Ondan önceleride var:D |
konu dışının eskilerinden kim kaldı (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiharbi bilmiyon mu yoksa ironi mi
Alıntıları GösterBilmiyorum hocam, uzun zamandir yoktum iste.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_adam mininng işletiyor demekki
valla benim gifi çok uçurdular, heralde tahrik oluyorlardı
Alıntıları GösterSizi her gördüğümde bisiklet yarışında haşlanmış patates yerken muhabire yakalandığınız an geliyor aklıma old days
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu dışına pek yorum yapmasamda çoğu konuya girip birçok kullanıcı adını ve defalarca yorumlarını görmüşümdür. Esk konu dışı bile bambaşkaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis şu anki avatar da pek hayırlı değil gibi. 😄
Şeyini sallayan çubuk adam mıydı eskisi??? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZukoBilmiyorum hocam, uzun zamandir yoktum iste.
Alıntıları GösterYanlışlık oldu hocam sanırım çakma zippo vefat etmişti
Ben de iş güç okul derken pek giremez oldum ama burayı bırakmamm -
quote:
Orijinalden alıntı: Simone SimonsSizi her gördüğümde bisiklet yarışında haşlanmış patates yerken muhabire yakalandığınız an geliyor aklıma old days
Alıntıları GösterValla he, onu hatırlayan kişi sayısıda baya azaldı, yıllar geçiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Reis şu anki avatar da pek hayırlı değil gibi. 😄
Şeyini sallayan çubuk adam mıydı eskisi???Yo avatarım aynı, sadece kamerayı yalıyordu eskiden, sürekli ceza verdiklerinden gif olayını iptal etmek zorunda kaldım. Avatarım hep bu idi sadeçe çok çok uzun yıllar önce başka bir avatar vardı. Bu karıyıda forumda çok araştırmışlardı 😁 sadece 1 kişi bulabildi
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_Yo avatarım aynı, sadece kamerayı yalıyordu eskiden, sürekli ceza verdiklerinden gif olayını iptal etmek zorunda kaldım. Avatarım hep bu idi sadeçe çok çok uzun yıllar önce başka bir avatar vardı. Bu karıyıda forumda çok araştırmışlardı 😁 sadece 1 kişi bulabildi
Alıntıları GösterAynen ya sanırım potur du o dediğim. Şimdi hatırladım seninkini. Ben de gençken aq yazan avatar koymuştum ceza vermişlerdi. Cezam bitince imzama içinde aq aq geçen kimya formülü koymuştum yine ceza vermişlerdi sanırım. Harbi fişekmişim yani ben de ne saçmalıklarla uğraşmışım diyorum şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Ne kadar eski mesela?biz oldlar burada adminleri sevmeyiz, git burdan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihAynen ya sanırım potur du o dediğim. Şimdi hatırladım seninkini. Ben de gençken aq yazan avatar koymuştum ceza vermişlerdi. Cezam bitince imzama içinde aq aq geçen kimya formülü koymuştum yine ceza vermişlerdi sanırım. Harbi fişekmişim yani ben de ne saçmalıklarla uğraşmışım diyorum şimdi.
Alıntıları Gösteravatardan yasaklanınca bende imzaya koymuştum, o zamanlar hızlıydıq qeqe
-
Abi sen yaşıyon mu ya? Nasılsın? -
İnsan anlam veremiyor geçmişte yaptığı saçma hareketlere gerçekten. Hele bir konu açmışım başlığı şu “annem bana kız bakmıyor”. Yaşım da 16-17 amacım ne, neyin kafasını yaşıyorum belli değil. -
Tuvnera vardı bi ara ne olduysa
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Ne kadar eski mesela? -
Buralardayım. Tadı olmadığı için sadece uzaktan izliyoruz artık.
-
Hocam merak ettim bir bakayım dedim bulmam 15-20 saniye sürdü. Baş harfleri NK di mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Hocam merak ettim bir bakayım dedim bulmam 15-20 saniye sürdü. Baş harfleri NK di mi?değil
-
Bu başka demek ki. 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X