harbiden he |
konu dışının eskilerinden kim kaldı (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Bu başka demek ki. 😂farketmez tokatla
-
Bu görüntüden sonra blusikrim kayboldu piyasadan :D
-
-
ben de eskiyim şuraya elektronik müzik sevenler için güzel bir youtube kanalı bırakıyorum son atılanların HEPSİ güzel
youtube.com/channel/UCl9f2cWMlc1OeifKFWGSyRg
-
Biz eskimeyiz her devrin adamıyızquote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni bilen yok galiba ya, 10 yıllık üyeyim oysa, mesaj sayım da fena değildir hani
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_harbiden he
Alıntıları Gösterhocam bi tipim nasıl da sizden bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 5-6 sene önce naruto hakkında özel mesajdan konuşmuşuz, bana sanki daha dün gibi geliyor koskoca 5-6 sene geçmiş :D o zamanlar avatarım kakashiydi, nickimde farklıydı sanırım hatırlayamayabilirsiniz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 12 Mayıs 2021; 10:17:4 > -
eski pp'ni görsem daha iyi hatırlardım belki hocam şimdi çıkaramadım
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiYanlışlık oldu hocam sanırım çakma zippo vefat etmişti
Alıntıları GösterCakma zippo tanidik geliyor ama tam hatirlamiyorum hocam. Niye vefat etmis?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZukoCakma zippo tanidik geliyor ama tam hatirlamiyorum hocam. Niye vefat etmis?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hey gidiquote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoihocam bi tipim nasıl da sizden bekliyoruz
Alıntıları Göster10 tane video, kaçtane buluşmada videom var la, nabacan tipim nasılı
-
10 sene 9 aylık üyeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_10 tane video, kaçtane buluşmada videom var la, nabacan tipim nasılı
Alıntıları Göster2020 li yıllarda yok ama hocam
çok güzel zamanlar değil miydi ? belki de o zaman yaş itibariyle derdimiz tasamız azdı keyifli vakit geçiriyorduk.
-
ooo dedeler toplanmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi2020 li yıllarda yok ama hocam
Alıntıları Göster -
Eskiler güzeldi. Konuyu incelediğim kadarıyla aşağı yukarı herkes benim gibi. Çoğunu da siz etiketlemişsiniz zaten. Devir değişti. Eski tadı hissedemediğimden beri uğramıyorum artık. Bizim dönemden de kimse kalmamış neredeyse.
Bende sizi hatırladım bu arada. Güzel oldu. Ayda bir girerim özel mesaj atan birileri varsa yardımcı olmaya çalışırım konuyla ilgili o kadar.
Herkese de bu konu aracılığıyla selamlar, eskilerden beni hatırlayanlara da sevgiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X