Şimdi Ara

Konu Dışı neden her zaman bu saatlerdeki kadar kaliteli değil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece 1-2'den sonra gerçekten çok güzel tat alınıyor forumda. Mantıklı ve düşünebilen adamlar oluyor. Açtığımız bir konuda "Aha şimdi biri trollface koyar" korkusu olmuyor.

Keşke tüm gün boyunca böyle olsa da raht rahat konu açıp tartışabilsek , fikir yürütüp , yardım isteyebilsek. Bunun için önlemler alınabilir belki.

• Bu saatlerde liseli ve ilkokullular olmadığı için böyle
  • Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .

Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir
  • Ben sadece geceleri giriyorum da ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CdrcX

Cevap belli, liseli ve ilkokullulardan ziyade aklı başında adam olmuyor. Çocuk diye tabir edebileceğimiz üyeler şu anda 5. rüyalarını görüyorlar.

aynen

ben de son zamanlarda pek girmediğimi farkettim foruma. alışkanlık olmuş hep açık konu dışı ama bakmıyorum pek
  • düşünmeyin tadını çıkarın.

gündüz velet kızla bakıştım diye konu açıyo yahu. insan herşeye konu açar mı ?
  • 3'ten sonra çok hoş oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu velet zıbarıyor da ondan.
  • 5:38 ten sonra konu dışı bi başka
  • Ben artık sabah uyuyorum gece takılıyorum hayat aslında gece güzelmiş
  • Forumun en kaliteli olduğu anlar.Farkettinizmi adminler bile liseli gibi davranıyor ismini unuttum bi kaç admin her konuyya atlayıp -18 kişilerin bile daha olgun yazı yazar forumun adminlerinin bir an önce deiştirmeliler.
    Şimdi bunlar görür yazımı banlar lol eleştiriye açık davranmaları lazım ss aldım ne olur ne olmaz diye yöneticiye ulşaşırım.Banlarlar felan tedbirimi alim ben.
  • Sylargray denilen yöneticiyi üyeyle dalga geçmek nedeniyle şikayet ettim.
    Çünkü aynı olaylardan bir sürü kişi ban yedi.

İLK ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.
  • Sakin muhabbet ortami oluyor. Az kisi oldugundan herhalde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: CdrcX

Cevap belli, liseli ve ilkokullulardan ziyade aklı başında adam olmuyor. Çocuk diye tabir edebileceğimiz üyeler şu anda 5. rüyalarını görüyorlar.

aynen

ben de son zamanlarda pek girmediğimi farkettim foruma. alışkanlık olmuş hep açık konu dışı ama bakmıyorum pek

Aynısı bende oluyor ama sebep çocuklar vs değil.Nedense bakmak gelmiyor artık içimden.Her şeyi ile itmeye başladı artık forum beni.En sol sekmede sürekli açıktır dh ama bende çok nadir bakıyorum.

45 günlük cezam ile bağdaştırıyorum ben bunu ama sanmıyorum ya, yaz sonunda bir dinginlik geldi zaten bana.Bilgisayar başında pek durmuyorum.

• Artık liselileri bile arar olduk hiç yoktansa arada bir mantıklı bir laf çıkıyor hiç yoktansa.Ama gelgelelim ilkokullulara off diyorum o kadar düştü artık forumun yaş ortalaması. Bazen ben bile kendimi kaptırıp abuk sabuk yorum yapıyorum. Çocuk parkında gibi hissediyorum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Sylargray denilen yöneticiyi üyeyle dalga geçmek nedeniyle şikayet ettim.
    Çünkü aynı olaylardan bir sürü kişi ban yedi.

İLK ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.

Dalga geçtiğimi söylediğin üye bu forumdan daha önce 3 kere süresiz banlanmış biri. Ayrıca "sözde dalga geçtiğim mesajı" da koyayım ki olay havada kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .

Forumda kalite o kadar bozuldu ki bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

+1905 haklısın hocam

Millet küfürler ediyor sadece konuları kapanıyor,benim her mesajım siliniyor filmden bi replik yazdım diye(İngilizce) 4 gün uzaklaştırma veriyorlar..Yöneticilik çoluk çocuk elinde artık diyorlardı inanmıyordum bide

Benimde bu mesajıma bile 15 gün uzaklaştırma verilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Bu kaide sadece üyeler için geçerli değil , adminler için de geçerli .

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=647606

Pencereyi kapa ?
  • Kaliteden kasıt ? Diye sorarlar adama.
  • penisi ile ilgili konu açan bile vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.