Bencede düşük.Ama 2007 yazı inanılmaz bir fake üye artışı vardı
Bi kota koyalım cavus rutbelılerden daha az olanlar gıremesın fln
quote:
Orijinalden alıntı: xyolcu
quote:
Orijinalden alıntı: xyolcu
u seferde sen giremiycen çakal
Adam sanıyosun bi konuda tartısmaya başlıyosun bi bakıyosun karşındaki 14 yaşında .. Haydeeea
Ben üye oldum olalı seviyesi düşük buranın
o zaman biraz daha kasın da level atlayak
okulların açılmasını beklemek lzm
guy
Konu dışında seviye ve güzel muhabbet ortamı arayan arkadaşları gece 02:00 saatlerinden sonra görmek isterim Gerçi bu aralar o da yoktur sahura kalktığı için millet
Arkadş yazmış ve yazdığında sorun yok -----
KANDAHAR - Taliban'ın çöküşünün ardından Afganistan'da sadece kadın yüzleri, müzik aletleri, uydu antenleri değil, Paştunların yüzlerce yıllık 'oğlancılık' geleneği de tekrar gün ışığına çıktı. Üç ay önce Taliban'ın kalesi denilen Kandahar, sokaklarda gezinen erkek çiftleriyle hep anıldığı gibi, yeniden Güney Asya'nın 'eşcinsel başkenti' görünümüne büründü. Kandaharlılar, dağarcıklarındaki şu atasözünü de bugünlerde sıkça telaffuz ediyor: "Bizim göklerimizde kuşlar tek kanatlarıyla uçar. Diğer kanatlarıyla arkalarını korurlar..." Paştun erkekler için 'aşna' denilen oğlanlarla ilişki kurmak, ayıp olması bir yana, bir prestij meselesi. Yoksul bir erkek bile, yanında parlak, güzel bir 'aşna' ile geziyorsa, muteber sayılıyor. Afganistan'daki mücahit komutanlar da oğlanlara düşkün. Kandaharlılar, Taliban 1994'te kenti ele geçirmeden önce, bir oğlanı paylaşamayan iki komutanın onlarca insanın öldüğü bir çatışmaya giriştiğini anlatıyor. Taliban 'oğlancılığa' karşı sert yasaklar getirmiş. 'Aşna'larla ilişki kuranlar, üzerine duvar devrilerek idam ediliyormuş. Ama kapalı kapılar ardında oğlancılık hep sürmüş. 38 yaşındaki Kandaharlı Torjan, "Taliban'dan önce aşnalara her köşede rastlardınız. Bu hayatın bir parçasıydı. Şimdi Taliban gitti ve tekrar sokağa çıktılar" diye konuşuyor. Sakallı, orta yaşlı bir adam ve 15 yaşlarında bir genç gördüklerinde, Afganlar bunun anlamını biliyor. Futbol sahası, sinema gibi yerler, 'oğlan beğenme' mekânları. Bir aileye ve ailesini geçindirecek gelire sahip erkek, beğendiği oğlanın yanına yaklaşıp konuşmaya başlıyor. Ona hediye veriyor: Bir saat, bir motosiklet, haşhaşın yanı sıra, en değerli hediye, fiyatı 400 dolar olan 'kavgacı güvercinler.' Yoksul oğlanlar, hediyeleri ve 'himayeyi' kabul ediyor. Böylece aileye yeni bir üye katılıyor. Oğlanlar, kadınlardan fazla ilgi görüyor. Arabaların ön koltuğuna oturuyor, 'cici baba' denilen hamileriyle futbol maçlarına, eğlence mekânlarına gitme ayrıcalığına sahipler. Aileleri ise sorulduğunda: "Bizim oğlan, bir adamın yanında yardımcılık yapıyor" diyor. (The Times)
Buraya kardar herşey normal--
hiç sanmıyorum ya türkiyede bile böyle bişey yok bide afganistanda öyle dinci insanların arasında böyle bişey nasıl olur iranda felan erkek kızı uygunsuz bi şekilde yakaladıklarnda idam ederken bunları ne yaparlar artık bilemiyorm
Bu cevap benim ülkeme yapılmış hakarettir esefle kınıyorum..Saygılarımla.
Benim önerim üye ID'si 674.000'den sonra (yani 2009 üyeleri) olanların konu dışına mesaj atmaları için 2 yıl beklemeleri gereksin.Konuları görebilsinler ama mesaj yazamasın ve yeni konu açamasınlar.
Bu arada küçük olanlar büyür, büyük olanlarda muhabbet seviyesini ve forumun muhabbet yapılacak konularını öğrenirler...
Böylece seviye sürekli korunmuş olur...
Üyelik numarası 674.000 den sonraki üyeler zenci mi? Geçiniz lütfen. Üyelik numarası 674.000 den yüksek olgun üyelerde var forumda.
quote:
Orijinalden alıntı: 2n4...4Life
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
kendini banla
"kud" ?
Bencede.
quote:
Orijinalden alıntı: uynus
Benim önerim üye ID'si 674.000'den sonra (yani 2009 üyeleri) olanların konu dışına mesaj atmaları için 2 yıl beklemeleri gereksin.Konuları görebilsinler ama mesaj yazamasın ve yeni konu açamasınlar.
Bu arada küçük olanlar büyür, büyük olanlarda muhabbet seviyesini ve forumun muhabbet yapılacak konularını öğrenirler...
Böylece seviye sürekli korunmuş olur...
Gören de eski üye sanacak.
"Konu dışı"nda ne diye seviye ararsınız ki? Bende sizi anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
"Konu dışı"nda ne diye seviye ararsınız ki? Bende sizi anlamıyorum
Aynen
Ayrıca mutlu olmayanları zorla tutmuyoruz. Bkz: ÇIKIŞ
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie