Şimdi Ara

Konu Dışı neden her zaman bu saatlerdeki kadar kaliteli değil ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HastaManyak

quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .

Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

+1905 haklısın hocam

Millet küfürler ediyor sadece konuları kapanıyor,benim her mesajım siliniyor filmden bi replik yazdım diye(İngilizce) 4 gün uzaklaştırma veriyorlar..Yöneticilik çoluk çocuk elinde artık diyorlardı inanmıyordum bide

Benimde bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

Küfür eden kimse ceza almadan bırakılmaz. Siz o kişinin ceza aldığını geç görüyor olabilirsiniz, ki bu da verilen uyarıların onay sürecinde beklemesinden kaynaklanmakta.

Filmden replik dediğinizin küfür olduğunu ikimizde biliyoruz. Küfüre verilen ceza da en az 4 günden başlıyor.

Çoluk çocuk dediğiniz kısıma bir şey deme gereği bile duymamaktayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .

Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

+1905 haklısın hocam

Millet küfürler ediyor sadece konuları kapanıyor,benim her mesajım siliniyor filmden bi replik yazdım diye(İngilizce) 4 gün uzaklaştırma veriyorlar..Yöneticilik çoluk çocuk elinde artık diyorlardı inanmıyordum bide

Benimde bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

Küfür eden kimse ceza almadan bırakılmaz. Siz o kişinin ceza aldığını geç görüyor olabilirsiniz, ki bu da verilen uyarıların onay sürecinde beklemesinden kaynaklanmakta.

Filmden replik dediğinizin küfür olduğunu ikimizde biliyoruz. Küfüre verilen ceza da en az 4 günden başlıyor.

Çoluk çocuk dediğiniz kısıma bir şey deme gereği bile duymamaktayım.

Evet doğru aslında haklısın bu dediklerinde

Bu konuyu açan için gönderme yapmıştım o dün kasıp kavurdu,kapanan konusundan sonra tekrar konu açtı(benim gördüğüm) şimdi yine açtı belki ben bunu yazmasaydım adam hala takılıcaktı Şüphelendim sayın insan

• quote:

Evet doğru aslında haklısın bu dediklerinde

Bu konuyu açan için gönderme yapmıştım o dün kasıp kavurdu,kapanan konusundan sonra tekrar konu açtı(benim gördüğüm) şimdi yine açtı belki ben bunu yazmasaydım adam hala takılıcaktı Şüphelendim sayın insan

Canlı örneği burada. Dün küfür yazmıştı konuyu açan üye, şimdi onaylandı ve 4 gün gitti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.