Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .
Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir
+1905 haklısın hocam
Millet küfürler ediyor sadece konuları kapanıyor,benim her mesajım siliniyor filmden bi replik yazdım diye(İngilizce) 4 gün uzaklaştırma veriyorlar..Yöneticilik çoluk çocuk elinde artık diyorlardı inanmıyordum bide
Benimde bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir
Küfür eden kimse ceza almadan bırakılmaz. Siz o kişinin ceza aldığını geç görüyor olabilirsiniz, ki bu da verilen uyarıların onay sürecinde beklemesinden kaynaklanmakta.
Filmden replik dediğinizin küfür olduğunu ikimizde biliyoruz. Küfüre verilen ceza da en az 4 günden başlıyor.
Çoluk çocuk dediğiniz kısıma bir şey deme gereği bile duymamaktayım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
quote:
Orijinalden alıntı: HastaManyak
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .
Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir
+1905 haklısın hocam
Millet küfürler ediyor sadece konuları kapanıyor,benim her mesajım siliniyor filmden bi replik yazdım diye(İngilizce) 4 gün uzaklaştırma veriyorlar..Yöneticilik çoluk çocuk elinde artık diyorlardı inanmıyordum bide
Benimde bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir
Küfür eden kimse ceza almadan bırakılmaz. Siz o kişinin ceza aldığını geç görüyor olabilirsiniz, ki bu da verilen uyarıların onay sürecinde beklemesinden kaynaklanmakta.
Filmden replik dediğinizin küfür olduğunu ikimizde biliyoruz. Küfüre verilen ceza da en az 4 günden başlıyor.
Çoluk çocuk dediğiniz kısıma bir şey deme gereği bile duymamaktayım.
Evet doğru aslında haklısın bu dediklerinde
Bu konuyu açan için gönderme yapmıştım o dün kasıp kavurdu,kapanan konusundan sonra tekrar konu açtı(benim gördüğüm) şimdi yine açtı belki ben bunu yazmasaydım adam hala takılıcaktı Şüphelendim sayın insan
quote:
Orijinalden alıntı: HastaManyak
Evet doğru aslında haklısın bu dediklerinde
Bu konuyu açan için gönderme yapmıştım o dün kasıp kavurdu,kapanan konusundan sonra tekrar konu açtı(benim gördüğüm) şimdi yine açtı belki ben bunu yazmasaydım adam hala takılıcaktı Şüphelendim sayın insan
Canlı örneği burada. Dün küfür yazmıştı konuyu açan üye, şimdi onaylandı ve 4 gün gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme