Şimdi Ara

konu halloldu silinebilinir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caladan -- 9 Eylül 2011; 16:19:18 >

• konuyla alakası yok ama hangi sigorta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

konuyla alakası yok ama hangi sigorta?

yapı kredi sigorta
  • araban yapılmış servisde sigorta şirketinde üzerine düşeni yapmışlar hiç birşey yapamazsın bence servisin işgüzarlığı olmuş expere yapamayız deseydi pert diyecek ve yine "pıyasa araştırması" yapıp bozuk motoruda hesaba katıp size 10.000 belki ödeyeceklerdi sizde poliçeden daha az ödediler diye başlık açacaktınız bence şükredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

araban yapılmış servisde sigorta şirketinde üzerine düşeni yapmışlar hiç birşey yapamazsın bence servisin işgüzarlığı olmuş expere yapamayız deseydi pert diyecek ve yine "pıyasa araştırması" yapıp bozuk motoruda hesaba katıp size 10.000 belki ödeyeceklerdi sizde poliçeden daha az ödediler diye başlık açacaktınız bence şükredin

pekala yaptılarsa , bana neden 12 gunluk sure ıcersınde araba tahsis etmediler , 12 günlük benım bayram da ıcınde ayrıca yol masraflarım ailemle dahil 1000 TL , ve ayrıca , aracımın sigorta teminati 15000 TL dir , bu araba perte cıktıgı anda bana 1 kurus az daha fıyat veremezler , 15000 TL mi alırım ,

ki dısarda fiyat arastırması yapan expertize sorarım , benım arabam 200 bin km de , lastıkler 5 senelık , çelik jantım yok , aracın markası da
    citroen x sara 1.4 HDİ , 2005 model , bu expertiz ne yapmaya calısıyor 50 bın km dekı çelik jantlı , yenı lastıklı , cok guzel bakımlı araclar zar zor 16 bın den satılıyor , o pazarlık mazarlık 15-500 e baglanıyor ,

yeniden konuyu toparlarsam , 12 gunluk yol masraflarım ne olacak
    neden beni kimse aramıyor , müşteri memnuniyeti nerede ?
    ben bozdurdugum dövizlerin zararını nasıl karşılıyacağım ,

bana expertizin söylediği söze bakın , ben arefeden önce aracın masrafını cıkardım servise verdım , e kardeşim sen expert raporunu kasko firmasına neden vermiyorsun peki onlar beni arasınlar ?? ,

burada yetkili servis başta olmak üzere , expertinde büyük oranda , suçu vardır , onun görevi işini yapıp kasko şirketine , raporu sunmak , benım hakkımı sonuna kadar arıyacagım , yapıcaklarsa yapıyoruz desinler , pert e cıkacaksa , pert desinler , ne bu böyle , masa altından gizli işler çevirir gibi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: caladan

pekala yaptılarsa , bana neden 12 gunluk sure ıcersınde araba tahsis etmediler , 12 günlük benım bayram da ıcınde ayrıca yol masraflarım ailemle dahil 1000 TL , ve ayrıca , aracımın sigorta teminati 15000 TL dir , bu araba perte cıktıgı anda bana 1 kurus az daha fıyat veremezler , 15000 TL mi alırım ,

ki dısarda fiyat arastırması yapan expertize sorarım , benım arabam 200 bin km de , lastıkler 5 senelık , çelik jantım yok , aracın markası da
    citroen x sara 1.4 HDİ , 2005 model , bu expertiz ne yapmaya calısıyor 50 bın km dekı çelik jantlı , yenı lastıklı , cok guzel bakımlı araclar zar zor 16 bın den satılıyor , o pazarlık mazarlık 15-500 e baglanıyor ,

yeniden konuyu toparlarsam , 12 gunluk yol masraflarım ne olacak
    neden beni kimse aramıyor , müşteri memnuniyeti nerede ?
    ben bozdurdugum dövizlerin zararını nasıl karşılıyacağım ,

bana expertizin söylediği söze bakın , ben arefeden önce aracın masrafını cıkardım servise verdım , e kardeşim sen expert raporunu kasko firmasına neden vermiyorsun peki onlar beni arasınlar ?? ,

burada yetkili servis başta olmak üzere , expertinde büyük oranda , suçu vardır , onun görevi işini yapıp kasko şirketine , raporu sunmak , benım hakkımı sonuna kadar arıyacagım , yapıcaklarsa yapıyoruz desinler , pert e cıkacaksa , pert desinler , ne bu böyle , masa altından gizli işler çevirir gibi ...

hocam 12 gün sen neden arabanı arayıp sormadın bu yol masraflarını belgeleyebilirsen eğer araç tahsisi için başvurduğunda pert işleminde tahsis yapmıyoruz telefonu ile bi ihtimal bişey koparabilirsin bence.
    ilk defa başınıza geliyor olmalı gerçekten normal hakikaten 15.000 tl tminat yazsada bu sadece poliçe fiyatını yükseltmek için yapılan bişey ödemeye geldiğinde piyasa fiyatından öderler. artı çok cüzide olda 500-700 senden nakit alıyorlar o sebepten 10.000 rakkamını telaffuz ettim

expertiz değil servisin işgüzarlığı bence size sormadan tamire başlamamalıydı aslında işe gizem katan servis benim izlenimime göre

• quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

hocam 12 gün sen neden arabanı arayıp sormadın bu yol masraflarını belgeleyebilirsen eğer araç tahsisi için başvurduğunda pert işleminde tahsis yapmıyoruz telefonu ile bi ihtimal bişey koparabilirsin bence.
    ilk defa başınıza geliyor olmalı gerçekten normal hakikaten 15.000 tl tminat yazsada bu sadece poliçe fiyatını yükseltmek için yapılan bişey ödemeye geldiğinde piyasa fiyatından öderler. artı çok cüzide olda 500-700 senden nakit alıyorlar o sebepten 10.000 rakkamını telaffuz ettim

expertiz değil servisin işgüzarlığı bence size sormadan tamire başlamamalıydı aslında işe gizem katan servis benim izlenimime göre

haklısınız ilk kez başıma geliyor ve , arabayı arıyamadım ama zaten dediğim gibi araya bayram girdi ve bayram tatili 9 gündü , o yüzden aramadım , hemen de tatilde arabayı yapmışlar şok oldum , özellikle de arayıp sordum kasko firmasını , ayın 26 sında , aracımın durumu nedir , yapılıncaya kadar bana araç tahsis edecek misiniz , cevap verdıler 1 gun sonra ,

ARACINIZIN HASARI OLDUKCA FAZLA GÖRÜNÜYOR , PERT E ÇIKABİLİR , PERT E ÇIKAN ARAÇLARA , FİRMA OLARAK , ARAÇ TAHSİS EDEMİYORUZ ,

bakınız cümle budur , zaten avea dan ses kayıtlarını da alırım gerekirse , bütün konusmaların kayıtlarını alırım ,,

buradaki cümle belki araç pert e çıkar , ama cümlenın sonunda kesinlik var , araç tahsis edemiyoruz ,

efendim , sonuç şu ki , 27 sinde bu konusmayı yaptık kasko firmasıyla ,
    expertiz ise bana arefeden önce yani ayın 28 inde , aracın masraflarını cıkardıklarını söyledi , ve aracın masraflarını cıkarmış , servise vermiş , ama kasko şirketi ile irtibata geçmiyor , kasko şirketi ile irtibata geçmesse , kasko nun da haberi olmaz aracın yapılıp yapılmadıgından ,

evet servisde büyük bir hata söz konusu , ben memnun olmadıgım bir işin sonunda öyle bir aracı tüm yasal haklarımı kullanarak kullanmak istemiyorum.

bugün sabah kasko firmasını arıyorum , adamların haberi yok , bize hiç bir rapor sunulmadı diyorlar ,, rapor sunulmadan arabayı nasıl yapıyor ki bu servis ,
    parayı peşin almıyorlar mı ? ortada canımı sıkan birden fazla şey var , hadi arabayı yaptın servis olarak da , ne demeye motor da arıza var hareret yapmış diyorsun , 2 senedir kullanıyorum arabam 1 kere hareret yapmadı , ne yolda bıraktı ne de kışın çalışmamazlık etmedi , ki aracım servis bakımlıdır , 2 ayda bir servise giderim .

neyse hocam , benim canım sıkkın o yüzden biraz sinirli yazıyorum yazıları , dediğim gibi olaylar bundan ibaret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 hafta önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.