Şimdi Ara

Konu dışının seviyesi düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adminler lütfen bir yaş sınırı konulsun ya. Konu dışında ki konulara bakıyorum yok biri ossurdum napim der yok birisi sevdiğim kızın fotosunu beğendim ne yapayım der. Düşmeyin bu kadar ya. Salak saçma konular bu kadar ufak konulara takılmayın. Avrupa'da az alkol yüzdesi olan içkileri (Bira gibi) içme yaşı 16dir. Ve insan 16 yaşında bir nebzede olsun olgunlaşır. Yaş sınırının gelmesini ve 16'dan başlamasını rica ediyorum veya 18de olur. Lütfen birşeyler yapılsın konu dışının seviyesi bu kadar düşmesin. Yaş sınırlaması konulsun istemezdim, olay olgunlukta bitiyor. Ama başka ne yapılır bilmiyorum.

Edit: Herşeye Türkçe öğretmeni kesilip, her konuya csb yazıp trollüyenlere de gereken yapılsın. Bunlar yüzünden konu açasımız, hatta konu dışına giresimiz gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 9 Mart 2015; 17:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• De ayrı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru dedin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

Doğru dedin hocam

2000li

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Hocam desini mesini boşverin. Konuya bakın.

• Sen 16 sın diye yaş sınırı 16 mı olsun? Bence de 18 den başlasın.
  • 18 yaş sınırlaması gelsin foruma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışı sıktı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 Yaş altı atılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Hocam desini mesini boşverin. Konuya bakın.

Haha bak bak editten laf da çakıyor olgun üye. Olur, adminler her postu takip eder sırf sen istedin diye.

Edit:Şey ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 9 Mart 2015; 16:50:08 >
  • FIFA13 F kullanıcısına yanıt
    Benden dolayı değil ama insanlar 16 yaşından sonra olgunlaşır. Ben daha erken olgunlaştım. Bu forum 16 yaş altını kaldıramaz. Kaldıramaz derken nasıl desem bilmiyorum ama 16 yaş altının burada işi olmaz. 16 dedim çünkü forum için 18 fazla büyük. Olgunluk yaşı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 9 Mart 2015; 16:50:12 >
  • İnanmayın CSB + Blok

• quote:

Benden dolayı değil ama insanlar 16 yaşından sonra olgunlaşır. Ben daha erken olgunlaştım. Bu forum 16 yaş altını kaldıramaz. Kaldıramaz derken nasıl desem bilmiyorum ama 16 yaş altının burada işi olmaz. 16 dedim çünkü forum için 18 fazla büyük. 16 çift sayı ve olgunluk yaşı olabilir.

Başlarda iyi gidiyordun ama sona doğru iyice saçmaladın. Çift sayı ne alaka ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 9 Mart 2015; 16:51:48 >
  • quote:

Benden dolayı değil ama insanlar 16 yaşından sonra olgunlaşır. Ben daha erken olgunlaştım. Bu forum 16 yaş altını kaldıramaz. Kaldıramaz derken nasıl desem bilmiyorum ama 16 yaş altının burada işi olmaz. 16 dedim çünkü forum için 18 fazla büyük. Olgunluk yaşı olabilir.

Bi insan kendinin olgunlastiginj nasil anlar anlat bakayim biraz. Ki bu actigin baslik olgunlugun degil egonun gostergesi.

• @FIFA13 düzelttim kardeş şimdi mala bağladım ya okuldan geldim yorgunum görünce sinirlendim

• Avrupa'da ufak alkol yüzdesi olan içkileri [size=7](Bira gibi) içme yaşı 16dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutufi123 -- 9 Mart 2015; 16:55:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Hocam bana göre olgunluk; İnsanın neyi nerede yapacağını bilmesidir. Olgun muhabbet etmek ise çok konuşup boş konuşmak değil, az konuşup öz konuşmasıdır. Bana göre böyledir. Açtım konu başlığı ego değil "sitem"imdendir.

• ilk mesajı okudum, adam haklı helal olsun dedim

sonrasında okuduğum her mesaj konu sahibi hakkındaki görüşlerimi tersine çevirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 YAŞ altı konu dışına yazamasın.
  • En az 18 bilemedin 20 olmalı

• aynen 98li bebelerle uğraşıyoruz forumda, yöneticileri görev yerlerine davet ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.