|
konu dışının eskilerinden kim kaldı (6. sayfa)
-
-
-
windows isosu aramak için girdim normalde bırakmıştım forumu eyvallah duygulandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 7 Nisan 2021; 19:32:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WhippoorwillAhh anusu değiştirmek zorunda kaldıktan sonra tadım tuzum kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben varım fakat yıllardır bişeyler yazmıyorum çünkü eski tadı bırak tat bile yok
-
Hatırlanmak duygulandırdı :) Herkese selam
Not: mobilden etiketleyemedim duygusal_adam çağırabilir miyiz profil fotoğrafını çok özledim
Edit: duygusal-adam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 14 Nisan 2021; 15:40:37 >
Selamlar. Çoktan çağırdım hocam ama ortalarda yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 14 Nisan 2021; 15:52:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahımHatırlanmak duygulandırdı :) Herkese selam
Not: mobilden etiketleyemedim duygusal_adam çağırabilir miyiz profil fotoğrafını çok özledim
Edit: duygusal-adam
Iki duygusal.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburaksizi nasıl hatırlamadım la @HAAltuntas @Angelica @Alkolog
alkolog senin profil foto değişti sanırım, gerçi benimde değişti.
etiketleme limiti neden var ki elma'yıda hatırladım.
-
@HEISENBERG dostum seni kimse hatırlamamış
-
-
foto değişmedi de gelip gidiyor forumdan kaynaklı galiba
-
Of of nerde o eski forum :(quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5sizi nasıl hatırlamadım la @HAAltuntas @Angelica @Alkolog
alkolog senin profil foto değişti sanırım, gerçi benimde değişti.
etiketleme limiti neden var ki elma'yıda hatırladım.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-Kandorfeyta (trollerden nefret ederim ama bu adam ilklerdendi)
-kedili isimli bir üye (kedisini seven adam miydi neydi tam hatırlayamadım :) )
Çok var da gelmedi valla aklıma daha. Sadece Knight Online forumundan en az 10 tane efsane çıkar ama silindi hafızamdan hepsi.
Edit: ben yanlış anlamışım. Halen forumda yazan efsanelerden bahsediyormuşsunuz. Yukarıdaki isimler banlandi çoktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 21 Nisan 2021; 23:3:15 >
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5@HEISENBERG dostum seni kimse hatırlamamış
sen hatırlamışsın ya o yeter be...
-
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERGsen hatırlamışsın ya o yeter be...
Alıntıları Göster -
Yazmasam da 2014 den beri okurum aklıma bir arkadaşın foruma delik testislerini atıp bir süre de banlanmaması geldi başka hatırlayan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X