Şimdi Ara

Konu Kapanabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundcase -- 6 Mayıs 2015; 0:00:01 >

• soundcase kullanıcısına yanıt
    Valla 2 ci sistem çok güzel geldi gözüme monitöründe iyi olduğunu varsayarsak alınabilir.
  • 2. sistem fiyatına göre alınabilirmiş, SLI'da göz önüne alırsak fiyat uygun duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2.el bu sistemi bulduysan adam ya dolandırıcıdır ya da paraya aşırı ihtiyacı vardır. 780Ti SLI lı kasası anakartı olsun taş gibi sistem. Aldıktan sonra h100i ve samsung SSD alabilirsin yine senin 0 sistemden daha ucuz tutar ama 2.el sistemde garanti olayına dikkat et malum elektronik alet bunlar sağı solu belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Valla 2 ci sistem çok güzel geldi gözüme monitöründe iyi olduğunu varsayarsak alınabilir.

Valla çok düşündüm Vatandan alınma 4-5 aylık ve full kutulu ve faturalı duruyormuş. Arkadaş evlenecekmiş bende ne diyeyim cidden şimdi baktım ekran kartları sadece 3500 TL yapıyormuş. Fiyat konusuna gelince pc toplamda 8500 TL civarına geliyor. Bende 2. el olsa da alınır diye düşünüyorum ve sistemi yarın almaya gideceğim. O ekran kartları bayağı bir götürür gibime geliyor GTX 980 gibi performans verir gibime geliyor. Çok anlamıyorum daha 1 ay dır araştırma yaparak biraz olsun öğrenmeye çalıştım. Sizinde tavsiyeleriniz çok önemli özellikle SLI olması cezbediyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundcase -- 5 Mayıs 2015; 23:25:23 >
  • soundcase kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım ortada anakartı olsun çift gtx780 olsun sistem sorunsuzsa Bana çok güzel geldi yani ama aklıma takılan fiyat oldu baya uygun alırken iyi bir test edin demek lazım güven açısından da seri noları tek tek sorgulayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Hocam donanım ortada anakartı olsun çift gtx780 olsun sistem sorunsuzsa Bana çok güzel geldi yani ama aklıma takılan fiyat oldu baya uygun alırken iyi bir test edin demek lazım güven açısından da seri noları tek tek sorgulayın

İşte maalesef o kadar tecrübeli değilim ayrıca baya bir pazarlık yaptık arkadaşla 450 Tl gibi indirime de zorladım. Test yapmaktan veya seri no gibi durumlar dan anlamıyorum. Yani sisteme kapılıp sorunlu bir sistem de alabilirim. Kısacası vereceğim parada az uz bir para değil. Düşündürüyor beni bu durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.