Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Nisan 2017; 10:56:35 >

• akape zihniyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda araç kötülenmiyordu ki farklı bir sebep olmalı altında
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Ben test videosunu izleyemedim ancak,iyisiyle kotusuyle test ettim diyor..Yani eksikliklerini de soyledik demeye calisiyor..Baska bir sey ne olabilir ki? Hep iyi tarafini soylese zaten Dogus otomotivin isine gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ben test videosunu izleyemedim ancak,iyisiyle kotusuyle test ettim diyor..Yani eksikliklerini de soyledik demeye calisiyor..Baska bir sey ne olabilir ki? Hep iyi tarafini soylese zaten Dogus otomotivin isine gelir..

Ben izledim adam aracı kötülemiyor ki, ayrıca aslını astarını öğrenmek gerek belki farklı bir sebep vardır. Bir ihtimal izinsiz bayide çekim yaptığından dolayı öyle olmuştur diyeceğim ama pek sanmıyorum, bir sebebi vardır.

Doğuşun aracını daha fazla eleştirip video çekenler var, kaldırsa hepsini kaldırır. Tam sebebini öğrenip ona göre tepki vermek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu adamin galeri dukkani mahalle arasi gazete bayi gibi ne tabela var ne duvarda ruhsati... milleti nasil bagliyor ediyor hayret. Cok cakal,uyanik birisiymis forumdan bir arkadas arac takasina girecekti arkadasin aracini oldure oldure pert etmis kosar adim kacmis.

Kendisi forum üyesi. Alıntılayalım.

@Aziz Kancar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir yerli oto tanıtım yayınını izlemedim,, bu arkadaşın golf videosunu Şimdi izleme şansım olsaydı sebebini anlamaya çalışırdık, varmı yükleyebilecek kaldırılan videoyu,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Başlık silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Ben izledim adam aracı kötülemiyor ki, ayrıca aslını astarını öğrenmek gerek belki farklı bir sebep vardır. Bir ihtimal izinsiz bayide çekim yaptığından dolayı öyle olmuştur diyeceğim ama pek sanmıyorum, bir sebebi vardır.

Doğuşun aracını daha fazla eleştirip video çekenler var, kaldırsa hepsini kaldırır. Tam sebebini öğrenip ona göre tepki vermek gerekir

Yani videoda her aracın eksisi kadar eksileri aktarılıyordu hatta kendisi de videoda şunu diyor "çok övdüğümüzü söyleyenler oldu" muhtemelen münferit bir tepkiyi bayide biraz büyüttü

• Izinsiz olarak bu araci test edip Kanala koymasi yasak mi acaba?

Oyle olsa bir suru test yapanlar var yaninda bayi yetkilisi, hemde izlenme oranlari 5000 gecmeyen amator,universite ogrencileri vs..

Ya da araci satin aldik videosunu cektik, aracin butun iyi kotu yanlarini acikladik yasak mi acaba? Mal benim,videoyu ceken benim misal...

• adam aracı övdü kötü bir şeyde demedi
    arkada satış temsilcisi de vardı gizli olan bir durum yok

saçma sapan işler,

Bu adamın 2 el testleri güzel ulaşılabilecek araçları test ettiği için tam alacağın arabayı görmüş oluyorsun gıtlak dolu araçları değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu adamin galeri dukkani mahalle arasi gazete bayi gibi ne tabela var ne duvarda ruhsati... milleti nasil bagliyor ediyor hayret. Cok cakal,uyanik birisiymis forumdan bir arkadas arac takasina girecekti arkadasin aracini oldure oldure pert etmis kosar adim kacmis.

Hayatta hiçbir başarısı olmayanların, en azından birşey başarmaya çalışan insanları kıskandığı görünce keyifleniyorum
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Mal seninse faturasıda elinde duruyor, senide memnun etmediyse istediğin kadar kötüleyebilirsin, vw gelip memnuniyetsizliğini gidermek için bişey yapmayacak, veya aracı Geri ver beğenmediysen demeyecek,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Yani videoda her aracın eksisi kadar eksileri aktarılıyordu hatta kendisi de videoda şunu diyor "çok övdüğümüzü söyleyenler oldu" muhtemelen münferit bir tepkiyi bayide biraz büyüttü

Video sanırım izinsiz çekildiği için kaldırılmış ve bayi açıklamasını arkadaşa bildirmiş, daha farklı modeller içinde zamanında video çekmek amacıyla araç istemiş bayi takvim yoğunluğu sebebiyle vermemiş fakat ona da şöyle tepki veriyor benden tırt kanallar araçlara ulaşıyor ben ulaşamıyorum, bence kafa yapısı yanlış çalışıyor.

İzin verilmemiş ve tepki videosu yayınlamış, şimdi bu video sonrası tekrar araç isteyecek vermeyince neden vermiyorlar demesin...

19 bin üyem var 3 milyon izlenmem var, amaçları aracı tanıtmaksa bana versinler kafası yanlış ve onun dışında herkes torpilliymiş gibi bir algısı var o da yanlış :) Bence izinli ve dikkatli hareket ederse çoğu araca ulaşır.

• Teste aracı övdü karalama durumu yok. Hatta 1.0 motoru bayağı övdü. Tek eleştirisi donanım oldu. Onuda fazla uzatmadı zaten.

Videoyu doğuş otonun merkezinden bayiyi arayıp kaldırılmasını istemişler. Bayideki yetkili de Aziz Kancar'ı aramış kaldırmasını istemiş.

Sebep ise bu şekilde youtube a koyulacak video için test aracının doğuş otodan talep etmesi gerekiyormuş. Bayi aracıyla test videosu çekilemezmiş

Bana hiç mantıklı gelmedi. Zaten bu adam doğuş otodan tahsis istese de vermezler. 100.000 aboneli kanallara bile zor veriyorlar.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bence de tepkisi fazla olmuş haklıysa bile haksız durumda şu an
  • Taş üzerine taş koymayan hazır yiyiciler hemen sallamaya başlamış

Adamı amma gömmüşsünüz adam bu işe başlayalı 1 yıl yeni olmuş

Otopark,Otomobil dünyam gibi kanalların ilk videolarına bir bakın nasıl rezil videolar var zamanla kendini geliştirir zaten yıkıcı değil biraz yapıcı olun.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam arka koltukta telefon elinde 15 dk test surusu yapip yayinlayanlar da var..Onlari da kaldirtmasi lazim o zaman haksizmiyim?

• son yıllarda bu araba videoları çekmek moda oldu. eline kamerayı alan test videosu çekiyor. yuotube abone sayısı çok olanlara para veriyor mu?
  • Fiat bayisine gidip orada dalga geçerken iyiydi 500l hakkında orada herkes varken (müşteriler, bakıma gelenler) "leğen plastiği, bunu niye üretmişler, şunun dandikliğine bakın" diye gülüp eğlenirken kimse bu elemana bir şey söylemedi. iyi yapmış volkswagen. böylelerine el arabası bile vermeyeceksin. eleman kendini ne zannediyorsa "bizi tanımıyorlar bize ne yaptılar" diyor. sen kimsin yahu? diğerleriyle kendini bir mi tutuyorsun? sen daha iki düzgün cümle kuramıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 30 Mart 2017; 13:7:46 >
  • Veriyor hocam,izlenme sayisina gore para oduyor :) Hesap actiriyosun Vs..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.