aynı yola çıkıyor yani 2sini toplamak gerek. Toplayıncada ezici bi üstünlüğümüz var bu kuralları istemeyenler olarak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.