Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carviser gibisi yok adamin ilk videolari bile cok iyi,uslup ve diksiyonuyla izleyiciyi kendine bagliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Distribütör" diyemediği için Doğuş Oto kızmış muhtemelen bu galerici arkadaşa...
  • 0'i bayiide satilan otomobilin amator test videosunu neden izliyorsunuz ki? Kaldi ki golf her kiralama sirketinde zibilyon tane olan bir aracken. Gidin her bayiide olan test araciyla test surusu yapin en azindan size onemli gelen kisimlari incelersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Hocam arka koltukta telefon elinde 15 dk test surusu yapip yayinlayanlar da var..Onlari da kaldirtmasi lazim o zaman haksizmiyim?

Dostum bu mevzu izin ve kağıt üstündeki prosedürlerle alakalı, şimdi adamın biri gelir abonesi bile yoktur dandik kamerasıyla gelir izini alır gider videosunu çeker yayınlar fakat sen dev prodüksiyonla gidersin izin alamazsın videonu çeksen bile yayınlayamazsın...Bu aslında böyle bir durum, firma şunu demiyor; sen videoda saydırmışsın bizim hoşumuza gitmedi kaldırmalısın demiyor. Sen izinsiz video çekmişsin kaldır diyor.

Olayı doğuş ve vw dışında da düşünmek lazım, en basit örnek yakın arkadaşınız sizden izin almadan sosyal ağlarda fotoğraf paylaşsa bile tepki verirsiniz kaldırmasını söylersiniz :) Bunu kurumsal alanda düşünün...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Iste esitsizlik ortaya cikiyor hoca..Bu uygulama varsa herkes icin gecerli olmali,amatoru,profesyoneli, Taninmis markali dergisi vs..

• galericinin test videosuna kaldıysak vay halimize

• Amatör ama profesyonel takılan eleştiriye katlanamayan yurdum uyanıklarından biri o kadar

• Geçen bi test videosuna denk geldim vitesi atamadı hemen konuyu değiştirdi. Vitesi bile atamayan adam çıkmış test yapmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 30 Mart 2017; 20:34:17 >
  • kim kimin reklamını yapıyor şu konuda halâ çözülebilmiş değil
  • bilmeyenler, denk gelmeyenler vardır. bir kaç ay önce bu kişi yanına birini almış fiat bayisine gitmiş. 500L içine oturmuşlar gülerek "Fiat yea şuna bak, yazdıkları fiyata bah ahahah" diyerek gülüp eğleniyorlardı.

buraya konusunu açmış. izleyen forumcu arkadaşlarda kendisine sen nasıl birisin böyle lakayt inceleme mi olur, sizi nasıl dışarı atmamışlar hayret vs. vs. gibi yorumlar yazınca eleman konuyu sildirdi. videoyu da youtubedan silmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=EqPoyzIl8-M (silinik video)

çıkmış bir de vw bizi tanısın diyor vw zaten ayda satıyor 25 bin araç senin 20 bin takipçine mi kalmış. bir de dergilere laf atıyor. bu zamanda dergi oguyan mı var diye doğan kabak'ı kastediyor herhalde Doğan kim ben kimim diye bir düşünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

bilmeyenler, denk gelmeyenler vardır. bir kaç ay önce bu kişi yanına birini almış fiat bayisine gitmiş. 500L içine oturmuşlar gülerek "Fiat yea şuna bak, yazdıkları fiyata bah ahahah" diyerek gülüp eğleniyorlardı.

buraya konusunu açmış. izleyen forumcu arkadaşlarda kendisine sen nasıl birisin böyle lakayt inceleme mi olur, sizi nasıl dışarı atmamışlar hayret vs. vs. gibi yorumlar yazınca eleman konuyu sildirdi. videoyu da youtubedan silmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=EqPoyzIl8-M (silinik video)

çıkmış bir de vw bizi tanısın diyor vw zaten ayda satıyor 25 bin araç senin 20 bin takipçine mi kalmış. bir de dergilere laf atıyor. bu zamanda dergi oguyan mı var diye doğan kabak'ı kastediyor herhalde Doğan kim ben kimim diye bir düşünmüyor.

Evet gormustum. O arkadasi takip ediyorum videolarinda bazen oyle sacmaliklar yapiyo

Oysa her videoda biraz dusunerek konussa araba temin etmesi daha kolay olur. Zaten takipci kitlesi daha cok kucuk yas grupla

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu adamin galeri dukkani mahalle arasi gazete bayi gibi ne tabela var ne duvarda ruhsati... milleti nasil bagliyor ediyor hayret. Cok cakal,uyanik birisiymis forumdan bir arkadas arac takasina girecekti arkadasin aracini oldure oldure pert etmis kosar adim kacmis.

Bana sosyal medyadan ulaş bunu kanıtlamazsan adam degilsin .!

• Bazı testleri güzel ama sadece bazıları. Genel olarak kanalın kalitesi düşük, otomobiller hakkında yeterli bilgiye sahip değil. Ayrıca test adı altında egzoz ile ortalığı inlettikleri video ve ehliyeti olmadığı halde trafikte tır kullanmaları rezillikten başka birşey değil.
  • quote:

Carviser gibisi yok adamin ilk videolari bile cok iyi,uslup ve diksiyonuyla izleyiciyi kendine bagliyor.

İnceleme konusunda iyidir kötüdür tartışılır ama dediğiniz gibi çok üsluplu sakin bir yapısı var. Tam bir beyefendi havasında anlatıyor çoğu zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Fiat bayisine gidip orada dalga geçerken iyiydi 500l hakkında orada herkes varken (müşteriler, bakıma gelenler) "leğen plastiği, bunu niye üretmişler, şunun dandikliğine bakın" diye gülüp eğlenirken kimse bu elemana bir şey söylemedi. iyi yapmış volkswagen. böylelerine el arabası bile vermeyeceksin. eleman kendini ne zannediyorsa "bizi tanımıyorlar bize ne yaptılar" diyor. sen kimsin yahu? diğerleriyle kendini bir mi tutuyorsun? sen daha iki düzgün cümle kuramıyorsun.

Fiat birşey demez zaten. Bunu da yapsa yapsa Vw yapardı dedim ve yapmışta.

Biz Fiat'ı boşuna sevmiyoruz. Test sürüşüne çıkar arabayı 2 hafta sonra ver kimse ne oluyor demez.

500x ile Renegade aynı şasiyi kullanan araçlar. Renegade 100.000 üstü fiyatlarla satılırken 500x 69.000 tlden başlıyor. Renegade 4x4 trailhawk versiyonu da Jeep Trail Rated onaylı.Renegade 4x4 170.000 tl civarı fiyatı varken 500x 4x4 119.000 tl.

Trail rated 500x'i 51.000 tl daha ucuza alabiliyorsanız plastik kalitesi çok önemli derim

• Aziz Kancar mert, dürüst ve yiğit bir türk gencidir. Kimseye eyvallahı yoktur. Kendisini severek ve beğenerek takip ediyorum. Eğer bunları okuyorsan hiç bir şekilde yazılanları kafana takmaman konusunda sana bir abi tavsiyesi veriyorum. Yolun açık ve başarılar ile dolu olsun.
  • adeta dram dolu ve insanın yüreğini parçalarcasına
  • quote:

Carviser gibisi yok adamin ilk videolari bile cok iyi,uslup ve diksiyonuyla izleyiciyi kendine bagliyor.

Adam gibi adam Talip reis

• Öncelikle Hakkımda yazılan bu yazıları okudukça inanın çok üzüldüm..

Evet ben galericiyim ve saklamıyorum ben kimi dolandırmışım yada kimin parasını yemişimde bana dolandırıcı üçkagıtçı gözüyle bakıyorsunuz ? Yada Şunu Belirteyim hangi biriniz benle ticaret yaptıda diger adı çıkmış galericilerle beni bir kefeye koyup. Ya galerici zaten diyip küçümsemek nedir ? Bu Bana göre binevi ırkçılıktır ve sizleri allaha havale ediyorum allah biliyor o yeter.

İkincisi Ben kanalımda zaten amatör videolar çekiyorum bu kanalın hakkında kısmında var. En iyi Bilen benim bir numara benim demedim ki hiçbir videomda. Ben sadece araçlara kendi yorumlarımı getiriyorum. Begenenler izler begenmeyenler izlemez engeller kanalı olur biter yani.

Gelelim Doguş Oto olayına;

Cuma günü Ben vw bayisine gittim izinimi aldım aracın showromda inceleme videosunu çekmek için çektim. Tam o esnada bir bayi yetkilisi geldi benimle tanıştı etti sagolsun ve ardından test aracımız gelecek pazartesi dedi. Beraber bi test sürüşüne çıkalım dedi bende okey yaparız dedim. Kesinlikle benim testle alakalı bir talebim olmamıştı. Pazartesi Sabah Randevu aldık gittik araç gelmemişti işime 2 saat geç gittim 1 saat aracı beklemek 1saat çekim kayıt vs. Ardından bana bu imkanı sundugu için yetkili bayiye teşekkür ettim videoda. Bunuda DOGUŞ otomotivde Bir yetkili görmüş bayiye sıkıntı yapmış ve bayi yetkilisi benle irtibata geçti bende anında kaldırıyorum siz bana bi iyilik yaptınız zor durumda kalmanızı asla istemem dedim.

Şimdi benim derdim şu Bu ülkede 2016 Yılında en çok satan otomobil markası nedir ? VW degilmi ?

Peki yabancı ülkelerde 2-3güne kadar insanlara araç temin edilirken bizde neden sadece 2-3km araç kullandırıyorlar ?

He bu ülkede vw satış sonuncusu olsa bi nebze bunu anlıyabilirim. Ama vw bu ülkede satış lideridir. Ve Doguş otomotivde donanımdan kırpıp fiyatta üzerine koyan en iyi firmadır.. Buraya kadar tüketici kullanıcı yorumumdur.

Gelelim test olayına Şimdi youtubede test videosu çekip yayınlamanın amacı nedir ? Birçok kitleye ulaşmak ve binevi araç reklamı yapmak degil mi ? Benim kanalım 19bin takipçisi olan bi kanalken 5-10binlik kanallara araç temin edilirken bize neden edilmedi ? Tamam vermediniz onuda sorun etmedik gittik yetkili satıcıdan izin alarak araç aldık kısıtlı ımkanlarla 10dk test edip kısıtlı yorumlar getirdik. Ki bu testler o kanallardan daha çok izlendi.. Bunu niye engelliyorsunuz ?

Ben Otopark.com,carviser,otomobildünyam gibi kanalları eleştirmedim. Kendi kalibremdeki kanalları eleştirdim. Onlarında araya adam koyarak araç temin ettiklerinide iyi biliyorum gerekirse belgelerimde.

Birde Size şunu söylemek istiyorum o çok övdügünüz kanalların ilk zamanlarda attıkları videolara bi bakın hatalarla dolu. Şunuda ekliyeyim o hep izlediginiz bu işin öncüsü kanallar, Markalardan araç alırken belli bir yazılı metin hazırlıyor ve o metine baglı konuşuyorlar ardından önce markalar hazırlanmış videoyu izliyor onaylarsa yayınlanıyor.. Benim AMATÖR kanalımda bu yok tamamen dogaçlama ne gördüysem söyleyen biriyim hatalarım olmuyormu oluyor her insan hata yapıyor buraya yazan arkadaşlar sizler yaptıgınız hiçbir iştemi hata yapmıyorsunuz ? elinizi vicdanınıza koyun.

Selametle..

Edit:imla

• Araç temini yapan bayisi ve zor durumda bırakmamak için videoyu kaldırmış. Evet adam amatör. Bu işi yapan anasının karnında mi yapıyor? Cümle kurarken tartarak yapın. Düşünün. Bilip bilmeden iftira atmak bir insanı kötü sahtekar yerine koymak ayıptır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.