Şimdi Ara

KONU DIŞI NIN ADI DEĞİŞSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

KONU DIŞI NIN ADI DEĞİŞSİN

(En Son Oy Tarihi: 21.9.2004)
Giriş
  • Arkadaşlar dh in konu dısı kısmı gün ve gün değişik bir yapı aldı
    artık eski kullanıcılar ve eski muhabbetler yok
    bende bu alanın adının değişmesini öneriyorum
    adaylar aşağıda

• Böyle iyi bence.Adı üstünde konu dışı.Konu yok
  • Senin yazdıkların hiçbirisi uygun değil
    Konu dışı iyidir
    Değiecekse gündemdekiler olsa daha iyi olur
  • arkadaşın canını sıkmışlar galiba
    aslında haksızda değil bende bu muhabbetlerden sıkılmaya başladım
  • Konu dışının anlamı konu yok değildir aslında ki eskiler bunu bilirler. Burada eskiden felsefe de tartışılırdı, kitap tavsiyeleri de olurdu. Ve her şey belli bir düzeyde kalırdı. Sonra kullanıcı sayısı birden arttı siyaset ve din konuları o kadar saygısızca ve fütursuzca dile getirilmeye başlandı ki doğal olarak bu konular yasaklandı.

Mesela ben sigarayı ilaçla nasıl bıraktığımı yazmıştım. Bence önemli bir konuydu.

carli vardı sürekli güzel sözler ve şiirler yazardı forumun konu dışı bölümüne. Kimsenin de şikayet ettiğini duymadım daha önce. Ben de pek fazla girmiyorum artık bu bölüme.

falco.n güzel konular açardı sonra. Mesela falco'nun ölümü üzerine bir konu açılmıştı bir keresinde. Güzel güzel de tartışırdık.

Sarper vardı. Düzeysizlik ve tartışma platformunun ortadan kalkması yüzünden forumu terk etti.

Sonra bu günlere kadar geldik. Artık hiç bir seviye ve konu dışı ile gereksiz mesaj ayrımı da kalmadı. Bence konu dışı kalsın ama bir karı-kız forumu oluşturulsun. Ya da gereksiz bölümü kalksın. Çünkü gereksiz de göreceli bir kavram. Yazan bence kadın-erkek konuları önemli, gereksiz bölümüne yazmam diyebilir. Kim itiraz edebilir ki ? kime göre önemli kime göre değil. Dünyanın bilgisayar oyunları, kameralı cep telefonları, bencillik ve kızdan ibaret olduğuu düşünen bir nesile bunu nasıl anlatabilirsiniz ki ? Ben artık vazgeçtim.

• Elbette konu yok demedim.Ya da dedim ama demek istediğim şey konu kıstkaması yok
  • bence herkes konudışında günde en fazla iki topic açmalı
    bu ne ya bi gün okuma ertesi gün 70milyon tane yeni topic
    ne geyik insanlar var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışı sıktı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda haklısınız.Ben mesela daha bir tane yeni konu açmıştım oda biray önceydi.Herkes kafasına estikçe konu açıyo.Günde iki bile fazla
  • yazdıklarından hiçbirini beğenmedim
    bu şekliyle daha iyi
  • Bence böle iyi değişmesin (Yaw bi oylama olurda cevaplar duruma uygunsuz olurmu yaw)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 20 Eylül 2004, 15:14:59 >
  • bence Gmail olsun konu disi olmasi:)))

en az 10 tane gmail topici var
  • Hala "ismi güzel böyle kalsın" falan diye yazanlar var ..Arkadaşın istihzasının farkında bile değiller.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLGirL

bence Gmail olsun konu disi olmasi:)))

en az 10 tane gmail topici var

+100000 olabilir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Bu konuda haklısınız. Herkes kafasına estikçe konu açıyo.Günde iki bile fazla

+1

Ben bir konu açmadan önce düşünerek açıyorum ve faydalı olmasını istiyorum
    Bu bölümün adminleri fayda sağlamayan topicleri gereksiz bölümüne taşıyabilirler.
    Ve de üye başına günlük topic kısıtlaması gelmelidir.

Yani çoğunluk kalabalıktan başka bir şey değil.
    Yani bu topicin bile fayda sağlayacağı meçhuldur.

Belki de adından dolayı basit algılanıp futursuzca topic sayısı artıyor.

Evet evet Bölüm adı değişmelidir.

Biraz daha ciddi ve seviye hissettirecek bir isim konmalıdır.
  • walla doğrudur eski topic ler yok harbiden
    biraz özlemiyo değilim ama ne yaparsınız ki hayat devam ediyor
  • yasaklayici zihniyet var hala kafalarda bakiyorum. birakin hocalar bu dusunceleri artik. aslinda bana kalsa iki mesaj arasindaki bekleme suresi de kaldirilmali. kim ne kadar dayanabilir ki boyle bir hiza
    bana kalsa konu degil de siddet icerikli hersey kaldirilmali bu forumdan. mesela hocamizin avatarina bakiyorum, korkuyorum ya

konu disina herkes konu acabilmeli. ama dakikada bir ama on

• sahra yine olayı mükemmel bir yorumla açıklamış
  • "eskiden öyleydi şimdi niye böyle" diye sızlanmak çözüm değil..
    herşey değişmek zorunda, hiçbirşey değişmeseydi herşey eskisi gibi kalsaydı, bir dönem sonra da "çok sıkıcı/hep aynı şeyler" diye sızlanacaktınız..

bırakın kim neyi nasıl istiyorsa öyle yapsın, rahatsız olduğunuz konuları yöneticilere PM den bildirin yeter,
    hoşunuza gitmeyen topicleri de görmemezlikten gelin çünkü sizin hoşunuza gitmeyen şeyler birçok insanın hoşuna gidiyor olabilir!!! (diye düşünüyorum ben)
  • sırf sonuçları görmek için oy kullandım:MESAJ AT POST'U KALSIN
  • bazı arkadaşlar "konu dışı"yla "gereksiz" i karıştırmaya başlayınca son zamanlarda bazı gereksiz muhabbetler de oluyor akabinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.