Forumda yeniyim ve en çok merak ettiğim şey konu dışının ilk konusu neydi?Ayrıca pek çok kişiden ''ah eski konu dışı ah'' lafını duyuyorum sizce de böyle bir şey var mı?Yani forum artık eskisi gibi değil mi?
Her dönemin ayrı tadı var inciden önce kendine hastı konu dışı şimdi inciden görüp görüp gelen tipler burada aynı işi yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: xLevi
Forumda yeniyim ve en çok merak ettiğim şey konu dışının ilk konusu neydi?Ayrıca pek çok kişiden ''ah eski konu dışı ah'' lafını duyuyorum sizce de böyle bir şey var mı?Yani forum artık eskisi gibi değil mi?
eskiden azınlıktı şimdi forum yandaş dolmuş demin konu açmışlar hepisi doluşmuş beyaz ticaretli katil örgütçüler tarikatçılar ascaz kescez bıdıbıdı
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92514787
Konu dışını ben buldum. Efenim bigün evde canım sıkılmış donanımhaber de dolaşıyordum. Aklıma bir konu takıldı ama konuyu nereye açsam, ''yanlış yere konu açtınız'' diye rek kapatıyolardı. Bende ne yapsamda bu konumu soracak biryer bulsam diye düşünmeye başladım. Sonra aklıma bi fikir geldi, forum başlıklarıyla alakası olmayan konuları açacak bir başlık daha açalım diye görüştüm yöneticilerle, adınıda Konu Dışı koyalım dedim onuda kabul ettiler, deyiş o deyiş patladı gitti.
Bu sorunun asıl nedeni bir arkadaşın forumun eski dönemlerini çok övmesi CSB ler efsane troller zebaniler ss li konular vs vs bayağı övdü ve bu döneme yetişemediğim için üzüldüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme