Şimdi Ara

konu dışı çok değişmiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çooook üye kaybedildi. konu dışının eskisine dönmesi demek bu saçmalıkları yapanlardan kurtulup eski üyeleri geri çekmek demek. bu işte pekte yönetimin umurunda olmadığı için zor gibi görünüo. ha walla zamanında güzel olmasına güzeldi ama ne dh ile doğduk ne de dhsiz ölürüz. yönetimin kendi bileceği iş. bu olayda en büyük kaybı yaşayan onlar. yönetimde dahil herkeste daha çok, iş yapmak yerine mızmızlanma felsefesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Onun için konu dışı özel açıldı ? Gidin benim gibi orada takılın..

Dağdan gelip bağdakini kovmak...

Forumun eski haline özlemimizi dile getirdikçe trene bakar gibi bakıp dalga geçen tipler doldu, eskiden olduğu gibi takılınca "ciddiyet için kasıyor" olduk, halbuki seviye nedir bilmediklerinden idrak edemiyorlar. Seviyeyi koruyarak da gayet güzel eğlenilebiliyordu; şimdi aynı lafı 1500 kere söyleyip kendi söylediğine gülen, ufacık imalarda bile abuk sabuk damga vuran, lafı gediğine oturtunca altından kalkamayıp saçma sapan yazılarla bezenmiş fotoğraflar ekleyen vs vs...

Nasıl bu hale geldi ki.
  • Buyrun destek vermek isteyenleri böyle alalım burayada yorumlarınızı bekliyoruz

http://forum.donanimhaber.com/m_45429803/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45429803

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 29 Aralık 2010; 2:34:15 >
  • Ben 26 yaşında biri olarak bakıyorum konulara ama çok azını okunacak değerde buluyorum... ama zamanında az bağımlısı olmadım buranın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Aralık 2010; 2:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben 26 yaşında biri olarak bakıyorum konulara ama çok azını okunacak değerde buluyorum... ama zamanında az bağımlısı olmadım buranın...

İlk geldiğm zaman sizler vardınız. İyiyde be hocam o zaman konu dışı. Akşam yemeğinden sonra çayımı alıp keyifle dolanırdım buralarda. Şimdi okunacak konu çok az

Buranın böyle olmasına yönetim nasıl izin verdi bilmiyorum. Çoğunluk dedi diye saçma sapan postlara yazılara izin verilmesi vs. forumun kalitesini çok düşürdü.

Umarım eski şekline tekrar döner forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben 26 yaşında biri olarak bakıyorum konulara ama çok azını okunacak değerde buluyorum... ama zamanında az bağımlısı olmadım buranın...

eski avatara ne oldu hocam güzeldi o
  • Eskiden çok güzeldi forum, saatlerce sıkılmadan vakit geçirilebiliyordum,

Artık ne eski üyeler var, ne eski muhabbetler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 29 Aralık 2010; 3:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu

Tebrikler bu konuyu açan 757.954.216'ıncı kişisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

buralar eksiden dutluktu.

• Şu lafına katılıyorum.Üyeler birbirleriyle laf sokma yarışına girdi.Artık konu açmaya korkuyorum açtığım her konuda en az 1 hakaret görmesseniz gösterin o konuyu(Konu dışı'da)
  • Arkadaşlar bu bölümü eski haline getirmek sizin elinizde. Hepiniz durumdan şikayet etmişsiniz ama mesaj yazmakla bitmiyor iş. Bizlere suç atanlarada şunu söylemek istiyorum: %100 bir verimlilikle burada yönetimi sağlamak çok güç. Atılan yüzlerce, binlerce mesajı maalesef tek tek takip edemiyoruz. Durum böyle olduğunda devreye sizlerin girmesi ve bu mesajları görebilmemiz için şikayet etmeniz gerekiyor. Eğer büyük bir çoğunluk mevcut repliklerden, resimlerden rahatsız ise kurallar yeniden düzenlenir ve uygulanır. Böylece sizin istediğiniz ortama ve seviyeye tekrar ulaşmayı sağlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Arkadaşlar bu bölümü eski haline getirmek sizin elinizde. Hepiniz durumdan şikayet etmişsiniz ama mesaj yazmakla bitmiyor iş. Bizlere suç atanlarada şunu söylemek istiyorum: %100 bir verimlilikle burada yönetimi sağlamak çok güç. Atılan yüzlerce, binlerce mesajı maalesef tek tek takip edemiyoruz. Durum böyle olduğunda devreye sizlerin girmesi ve bu mesajları görebilmemiz için şikayet etmeniz gerekiyor. Eğer büyük bir çoğunluk mevcut repliklerden, resimlerden rahatsız ise kurallar yeniden düzenlenir ve uygulanır. Böylece sizin istediğiniz ortama ve seviyeye tekrar ulaşmayı sağlayabiliriz.

Bunu anlamak zor değil.Modlarıda suçlamıyoruz.Ama karaktersiz insanlar malesef ne yaptıklarını bilmiyorlar.Hatta örgütlenip üyeleri rahatsız ediyorlar.

• tek neden çoğunluğun yada malum sitenin ziyaretiyle kuralların değiştirilmesi..
  • ben eski bir 2002 üyesiyim yakın zamanda küfür ettiğim için o üyeliğime sınırsız ceza verildi aslında dh nin böyle olmasının nedeni Konu Dışı adında bir bölümün olması aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

ben eski bir 2002 üyesiyim yakın zamanda küfür ettiğim için o üyeliğime sınırsız ceza verildi aslında dh nin böyle olmasının nedeni Konu Dışı adında bir bölümün olması aslında

Katılmıyorum, konu içeriğinde zaten bu bölümün eski halinden bahsediyoruz. 2002 üyesiyseniz bilirsiniz, eskiden bu kadar düşük seviyeli değildi, Gereksizler bile bu kadar düşük değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

ben eski bir 2002 üyesiyim yakın zamanda küfür ettiğim için o üyeliğime sınırsız ceza verildi aslında dh nin böyle olmasının nedeni Konu Dışı adında bir bölümün olması aslında

Katılmıyorum, konu içeriğinde zaten bu bölümün eski halinden bahsediyoruz. 2002 üyesiyseniz bilirsiniz, eskiden bu kadar düşük seviyeli değildi, Gereksizler bile bu kadar düşük değildi.

Eskiden burayı donanım haberleri haricinde kullanırdık birde şimdi bakarmısınız ? artık gereksizlerdekiler soylu kan oluverdi buranın eski muhabbeti orda dönüyor

• Aynı şeyden bahsediyoruz da ilk postunuzda farklı bişey söylediniz ondan karşı çıktım.
  • quote:

Aynı şeyden bahsediyoruz da ilk postunuzda farklı bişey söylediniz ondan karşı çıktım.

sadece garip bir ironi yaptım o kadar artık konuşma şeklimiz bile değişmiş Geceleri KonuDışı adındaki konuya bakın son sayfalarda sadece merhaba iyi geceler arada birileri farklı konuşuyor onlarıda dikkate almıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Onun için konu dışı özel açıldı ? Gidin benim gibi orada takılın..

Dağdan gelip bağdakini kovmak...

Forumun eski haline özlemimizi dile getirdikçe trene bakar gibi bakıp dalga geçen tipler doldu, eskiden olduğu gibi takılınca "ciddiyet için kasıyor" olduk, halbuki seviye nedir bilmediklerinden idrak edemiyorlar. Seviyeyi koruyarak da gayet güzel eğlenilebiliyordu; şimdi aynı lafı 1500 kere söyleyip kendi söylediğine gülen, ufacık imalarda bile abuk sabuk damga vuran, lafı gediğine oturtunca altından kalkamayıp saçma sapan yazılarla bezenmiş fotoğraflar ekleyen vs vs...

Nasıl bu hale geldi ki.

Haklısın hocam.Böyle olmasının nedeni de hem 10 yaşında çocuğun internetle yatıp internetle kalkması,hem de forumun malum sözlüğün özentileriyle dolu olmasıdır bence.

• Online üye sayısı bile azaldı şuna bak. Artık o üyeleri geri getirsek bile 200 üyeyle ve dakikada atılan 1 mesajla burası eskisi gibi olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.