Şimdi Ara

Konu dışı bölümü için ayrı rütbe tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın yöneticiler.Malum konu dışındaki mesajlar mesaj sayısı bölümüne işlenmiyor.Şöyle bir fikir geldi aklıma.Eğer kişi konu dışına mesaj atmamışsa rütbesi aynı kalsın.Ama konu dışının sürekli üyesi ise (atıyorum mesela 50 mesaj atmış ise) normal rütbenin altında konu dışı rütbesi onbaşı yüzbaşı yarbay gibi ayrı bir rütbe seçeneği gelsin.Konu dışına bazı arkadaşlar binlerce mesaj atıyor başka yere atmıyor ama bunu bilen yok.Bence konu dışını diğer bölümlerden ayırmayın.Böyle basit bir rütbe sisteminin çok hoş olacağına inanıyorum.
    Teşekkürler...

• Up
  • Zaten boş mesajlar konusunda tavan yapan konu dışının bu tür bir sistemle çok daha kötü olacağını düşünüyorum. Haksız mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raivo
    Zaten boş mesajlar konusunda tavan yapan konu dışının bu tür bir sistemle çok daha kötü olacağını düşünüyorum. Haksız mıyım ?

Aynen, katılıyorum.
  • Foruma ve insanlara bir yararı olmadığı için sayılmaması gayet mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raivo

Zaten boş mesajlar konusunda tavan yapan konu dışının bu tür bir sistemle çok daha kötü olacağını düşünüyorum. Haksız mıyım ?

Adam haklı beyler...

Konu dışında değil de diğer forumlarda yapılabilir. Donanım bölümünde donanım uzmanı gibi veya ikinci el forumunda satış uzmanı felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 8 Eylül 2010; 21:23:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.