Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Öncelikle Hakkımda yazılan bu yazıları okudukça inanın çok üzüldüm..

Evet ben galericiyim ve saklamıyorum ben kimi dolandırmışım yada kimin parasını yemişimde bana dolandırıcı üçkagıtçı gözüyle bakıyorsunuz ? Yada Şunu Belirteyim hangi biriniz benle ticaret yaptıda diger adı çıkmış galericilerle beni bir kefeye koyup. Ya galerici zaten diyip küçümsemek nedir ? Bu Bana göre binevi ırkçılıktır ve sizleri allaha havale ediyorum allah biliyor o yeter.

İkincisi Ben kanalımda zaten amatör videolar çekiyorum bu kanalın hakkında kısmında var. En iyi Bilen benim bir numara benim demedim ki hiçbir videomda. Ben sadece araçlara kendi yorumlarımı getiriyorum. Begenenler izler begenmeyenler izlemez engeller kanalı olur biter yani.

Gelelim Doguş Oto olayına;

Cuma günü Ben vw bayisine gittim izinimi aldım aracın showromda inceleme videosunu çekmek için çektim. Tam o esnada bir bayi yetkilisi geldi benimle tanıştı etti sagolsun ve ardından test aracımız gelecek pazartesi dedi. Beraber bi test sürüşüne çıkalım dedi bende okey yaparız dedim. Kesinlikle benim testle alakalı bir talebim olmamıştı. Pazartesi Sabah Randevu aldık gittik araç gelmemişti işime 2 saat geç gittim 1 saat aracı beklemek 1saat çekim kayıt vs. Ardından bana bu imkanı sundugu için yetkili bayiye teşekkür ettim videoda. Bunuda DOGUŞ otomotivde Bir yetkili görmüş bayiye sıkıntı yapmış ve bayi yetkilisi benle irtibata geçti bende anında kaldırıyorum siz bana bi iyilik yaptınız zor durumda kalmanızı asla istemem dedim.

Şimdi benim derdim şu Bu ülkede 2016 Yılında en çok satan otomobil markası nedir ? VW degilmi ?

Peki yabancı ülkelerde 2-3güne kadar insanlara araç temin edilirken bizde neden sadece 2-3km araç kullandırıyorlar ?

He bu ülkede vw satış sonuncusu olsa bi nebze bunu anlıyabilirim. Ama vw bu ülkede satış lideridir. Ve Doguş otomotivde donanımdan kırpıp fiyatta üzerine koyan en iyi firmadır.. Buraya kadar tüketici kullanıcı yorumumdur.

Gelelim test olayına Şimdi youtubede test videosu çekip yayınlamanın amacı nedir ? Birçok kitleye ulaşmak ve binevi araç reklamı yapmak degil mi ? Benim kanalım 19bin takipçisi olan bi kanalken 5-10binlik kanallara araç temin edilirken bize neden edilmedi ? Tamam vermediniz onuda sorun etmedik gittik yetkili satıcıdan izin alarak araç aldık kısıtlı ımkanlarla 10dk test edip kısıtlı yorumlar getirdik. Ki bu testler o kanallardan daha çok izlendi.. Bunu niye engelliyorsunuz ?

Ben Otopark.com,carviser,otomobildünyam gibi kanalları eleştirmedim. Kendi kalibremdeki kanalları eleştirdim. Onlarında araya adam koyarak araç temin ettiklerinide iyi biliyorum gerekirse belgelerimde.

Birde Size şunu söylemek istiyorum o çok övdügünüz kanalların ilk zamanlarda attıkları videolara bi bakın hatalarla dolu. Şunuda ekliyeyim o hep izlediginiz bu işin öncüsü kanallar, Markalardan araç alırken belli bir yazılı metin hazırlıyor ve o metine baglı konuşuyorlar ardından önce markalar hazırlanmış videoyu izliyor onaylarsa yayınlanıyor.. Benim AMATÖR kanalımda bu yok tamamen dogaçlama ne gördüysem söyleyen biriyim hatalarım olmuyormu oluyor her insan hata yapıyor buraya yazan arkadaşlar sizler yaptıgınız hiçbir iştemi hata yapmıyorsunuz ? elinizi vicdanınıza koyun.

Selametle..

Edit:imla

Abim sıkma canını burda herkes kimin ne yapmaya çalıştığını biliyor. Burası artık iyi iş yapanların kötülenmesi için açılmış bir yere döndü. #kemikkadro yanında ki golf videosunda aracı kötülediğin ile ilgili söylemlerin hepsi yalan. Hatta aracı beğendiğini söylemiştin. Aynı olay burda kötüledikleri Noyan abinin başına da gelmişti. 180K izlenen audi a4 videosunu kaldırttı Doğuş otomotiv. Doğuş galiba araçlarının reklamının yapılmasını istemiyor. Sevgilerle.. #kemikkadro dan Mehmet Akif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu adamin galeri dukkani mahalle arasi gazete bayi gibi ne tabela var ne duvarda ruhsati... milleti nasil bagliyor ediyor hayret. Cok cakal,uyanik birisiymis forumdan bir arkadas arac takasina girecekti arkadasin aracini oldure oldure pert etmis kosar adim kacmis.

Kendisi forum üyesi. Alıntılayalım.

@Aziz Kancar

Buraya gelip tartışmaya dahil olacağını sanmıyorum.

• Aziz abinin her zaman yanındayım bı konu ile ilgili de haksız ve adi olan doğuş otomotivdir

• aklıma Saffet Üçüncü'nün yıkama yağlama VW testi geldi...

Aziz ,Kancar'ı yasaklasa Honda yasaklardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

Bu adamin galeri dukkani mahalle arasi gazete bayi gibi ne tabela var ne duvarda ruhsati... milleti nasil bagliyor ediyor hayret. Cok cakal,uyanik birisiymis forumdan bir arkadas arac takasina girecekti arkadasin aracini oldure oldure pert etmis kosar adim kacmis.

Kendisi forum üyesi. Alıntılayalım.

@Aziz Kancar

Buraya gelip tartışmaya dahil olacağını sanmıyorum.

Yazdığınız mesajın 3-5 yukarısında yorumu var, gelmiş yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 31 Mart 2017; 11:9:37 >

• Donanımhaber'e uzun zamandır girmem ve yazmam. Eskiden beridir üyesiyim. Şimdi Aziz kardeşime böyle gereksiz suçlamalarla ve iftiralarla dolu yorumların yazıldığı bir konuya yorum yapıyor olmak beni gerçekten üzdü.

Herkes eleştiriye açıktır. "Saygılı" dediğimiz eleştirilere herkes kadar Aziz'de açık. Bunu heryerden görebilirsiniz. "Galerici", "Belgesi Yok", gibi yalan ve hakaret dolu yorumlara denecek çok söz var. Sadece YAZIK, demekle yetiniyorum.

Donanımhaber'in, bilenin bilgi verdiği, bilmeyeninde yorumlarda araştırdığı bilgiye ulaştığı o zamanları bitmiş. Artık çoluk çocuk almış başını vur ona vur buna.

Aziz kardeşim gereken cevabı zaten gelip açık açık belirterek yazmış.

Herkesi saygılı olmaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

Nazım Zeki Uysal

• Konu silinmiş olması Aziz kardeş açısından iyi olmuş, ayrıca bir video daha var, bana araba (araç) vermiyorlar konulu, o da silinirse daha yapıcı olur, Aziz biraz sabrederse iyi yerlere geleceğini düşünüyorum, takipteyiz :)
  • Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    +1000

Yorumlarin cogu Saygi cercevesi disinda ne yazik ki..Elestirirken bile Saygimizi koruyamiyoruz..

Hayir insan sever sevmez de..Her seyinde bir uslubu var..

• quote:

Carviser gibisi yok adamin ilk videolari bile cok iyi,uslup ve diksiyonuyla izleyiciyi kendine bagliyor.

carviser dediğin her videosunda katalog bilgileri okuyan eleman değil mi ?

otomobil testi konusunda BENZİN tv (Burak Ertem) yi tek geçerim.
  • Aziz abinin hakkını yemeyin, sacma sapan konuşmayın. Mumkun oldukça işini iyi yapan birisi. Doğuş Oto neden yapti bilmiyorum ama ne kadar doğru yaptığı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumun nitelikli trolü aziz youtuber oldu ya
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    adamın işi o zaten dergilerde çalışmış daha önceden. otomobil dünyam vs gibi sonradan yetme değil.
  • Keske devam etseydi...

• Şimdi bu konuyu kim açtı niye açtı bilemicem. Burda yok bakkal dükkanı yok şu dükkanı yok bu dükkanı diyerek insanların emeklerini ve yaşamları boyunca uğraşlarını bir kalemde çöpe atıyorsunuz. Şayet dükkan sizin dediğiniz gibi ruhsatı vb. belgeleri olmasa kaçak olsa zaten yakalanır.(Çünkü 1 kişi yılda en fazla 3 araba ruhsatı alıp satabilir kanunla belirlendi). Bu dükkan Aziz Bey'e babasından emanet kalmıştır. Bu dükkan 2-3 senelik milleti dolandırmak için açılmış bir dükkan değil alın teriyle açılmış bir galeri. Videodaki konuya gelirsek yok galerici yok o yok bu diyorsunuz. Peki ya bu işi yapanlar bundan ekmek yiyenler(Ünlü kanallar) bayi 5-10 kuruş cebine koysa benim arabamı öv dese tüm PROFESYONEL ARABA İNCELEME kanalları yapıyor.
    Golf videosunda arabanın iyi veya kötü yanlarını söylediği için değil sadece DOĞUŞ grubunun egosundan kaynaklanmaktadır. Çünkü DOĞUŞ OTO'dan alınmış olsaydı bu araba %99 ihtimal Aziz Bey'e belirli bir metin sunacaklardı. Ama adam kendi görüş ve düşüncelerini aktarıyor. Hiç bir videosunda ben galericiyim ben şöyleyim demiyor zaten incelediği çoğu otomobil ne yazık ki kendi galerisinde yok. Ya diğer kanallar size katalog bilgisini sunuyor ve resmen konuşurken aranızda bir duvar örüyor. Adam AMATÖR olarak çektiği videolar takipçilerinin hoşuna gidiyor ve beğeniyorlar.
    Son olarak AZİZ BEY'İN YAPTIĞI VİDEOLAR GALERİCİ OLDUĞUNDAN DEĞİL ARABALARI SEVDİĞİNDENDİR. MAHALLE ARASINDA GALERİ, BAKKAL DÜKKANI, RUHSATI OLMAYAN GALERİ GİBİ LAFLAR İNSANLARIN EMEKLERİNE VE ONCA YILLIK YAŞANTILARINI HİÇE SAYARAK SADECE LAF SÖYLEMEK İÇİN SÖYLEMİŞ OLAN İNSANLARIN SÖZLERİDİR. BİR İNSANI ELEŞTİRMEK İÇİN O KONUDA O İNSANDAN ÜSTÜN OLMANIZ GEREKİR.

• Adam hiç bir yerden destek almadan sıfırdan bu noktalara geldi. Kaba etinizin üzerine oturup milletin hakkında dedikodu yapacağınıza icraat yapın. Beğenmeyen izlemez bu kadar basit.

• Başta 1milyon aboneyle basliyacak değil demi

Bence gayet başarılı videoları var

• Ağzı olan yine konuşmuş adamı eleştirin eyvallah ama bu kadar çirkinleşmeye gerek varmı ?

Azizin hem babasını hemde kendisini 10 yıldan fazla zamandır tanıyorum adam gibi adamlar kendi adıma memnunum yaptığı işede saygı duyuyorum
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Yav harun ile ünal yapınca drift başkası yapınca rezillik gececeksin bu işler kardeş.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    devam ediyor, her hafta yeni video yüklüyor.

en son focus st yi yükledi
  • BİR ATASÖZÜ VARDIRYA DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR DİYE ..AZİZİN GÖRDÜĞÜNÜ YALAN DOLAN HİLE OLMADAN SÖYLEMESİ EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ .BIRAKIN DOĞUŞU VERMESİN BU DÜRÜSTLÜKLE ADAM BİRGÜN FERRARİYİ BİLE TEST EDER RAHAT OLUN SAYGILAR .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.