Bildirim
Konu doğru yere Açılmıştır Silinebilir :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BlackPink Dinlermisin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet Bence de Başarılılar.
Peki İndila Dinlermisin? Dinlemediysen Dinlemeni Tavsiye Ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dinlemez olur muyum ♥ yarın bi klibini paylaşcaktım hatta söylemeyim sürpriz olsun. Amy winehouse'dan tut Celine Dion - Clean bandit ve diğer fransız şarkıcılara kadar favorim var :) -
Müthişsin. İstersen Bende Playlistimi Atayım Bura.
olur herkes günlük 1 er tane atabilir. " zevk ve renk tartışılmaz ama " troll olmazsa bundan sonrakiler sevinirim (yeni gelecek olanlar).. -
Video Atamıyorum brauzerden dolayı. İsmini Yazıyorum.
Lara Fabien-Je T'aime
konu yanlıs yerde + kimin yoğun isteği üzerline orayı çözemedim -
konu dışına günlük hayatımı anlatsam'da kaldıralacağı için böyle yapmak daha mantıklı :) 5-6 kişi'den istek olduğu için yapmaya karar verdim. -
hocam yöneticiler sana 15 days adlı albümden, en sevdiği parçayı çalabilir haberin olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Nicki MinajLele Pons
konu dışına günlük hayatımı anlatsam'da kaldıralacağı için böyle yapmak daha mantıklı :) 5-6 kişi'den istek olduğu için yapmaya karar verdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X