Şimdi Ara

Konu dışının seviyesi çok düştü. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömer

Burada özellikle takip ettiğim arkadaşlar var. Üstat diye hitap ettiğim...
    Onlarla yazışmaktan, yazdıklarını okumaktan haz duyuyorum.

Estağfurullah.. Üstad ne kelime.. Eğer yazdıklarımdan haz alıyorsan ne mutlu bana..
  • @Ömer

" Burada özellikle takip ettiğim arkadaşlar var. Üstat diye hitap ettiğim...
    Onlarla yazışmaktan, yazdıklarını okumaktan haz duyuyorum. Bu bölümün boş adamların toplandığı bir bölüm olarak lanse edilmesini doğru bulmuyorum bu nedenle. "

diyorsun ya.. işte bende senin mesajlarını okumaktan çok hoşlanıyorum.

Sanki bir romanın bir parçasıymış gibi.. O kadar anlamlı, güzel yazıyorsun ki , özeniyor insan. Ve şu da var.. herkes senin şu mesajını göz önünde bulundurarak yorum yapsa.. 1 gün içerisinde bu forum eskisinden de güzel olur. Ama.. bunu yapacak üye lazım, 10 tanesi yapsa.. 1 i bozduktan sonra ne fayda.
  • @Ömer :
    Hocam elinize sağlık. Hepimiz üslubumuza sizin kadar özen göstersek, bir daha böyle konu açmaya da gerek kalmaz.
  • herkes yine mükemmel fikirler savurmuş etrafa ama bunun bi çözümü yok..
    ben üye olduğumda en berbat dönemdi
    ama o berbat dönemi şuanki duruma tercih ederim..
    görmezden gelin hoşunuza gitmiyorsa,çok zor değil .. ha giriyorum stres atmak için 2 veledin yazdıklarını okuyorum streslenip çıkıyorum diyosanız...hoşgeldiniz aramıza..
  • Seviyesizlik var tabi ama sadece bu forumda ya da bu sitede değil sanal ortamın tamamında var bu. Karşındaki sana bir kaç parmak darbesiyle hakaret edebiliyor, küfredebiliyor. Birşey yapamıyorsun. Böyle kabullenmek lazım. Değiştirmeye de çalışmamak lazım. Çünkü değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Seviyesizlik var tabi ama sadece bu forumda ya da bu sitede değil sanal ortamın tamamında var bu. Karşındaki sana bir kaç parmak darbesiyle hakaret edebiliyor, küfredebiliyor. Birşey yapamıyorsun. Böyle kabullenmek lazım. Değiştirmeye de çalışmamak lazım. Çünkü değişmez.

İmzanız kural dışı. Uyarı almadan değiştirin derim.
  • 1 aydır öyle bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Ben mesaj sayısından bahsetmedim ki zaten :)

4000-5000 mesajı olup da yaşı 95 doğumluları da biliyorum.Oyun bölümünde kasıyorlar sonra burda ciddiye alınmayı bekliyorlar.

Aslında kabul etmesek bile mesaj sayısı ve rütbe önemlidir.Ben birisiyle muhattap olacaksam onun ID'sine bakarım.Eğer 700.000'den fazla ise, ve attığı mesajlar sürekli geyik ona buna laf atma, vb. ise, o kişinin yaşını tahmin etmek zor değildir...

Şunu unutmayalım ki 16-17 yaşına kadar akıl başta değil yaştadır.Sonrasında ters şekil alır.

Ben 1,5 yıldır takip ediyorum ve Konu Dışındaki üyeler listesine baktığımda tanıdık isim görmek çok zor olmuyor.Mutlaka bilgi alışverişimiz, bir esprimiz olmuştur aramızda.

Ama adam 1 aylık üye, belki espri yapmaya çalışıyor ama tabiri caizse lanlı lunlu, tersler gibi cevaplar.Karşılığını da alıyor tabi o da başka mesele.

Bir daha hatırlatmakta fayda var.Sitem ettiğimiz burdaki ciddiyetsizlik.Bu konuda hemfikiriz sanıyorum.Bunun da sebebi, hayatla ilgili hiçbir tecrübesi olmayan ergenlerin her konuya attıkları alttanalır, önemsemez sürekli komikmiş gibi gif'ler ve mesajlardır...

Sizde benim gibi yapın yahu. Misal sizin yazınızı görmeseydim, kesinlikle yazmazdım şu konuya. Banane der geçerdim.

Şimdi olay seviye olayından çok. Komiklik-şaklabanlık arasında bi gelgit. Yeri gelir komik olunur, yeri gelir ağıra kaçılır fakat her yerde şaklaban olunmaz. Her konuya dalga geçerek mesaj atan arkadaşlarımızı anlıyorum ben. Yaşla bence az bi alakası var. Küçük yaşta olup, aklı başında olan da var. Komik olmaya çalışan arkadaşları, zaten ben her gördüğümde "Forum Düzenini Bozmak" -kendi uydurduğum bir ilke- nedeniyle şikayet ediyorum. Sizde edin. En azından vicdanım rahat ediyor

• quote:

Onlarla yazışmaktan, yazdıklarını okumaktan haz duyuyorum. Bu bölümün boş adamların toplandığı bir bölüm olarak lanse edilmesini doğru bulmuyorum bu nedenle.

Seviye konusuna gelirsek.
    Seviye önce kişinin kendisiyle başlayan dışa dönük bir süreçtir bence. Ağaca ne aşılanmışsa ağaçtan o meyve alınır. Bunlara ek olarak kime göre seviye, neye göre seviye sorusu akla gelir ki bunun ortak paydada somutlaştırılmış şekli bölüm kuralları olarak üyelere sunulmuştur.

Uzun bir süreçtir - yaklaşık olarak 6 yıl olacak - bulunduğum bu forumda bu tarz konular sıklıkla açılmıştır. Kimi zaman ben de birtakım şikayetlerimi dile getirmişimdir. Lakin tecrübelerim neticesinde bu ortamı güzelleştirmek adına öncelikle kişinin kendisini güzelleştirmesi gerektiği kanısını edindim.

Siz iyi olursanız, siz samimi ve kibar olursanız, açtığınız konularda ya da yaptığınız yorumlarda farklı bir güzellik ve hoşgörü aksi bulunuyor. Bunun okuyanların yüzünde ve kalbinde siz ışımasını sağlıyorsunuz. Sizin yorumunuza ya da konunuza suistimal edici bir yorum yazmaktan insanlar uzak duruyor. Durmayanları ise hoşgörü ve güzel ahlakınız ile kendinize saygı duymalarına vesile olarak o kişiyi de kazanıyorsunuz.

Bence insanları uyarmaktan çekinmemeliyiz. İyi niyetimizi sergilemekten, uzlaşmacı olmaktan ve de ikna yerine izah etmekten vazgeçmemeliyiz.

İyi geceler.

bence bu tür mesajlar da seviyeyi düşürüyor. saçma geldi bana.

• Seviye yok ki düşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

Sağlık olsun. :)
  • Ortalığı karıştırmak için her türlü girişimde bulunan sen değilmisin münevver karabulut cinayeti konusunda bir de burda seviyeden bahsediyorsun ne desem boş senin gibilere.
  • quote:

quote:

Sağlık olsun. :)

saol ömer senin de canın sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Bence bütün herşey 2008'de oldu meyan,edwird bir ton şey.Zaten o zaman kurallar bu kadar katı değildi, eskilere dair paylaşımlar yapılabiliyordu.

Aslında herşey geçen aylarda bir buluşmanın resimlerini gördükten sonra oldu.13 yaşındaki çocuklar elinde nargile :)

İşte o zaman bi zamanlar başında sabahladığım DH bitti benim için.Çünkü o çocuklar her konuya mesaj atıyorlar bunu bilmek rahatsız ediyor beni.

Bu gruba girip de kuyruk acısı çekip birazdan bana saldıranlar olabilir, ama durum budur...

2008 yazından çok farklı oldu 2009 yazı.Çünkü bilgisayar sektöründe patlama yaşandı fiyatlar çok düştü, her eve bir bilgisayar.

Sabahtan akşama kadar internet cafelerde oyun oynayan yada arkadaşları ile muhabbet eden gruplar evlere kapandı.Oyunlardan sıkıldılar muhabbet edecek kimse de yok, önce MSN, sonra Facebook, sonra da donanımhaber...

İşte böyle...

+1

geçen gün adamın biri benle özal hakkında tartışıyor bende sandım 30 lu yaşlarda falan kitap falanda okumamış megersem yaşı 13 müş

• millet 13-14 yaşında forumlarda takılıyo ya ben o yaşlardayken dh yoktu
  • quote:

quote:

Onlarla yazışmaktan, yazdıklarını okumaktan haz duyuyorum. Bu bölümün boş adamların toplandığı bir bölüm olarak lanse edilmesini doğru bulmuyorum bu nedenle.

Seviye konusuna gelirsek.
    Seviye önce kişinin kendisiyle başlayan dışa dönük bir süreçtir bence. Ağaca ne aşılanmışsa ağaçtan o meyve alınır. Bunlara ek olarak kime göre seviye, neye göre seviye sorusu akla gelir ki bunun ortak paydada somutlaştırılmış şekli bölüm kuralları olarak üyelere sunulmuştur.

Uzun bir süreçtir - yaklaşık olarak 6 yıl olacak - bulunduğum bu forumda bu tarz konular sıklıkla açılmıştır. Kimi zaman ben de birtakım şikayetlerimi dile getirmişimdir. Lakin tecrübelerim neticesinde bu ortamı güzelleştirmek adına öncelikle kişinin kendisini güzelleştirmesi gerektiği kanısını edindim.

Siz iyi olursanız, siz samimi ve kibar olursanız, açtığınız konularda ya da yaptığınız yorumlarda farklı bir güzellik ve hoşgörü aksi bulunuyor. Bunun okuyanların yüzünde ve kalbinde siz ışımasını sağlıyorsunuz. Sizin yorumunuza ya da konunuza suistimal edici bir yorum yazmaktan insanlar uzak duruyor. Durmayanları ise hoşgörü ve güzel ahlakınız ile kendinize saygı duymalarına vesile olarak o kişiyi de kazanıyorsunuz.

Bence insanları uyarmaktan çekinmemeliyiz. İyi niyetimizi sergilemekten, uzlaşmacı olmaktan ve de ikna yerine izah etmekten vazgeçmemeliyiz.

İyi geceler.

Kavrayamadığın için normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

millet 13-14 yaşında forumlarda takılıyo ya ben o yaşlardayken dh yoktu

Sen yine iyisin. Ben o yaşlarda iken PC yoktu.
  • aslında üye alımları gerçek ad-soyad ile yapılsa daha iyi olur. bir de tc kimlik no istenirse kimse kolay kolay küfür veya hakaret savuramaz karşısındakine. üye sayısı belki düşer ama kalite belli düzeyde artar. şu an bu sistem taraftar sitelerinde uygulanıyor ve başarılı da oluyor.

bir diğer önlem de provakatif konular açan, sürekli yasak olan konuları açan üyeleri sınırsız uzaklaştırarak alınır. yalnız bir türlü o adamlar ceza almıyorlar. defalarca şikayet ettiğim kişi en fazla 4 gün ceza alıyor ki o da ceza puanı sınırını aştıysa.
  • Akıl yaşta değil baştadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

Akıl yaşta değil baştadır

13 yaşındaki veledin başı nerededir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.