Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vahsiat28

Yav harun ile ünal yapınca drift başkası yapınca rezillik gececeksin bu işler kardeş.

Kim yaparsa yapsın rezillik kardeş, tekrar söylüyorum rezillik ve apaçilik, magandalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Mart 2017; 17:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz kendince YouTube a yeni bir üslup getirmeye çalışıyor beğenirsin, begenmezsin tarzını bana samimi geliyor yakında kendi arabamı aldığımda Ankaradan İstanbul a sırf aracı incelesin diye geleceğim maksat muhabbet olsun

• Gereksiz Bilgi : Adamı ilk kez gördüm ama hiç gözüm tutmadı.
  • Aziz üstadım bir soru sormak istiyorum?
    __ Yayınladığın videolar da maksadın muhabbet olsun, biz kendi aramızda eğlenelim felan zaman geçsin gibi mi?
    __ Yoksa Aziz Kancar kurumsal bir marka olsun gibi mi?

Bu konuda senin yorumunu düşünceni merak ediyorum...

Benim düşüncem ise kankaaa videoların nefis, severek izliyorum, izliyoruz. Saygılar...
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Aziz Bey den çok özür diliyorum,bir yanlışlık olmuş. Karıştırmışım Türkiye'de başka Aziz galeri isminde başka yerlerde varmış, önceden geçen sene okuduğum veya gördüğüm yazıların etkisinde kalarak bu yorumumu yazdım. Kusura bakmasın,insanoğlu bir anlık düşünmeden ağzına geline söyleyebiliyor. Kendisinden hakkını helal etmesini istiyorum başka dileğim yoktur,ben helal ediyorum. Pm yoluyla irtibata geçmiştir,kusura bakmayın.
  • Pardon ben karistirmisim, dedigim Program OTORITE...Youtube de aratin, izleyin test nasil olurmus gorun :)

Izledigim en iyi testler oradaydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Konuyu tek mesajlı 31 mart 2017 üyelik tarihi olan fake üyeler basmış. Aziz Abi kemikkadro, vahsiat28, Tırcıfatih, vahsiat28 nickli üyelerden bahsediyorum. Bu kadar ucuz olmayın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Konuyu tek mesajlı 31 mart 2017 üyelik tarihi olan fake üyeler basmış. Aziz Abi kemikkadro, vahsiat28, Tırcıfatih, vahsiat28 nickli üyelerden bahsediyorum. Bu kadar ucuz olmayın derim ben.

Kardeş bana fake demişsin. İstersen vahsiat28 ismini googlede arat onlarca site ve steamlarda üyeliklerim var istersen özelden sana sosyal medya adreslerimi verebilirim. Bilmeden konuşma. Sadece sevdiğimiz insana destek olmak için geldik. Bilmeden klavye başında konuşmak bizim insanlarımızın hobisi olmuş. Ha bu araba yukarda isimleri yazan herkes gerçek bir kişidir. Aziz Abi kemikkadro instagramda kemikkadro sayfaasının sahibi, vahsiat28 benim, tırcıfatihte aziz kancar facebook adresinde paylaşımda bulunan fatih isimli bir tır şöförudur. Burda konuşmak yetmez kanıtlaman gerekiyor...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahsiat28 -- 3 Nisan 2017; 18:22:37 >

• Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Buradakiler sağdan soldan duyarak yorum yapmışlar. Seni tanımadıkları ve takip etmedikleri belli. Seni ta buradaki 2010-2012 yıllarındaki konularından takip ediyorum.

Çok sevdiğin Connect'i bile Caddy testinde eleştirmiş adamsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.