Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış yönlendirmemek için konuyu açan kişi olarak sildim.. Ürünle ilgili benzer bir ürün altındaki uyarı:

Not:

Bu akım dönüştürücüyü saç kurutma makinesi, halojen spot, elektrikli diş fırçası, yazıcı, buzdolabı, su ısıtıcısı, saç düzleştirici için kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 8 Şubat 2025; 2:52:23 >

• quote:

kahve makinesi, saç kurutma, su ısıtıcı

Öyle bir açıklama yazmışsın ki tesla nın çakmaklığına taksak teslayı tekrardan şarj eder sınırsız enerjiye sahip oluruz gibi hissettim hocam.

Yukarıdakiler en az 2000w ile çalışan ürünler bu cihazın vereceği max 100w. Laptop, telefon şarjı için uygun.

Paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok isi yapar, akuye ek sasi kablosu cekmeden bunlari kullanmayin.

• Kahve makinesi saç kurutma su ısıtıcı mı ?

Şu saydıklarından 1 tanesini bu cihaz ile çalıştırıp video at sana bu cihazdan 30 tane alayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de arabada saç kurutma makinası çalıştırmam gerekiyor

nasıl yapa bilirim?

saç kurutma makinası en düşük 1200 w gördüm ama bu alet max 200w yazıyor

• dfk24 kullanıcısına yanıt

yok mu arttıran satıyorummm

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Durun yapmayın ağalar... Linclemeyin hemen.. satıcının yazdığı bilgileri kopyala yapıştır yaptım.. ama deneyip de başarılı olursam 30 tane isterim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    konu silinsin lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado34

Durun yapmayın ağalar... Linclemeyin hemen.. satıcının yazdığı bilgileri kopyala yapıştır yaptım.. ama deneyip de başarılı olursam 30 tane isterim
    Benzer ürüne yorum yapmışlar denemeyin bence ;

amazon
    Aksesuarcı Çok Fonksiyonlu Çakmaklık Araç İnvertörü, Hızlı Şarj, 2x USB 3.0, 2x Type-C Araç Priz Dönüştürücü, 12V/24V 220V Güç Dönüştürücü
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPQMXQ63?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_NF6FKWS459X83JQ38QBS&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_NF6FKWS459X83JQ38QBS&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_NF6FKWS459X83JQ38QBS&starsLeft=1

KONU SİLİNSİN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.