Aynı şeyden bahsediyoruz da ilk postunuzda farklı bişey söylediniz ondan karşı çıktım.
sadece garip bir ironi yaptım o kadar artık konuşma şeklimiz bile değişmiş Geceleri KonuDışı adındaki konuya bakın son sayfalarda sadece merhaba iyi geceler arada birileri farklı konuşuyor onlarıda dikkate almıyorlar
ben orayı bırakınca böyle oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
quote:
Orijinalden alıntı: ternurinha
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Aynı şeyden bahsediyoruz da ilk postunuzda farklı bişey söylediniz ondan karşı çıktım.
sadece garip bir ironi yaptım o kadar artık konuşma şeklimiz bile değişmiş Geceleri KonuDışı adındaki konuya bakın son sayfalarda sadece merhaba iyi geceler arada birileri farklı konuşuyor onlarıda dikkate almıyorlar
ben orayı bırakınca böyle oldu
bazıları rutine bağladı ondandır çoğu gecenin zalimi için orda
"Tacettin sen eksik kal. Senin desteğin tehlike arz ediyor."
Bu mesajı hatırlayan kaç kişi var
bende zamanında sadece izlerdim hoş sohbetler vardı ama artık seviyesini koruyamamış. Eskiden sadece konudışı değil diğer her yerde paylaşımcı bi ruh vardı. Kimse ole laf sokmazdı hey gidim heyyyy
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
buralar eksiden dutluktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Pcoyuncy
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
buralar eksiden dutluktu.
Aslında pek değişen bi şey yok. 3 sene önce nasılsa şimdi de öyle. Sadece inci denyoları yoktu ve yaş seviyesi atıyorum şimdi 16 ise o zaman 17ydi. 3 sene önce de forum ne hale geldi diye yazanlar oluyodu o zaman da burdaki insanlar çocuktu dalga geçiyolardı çünkü komik geliyodu o bazılarının saçma görüp konu açtıkları şeyler.. Şimdi o insanlar büyüdü ve buradaki işlerin boşluğunu farkettiler ve abileri gibi forumu sorgulamaya başladılar. Eskiler bilir gereksizler ezelden beri konu dışıyla dalga geçer yani konudışının bu durumu yeni değil... O eskiden dönen muhabbetler de gece konularına aittir dikkat ederseniz genelde, şimdi de arada rastlarsınız öyle muhabbetlere.
quote:
Orijinalden alıntı: GodSmacker
Aslında pek değişen bi şey yok. 3 sene önce nasılsa şimdi de öyle. Sadece inci denyoları yoktu ve yaş seviyesi atıyorum şimdi 16 ise o zaman 17ydi. 3 sene önce de forum ne hale geldi diye yazanlar oluyodu o zaman da burdaki insanlar çocuktu dalga geçiyolardı çünkü komik geliyodu o bazılarının saçma görüp konu açtıkları şeyler.. Şimdi o insanlar büyüdü ve buradaki işlerin boşluğunu farkettiler ve abileri gibi forumu sorgulamaya başladılar. Eskiler bilir gereksizler ezelden beri konu dışıyla dalga geçer yani konudışının bu durumu yeni değil... O eskiden dönen muhabbetler de gece konularına aittir dikkat ederseniz genelde, şimdi de arada rastlarsınız öyle muhabbetlere.
eskiden dertliler fan konumuz vardı geceler lokalimiz vardı sonra geceleri konudışı çıktı neler neler vardı
evet malesef öyle yeni üye oldum ama seviyeye bakarsak çok düşük bazı insanlar dışarda yapamaığını gelip buradakilerden hıncını alıyor gerçi yaşla bayağı ilgisi var konular hep cinsellik vs ilgili ergen takımı çok var aadam gibi olanlarda yazdıklarından belli oluyor böle olmasa bence çok ii olur özellikle bir bayan olarak gelen mesajları görmelisiniz fake misin ,bana gelirmsn vs vs yazık yani gençlik düşündüğü şeylere bakarmısınız yazık valla asıl yetiştirilme tarzında sorun var
Haklısın. Konu dışı amaçsız oldu iyice. Kapatılsa fena olmaz. Bence foruma zarar veriyor.
nerde eski Dh sohreti
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
"Tacettin sen eksik kal. Senin desteğin tehlike arz ediyor."
Bu mesajı hatırlayan kaç kişi var
cü tacettin
artık her eve bilgisayar girdi
Birisi eskilerimi andı :) Bende buralardayım.
Değişmeyen tek şey değişimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: powerstorm
Arkadaşlar bu bölümü eski haline getirmek sizin elinizde. Hepiniz durumdan şikayet etmişsiniz ama mesaj yazmakla bitmiyor iş. Bizlere suç atanlarada şunu söylemek istiyorum: %100 bir verimlilikle burada yönetimi sağlamak çok güç. Atılan yüzlerce, binlerce mesajı maalesef tek tek takip edemiyoruz. Durum böyle olduğunda devreye sizlerin girmesi ve bu mesajları görebilmemiz için şikayet etmeniz gerekiyor. Eğer büyük bir çoğunluk mevcut repliklerden, resimlerden rahatsız ise kurallar yeniden düzenlenir ve uygulanır. Böylece sizin istediğiniz ortama ve seviyeye tekrar ulaşmayı sağlayabiliriz.
çok güzel demşsiniz. Benim bu konuyu açmamdaki amaç kesinlikle yönetimi suçlamak değildi. O zamanın yönetimi ve şimdi olan yönetimin görüş açısından farkı yok. Sanırım ciddi şekilde jenarasyondeğişimi oluyor ve biz buna ayak uyduramıyoruz.
çoluk çocuk berbat ediyor burayı herkes üstüne alınmasın
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
İmzamı atarım.
Önceden dünyadan haberimiz olurdu, gündemin nabzını tutardık. 1000 kişi ile aynı platformda bulunuyorsunuz, herkes kafasına takılan en az bir soruyu sorsa epey bir birikim olur.
Şimdi birşeyler katacak hiçbir başlık bulunmuyor.
Az siyaset geçtimi mesajın içinde siliniyo... Bu site Kapitalizmin çarkı işte insanları boş konulara yonlendiriyo. Bu hale gelmesinin sebebi yonetim.
2 sene önceki halini arar olduk.
quote:
Orijinalden alıntı: kangalf
2 sene önceki halini arar olduk.
o zaman üye değildim ama takip ediyordum gercekten cok bozuldu forum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme