Lütfen duzeltın Hata yaptıysam Özür Dilerim Bir daha olmıcak sıkılıyorum valla konu acamamaktan .......................
Açmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle.
quote:Orijinalden alıntı: chakraAçmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle. quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Açmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle. Sen daha golden üyeliği duymamışsın dostum.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasquote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Açmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle. Sen daha golden üyeliği duymamışsın dostum.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MinikYas quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Açmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle. Sen daha golden üyeliği duymamışsın dostum. elmasını duymuştum ama
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasquote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Açmak istediğin konuyu buraya açıyorsun, 8 saat sonra otomatik olarak oraya virmanlanıyor. Yeni uygulama bu. Buraya aç ve bekle. Sen daha golden üyeliği duymamışsın dostum.Alıntıları Göster Dıger uyelıgımle acıyordum + olarak su sol tarafta sımgeler varya sunun gıbı " " bende 1 tane ozellestır dedım bırını sectım dıgerlerıde gıttı nasıl duzeltıcez
quote:Orijinalden alıntı: AlengirliDıger uyelıgımle acıyordum + olarak su sol tarafta sımgeler varya sunun gıbı " " bende 1 tane ozellestır dedım bırını sectım dıgerlerıde gıttı nasıl duzeltıcezAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Alengirli Dıger uyelıgımle acıyordum + olarak su sol tarafta sımgeler varya sunun gıbı " " bende 1 tane ozellestır dedım bırını sectım dıgerlerıde gıttı nasıl duzeltıcez hımmm itiraf ha o diğer üyeliğin nedeniyle banlanmamak için mevcut şartlı muafiyetten faydalanmak için 241 isimli admine mesaj at.
quote:Orijinalden alıntı: chakraquote:Orjinalden alıntı: Alengirli Dıger uyelıgımle acıyordum + olarak su sol tarafta sımgeler varya sunun gıbı " " bende 1 tane ozellestır dedım bırını sectım dıgerlerıde gıttı nasıl duzeltıcez hımmm itiraf ha o diğer üyeliğin nedeniyle banlanmamak için mevcut şartlı muafiyetten faydalanmak için 241 isimli admine mesaj at. Alıntıları Göster yaf sabır sabır fake degıl o uyelıgım tmm mı onuda baska bırılerı ıcın kullanıyorum mesaj sayısıda cok
quote:Orijinalden alıntı: chakraquote:Orjinalden alıntı: Alengirli Dıger uyelıgımle acıyordum + olarak su sol tarafta sımgeler varya sunun gıbı " " bende 1 tane ozellestır dedım bırını sectım dıgerlerıde gıttı nasıl duzeltıcez hımmm itiraf ha o diğer üyeliğin nedeniyle banlanmamak için mevcut şartlı muafiyetten faydalanmak için 241 isimli admine mesaj at. Alıntıları Göster 241 çok iyi bir admindir. Bugüne kadar bütün işlerimi halletti.
quote:Orijinalden alıntı: Alengirliyaf sabır sabır fake degıl o uyelıgım tmm mı onuda baska bırılerı ıcın kullanıyorum mesaj sayısıda cokAlıntıları Göster sımdı konu dısı admını kımdı ? onu soyleyın durumu ıbraz edeyım
quote:Orijinalden alıntı: Alengirlisımdı konu dısı admını kımdı ? onu soyleyın durumu ıbraz edeyımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Alengirli sımdı konu dısı admını kımdı ? onu soyleyın durumu ıbraz edeyım açıklamayı 241'e yap ama hiç bir savunma mekanizması seni kolay kolay kurtaramaz. üzgünüm
quote:Orijinalden alıntı: chakraquote:Orjinalden alıntı: Alengirli sımdı konu dısı admını kımdı ? onu soyleyın durumu ıbraz edeyım açıklamayı 241'e yap ama hiç bir savunma mekanizması seni kolay kolay kurtaramaz. üzgünüm Alıntıları Göster baslarım donanımhabermıs takmıyorum artık sımdıde konu dısı cevap verme butonu yok frmtr bır numara gıderım oraya yazık cok yazık
quote:Orijinalden alıntı: Alengirlibaslarım donanımhabermıs takmıyorum artık sımdıde konu dısı cevap verme butonu yok frmtr bır numara gıderım oraya yazık cok yazıkAlıntıları Göster F rmtr " ***** " cıkmıs duzelteyım
quote:Orijinalden alıntı: Alengirlibaslarım donanımhabermıs takmıyorum artık sımdıde konu dısı cevap verme butonu yok frmtr bır numara gıderım oraya yazık cok yazıkAlıntıları Göster bu donanımhaber de durulmaz. Ben çekip gidemiyorum bari sen yap. Adminleriyle falan da uğraşılmaz. Fake hesaba bile izin vermiyorlar.. harbiden yazık. 241 olmasa bşr dakka durmam burda.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasbu donanımhaber de durulmaz. Ben çekip gidemiyorum bari sen yap. Adminleriyle falan da uğraşılmaz. Fake hesaba bile izin vermiyorlar.. harbiden yazık. 241 olmasa bşr dakka durmam burda.Alıntıları Göster Yonetıcı kımse su uyelıklerı sılsın tumuyle kurtulmak ıstıyorum Musdi2009 Alengirli ::0123456789 hepsı bana ayıttı sacma salak cezalardan dolayı yenı uyelıkler acmak zorunda kaldım sılınde kurtulayım sızden ayıp yaptıgınız be ayıp tanıyan tanımayan herkeze hakkı gectıyse tesekkur ederım hakkınızı helal edın
quote:Orijinalden alıntı: AlengirliYonetıcı kımse su uyelıklerı sılsın tumuyle kurtulmak ıstıyorum Musdi2009 Alengirli ::0123456789 hepsı bana ayıttı sacma salak cezalardan dolayı yenı uyelıkler acmak zorunda kaldım sılınde kurtulayım sızden ayıp yaptıgınız be ayıp tanıyan tanımayan herkeze hakkı gectıyse tesekkur ederım hakkınızı helal edınAlıntıları Göster Kutluyorum seni. Keşke herkes senin gibi olabilse.. Sende hakkını helal et kardeş.. yakında 241 le görüşeceğim durulmaz bir dakika burada.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasKutluyorum seni. Keşke herkes senin gibi olabilse.. Sende hakkını helal et kardeş.. yakında 241 le görüşeceğim durulmaz bir dakika burada.Alıntıları Göster eksık kalmıs degıstıremıyorum nedense mesajlarımı ............ uyelıklarım Musdi2009 ( bu zaten banlı az once banlattırdım ) Alengirli ::0123456789:: ::0123456789 bu degıl eksık yazmısım dogrusu bu ::0123456789::
quote:Orijinalden alıntı: AlengirliYonetıcı kımse su uyelıklerı sılsın tumuyle kurtulmak ıstıyorum Musdi2009 Alengirli ::0123456789 hepsı bana ayıttı sacma salak cezalardan dolayı yenı uyelıkler acmak zorunda kaldım sılınde kurtulayım sızden ayıp yaptıgınız be ayıp tanıyan tanımayan herkeze hakkı gectıyse tesekkur ederım hakkınızı helal edınAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasKutluyorum seni. Keşke herkes senin gibi olabilse.. Sende hakkını helal et kardeş.. yakında 241 le görüşeceğim durulmaz bir dakika burada.Alıntıları Göster gitme ya
quote:Orijinalden alıntı: chakragitme ya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. gitme ya Sen de gel.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasquote:Orjinalden alıntı: .TaneR. gitme ya Sen de gel.Alıntıları Göster Dalga gecenler boyle olsun ( ) sımdı ban yerım :D